Toniki i hydrolaty

Evian Le Brumisateur Evian - Eau Minerale Naturelle Woda termalna

• 11 maja 2023 o 19:40
    Na lato
    Odświeża i koi. Doskonale sprawdza się w ciepłe dni. Idealnie się rozprowadza po całej twarzy dzięki fajnemu atomizerowi. Chętnie sięgam po nią ponownie.
  • 30 września 2021 o 1:11
    Niezbędna w mojej kosmetyczce
    Produkt zakupiony w Rossmann byłam szczerze zaskoczona że na półce z miniaturowymi kosmetykami znalazłam ten produkt dlatego postanowiłam zakupić i wypróbować .Woda termalna okazała się być fantastyczna koi , łagodzi podrażnia ,odświeża chłodzi skórę w upały przynosząc ulgę jest wielofunkcyjna ,lubię do niej wracać polecam
    Zalety:
    • Dostępność
    • Bezzapachowa
    • Bezproblemowa w aplikacji
    • Przyjemna w stosowaniu
    • Wielofunkcyjna
    cola201
    2 listopada 2020 o 18:03
    Produkt całoroczny !
    Naturalna woda mineralna w sprayu do twarzy to produkt który można używać codziennie niezależnie od pory roku. Kupiony w rossmann podczas letnich upałów! Woda Ta nie tylko nawilża skórę ale również pomaga utrwalić makijaż, odświeża oraz oczyszcza skórę. Ja tę wodę używam na kilka sposobów: - spryskuje twarz rano aby ją odświeżyć - spryskuje twarz po nałożeniu makijażu aby go utrwalić - spryskuje twarz w ciągu dnia U mnie ta woda sprawdziła się w każdej sytuacji, ponieważ miałam ją w górach na plaży ,podczas lotu , czy w upalne dni do odświeżenia skóry. Zdecydowanie polecam ten spray - jest poręczny, zmieści się do każdej torebki a przede wszystkim jest bardzo praktyczny. Wersja mini jaką posiadam ma 50 ml pojemności.
    Zalety:
    • poręczna
    • wielofunkcyjna
    • na każdą porę roku
    • uniwersalna
    • delikatna
  • 14 października 2020 o 18:57
    Towarzyszyła mi na porodówce ;)))
    Pakując walizkę do porodu gdzieś wyczytałam, że fajnie się sprawdza woda termalna. A że w Rossmanie tylko ta była akurat dostępna i w małej pojemności, to zdecydowałam się na zakup. I nie żałuję. Mój egzemplarz ma 50 ml. Idealna pojemność do ręki, torebki czy tak jak w moim przypadku - walizki na porodówkę, gdzie więcej miejsca jest na wagę złota;)) Opakowanie w barwach biało-różowych, przyjemne dla oka. Gdzieś tam przewija się grafika przedstawiająca góry. Woda dobrze nawilża, odświeża i koi cerę. Latem przyjemnie chłodzi. Tak też było podczas mojego porodu, gdzie było tak duszno, że psikałam twarz co chwila. Atomizer dobrze rozpyla wodę, tworzy przyjemną delikatną mżawkę, a nie wielkie krople deszczu. Nie zacina się. Woda jest bezzapachowa. Co więcej mogę napisać. Fajny przydatny gadżet na lato, na porodówkę, ogólnie na odświeżenie cery. Jednak dla mnie nie jest to produkt niezbędny.
  • 15 sierpnia 2020 o 11:06
    Letni powiew świeżości :)
    Nie wyobrażam sobie wycieczki bez tego produktu ! Świetnie odświeża i nawilża skórę dając jej w pakiecie minerały zawarte w produkicie. Ma wygodne opakowanie, malutkie do torebki - choć szkoda, że nie ma większego opakowania. Dodatkowo, szybko wysycha i nie pozostawia lepikiej warstwy. Cena też jest niczego sobie, a opakowanie jest estetyczne
    Zalety:
    • odświeża,
    • nawiilża,
    • skład,
    • malutkie opakowanie do torebki,
    • wydajna,
    • cena,
    • nie pozostawia lepiej wastwy,
    Wady:
    • szkoda, ze nie znalazlam wiekszego opakowania