Maseczki klasyczne

Avon Planet Spa, Blissfully Nourishing, Face Mask Odżywcza maseczka do twarzy (nowa wersja)

• 29 kwietnia 2025 o 23:23
    Nie
    Ładne opakowanie i ladny zalach do tego niska cena nic poza tym. Konsystencja ok też moze być. Niestety maseczka nie przynosi żadnych rezultatów nie poprawia jakości skóry. Niestety u mnie się nie sprawdziła.
  • 15 stycznia 2022 o 23:10
    Nowa wersja - tak samo beznadziejne działanie.
    Używa od:próbka
    W obecnym okresie moja skóra jest wysuszona, spowodowane jest to zmianą temperatury na zewnątrz , a ogrzewaniem w pomieszczeniach. Dostałam tą maskę od przyszłej szwagierki. Jej ten kosmetyk się nie sprawdził i podarowała mi go by się nie zmarnował. Zawartość maski to 75ml, maska pachnie bardzo przyjemnie - lekko miodowo. Konsystencja jest treściwa gęsta i kremowa. Nałożyłam ją na twarz równomiernie na 10 minut. W trakcie noszenia czułam takie ciepło, ale nie przejęłam się tym zbytnio. Po zmyciu twarz miałam zaczerwienioną i podrażnią natychmiast. Skóra nie była wygładzona i odżywiona absolutnie. Oprócz skutków ubocznych, skóra była jak przed. Maska nie ukoiła podrażnionej skóry, tylko jeszcze bardziej ją pobudziło. Mojej szwagierce się nie sprawdziło i mi tak samo. Nie lubię marnować kosmetyków i innych rzeczy, ale ta maska to totalna pomyłka.
  • 25 grudnia 2021 o 21:42
    Kompletne zero rezultatów
    Miałam już kilka innych kosmetyków z serii Planet Spa z Avonu i byłam z nich bardzo zadowolona, jednak tą maseczką jestem bardzo zawiedziona. Konsystencja gęsta, treściwa, mimo to dobrze się rozsmarowywała, ale trochę gorzej później zmywała. Zapach nie przypadł mi do gustu - bardzo mdły. I to byłoby na tyle, bo po kilku użyciach maseczki nie zauwazyłam kompletnie żadnych rezultatów - ani złych, ani dobrych. Pewnie zużyję ją do końca z nudów i jeśli coś się zmieni, to opinia zostanie edytowana.
  • 16 kwietnia 2020 o 16:31
    Bez efektów, jak zwykle.
    Kolejna z avonowych masek, którą zużyłam bez żadnych efektów. I nawet kupiłam ją za własne pieniądze... Maseczka miała przyjemną konsystencję, dobrze się rozsmarowywała. Podobał mi się zapach, taki kremowy i lekko orzechowy jak dla mnie, lepszy niż w maśle do ciała z tej serii. Dobrze zmywała się gąbeczką i była wydajna. Nie spowodowała podrażnień na skórze. Efekty? Żadne, co mnie już w ogóle nie dziwi... Jak przed, tak i po. Nie lubię wyrzucać kosmetyków, które mi w widoczny sposób nie szkodzą, więc zużyłam ją do samego końca. Łatwo było rozciąć tubkę i wygrzebać resztkę. Wiem, że te maseczki mają swoich fanów, ale ja do nich należeć nie będę.
  • 16 kwietnia 2020 o 12:33
    Słabe
    Cała seria oprócz kremu do rąk nie przypadła mi do gustu. Zapach maseczki ciekawy jednak nie obroni się przed brakiem skuteczności. Konsystencja jest bardzo gęsta i źle rozprowadza się po twarzy zostawiając grube warstwy. Zmyć też jest ciężko ponieważ maseczka jest bardzo tłusta. Poza tym dużo zostaje w opakowaniu, bo dalej już nie da się wycisnąć.
    Wady:
    • zbyt gęsta konsystencj