NOWOŚĆ W FORMULARZU DODAWANIA RECENZJI ! SPRAWDŹ!
Maski do włosów

Joanna Keratyna, Maseczka do włosów

Bodyland.pl
Joanna Keratyna maseczka do włosów 150g
Joanna

zuzem
    5 maja 2021 o 16:09
    Niestety nie :(
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Wolę wersję z olejem arganowym, kiedyś miałam włosy farbowane, bardzo zniszczone i suche, wtedy na proteiny moje włosy reagowały bardzo źle, ale teraz moje włosy są naturalne i zdrowe, więc chciałam sięgnąć po maskę z proteinami i w końcu wypróbować. Maska nie nawilża moich włosów, po jej użyciu włosy są skłonne do plątania, wyglądają tak sucho, tępo, jakbym miała je raczej przesuszone i zniszczone niż nawilżone i dociążone - uzyskuję nią odwrotny efekt :( Pachnie bardzo ładnie, zapach kojarzy mi się z męskimi perfumami, konsystencja maski też jest fajna - nie spływa, jest gęsta. Mimo że mam włosy zdrowe i niewymagające, to jednak kosmetyki z keratyną nie sprawdzają mi się. Więc jeśli komuś kiedyś kosmetyki z keratyną też dały odwrotny efekt do zamierzonego, to tej maski nie polecam - po prostu Wasze włosy jak moje nie tolerowały, nie tolerują i nie bedą tolerować protein. Zostają mi maski humektantowe i emolientowe :D
    Ada1600
    4 grudnia 2020 o 11:01
    Mój HIT
    Jedyny produkt po którym moje włosy są gładkie, błyszczące i łatwo się rozczesują oraz prostują. Pięknie pachnie i ma niską cenę, z pewnością kupię jeszcze wiele razy.
    KIN0183
    21 lipca 2020 o 19:27
    Przyjemnie pachnąca i dobrze działająca :)
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Mam już parę saszetek tej maski za sobą , saszetki są z pudełek farb do włosów firmy Joanna. Mogę śmiało stwierdzić ,że po tych paru saszetkach ,na pewno kupię tą maskę do włosów zapewne z całą serią do pielęgnacji włosów. Saszetka ma pojemność 20 g, jest jej dosyć sporo, więc spokojnie wystarczy na włosy długości do łopatki. Kolor biały, konsystencja gęsta, zapach obłędny. A teraz najważniejsze działanie. Zacznę od tego ,że moje włosy są suche ( tak gdzieś od połowy długości włosów),trochę pozbawione blasku, matowe , trudno się rozczesują i są długości do łopatki. Włosy po maseczce stają się gładsze, odżywione , część sucha jest miękka, przyjmna w dotyku, dobrze się rozczesują i układają. Maseczka mimo ,nałożenia na całe włosy, nie powoduje ich obciążenia, ani uczucia że musimy zaraz głowę wymyć bo wygląda jakby się już włosy przetłusciły przy skórze. Za pewne przy regularnym stosowaniu otrzymam lepsze efekty dlatego też zakupię pełną wersję tego produktu i przetestuje:).
  • 5 lipca 2020 o 19:36
    Warty uwagi
    Zacznę od tego, że moje włosy są w tragicznej kondycji. Są suche, łamliwe a końcówki strasznie się rozdwajają. Są długie a ich pielęgnacja to nie lada wyzwanie. W moje ręce trafiła keratyna, serum odbudowujące. Produkt znajduje się w niewielkiej stojącej tubie, w miedzianym odcieniu. Pojemność standardowa dla tego typu produktów, 50 g. Otwierany na klik. Dzięki swoim kształtom, spokojnie można zużyć opakowanie do końca, resztki spływają w dół i nie trzeba rozcinać opakowanie by się do nich dostać. Konsystencja gęsta lecz aksamitna w dotyku. Posiada białe zabarwienie i już od pierwszych chwil po otwarciu da się wyczuć przyjemny zapach. Produkt jest wydajny, niewielką ilość należy wmasować w suche końcówki. Serum świetnie się rozprowadza na wybranych partiach. Ja osobiście stosowałam od połowy długości włosów. Muszę przyznać, że po zastosowaniu włosy o wiele lepiej się rozczesywały i pięknie pachniały. Po miesiącu efekty są bardzo zadowalające a przede wszystkim widoczne. Stosowałam całą linię Joanna i z pewnością produktu wzajemnie się uzupełniały ale co nie zmienia faktu że keratyna spełniła swoje zadanie. Możemy nie naprawi rozdwojonych końcówek ale z pewnością wzmocni cały włos. Zauważyłam poprawę w ich kondycji i wyglądzie. Mniej się puszą, są ujarzmione i pełne blasku. Wyraźnie wzmocnione, odżywione i nawilżone. Z każdym kolejnym użyciem widzę jak stają się coraz piękniejsze i zdrowsze. Za mną dopiero miesiąc stosowania, zawsze po takim czasie zmieniałam kosmetyki ale tym razem moja kuracja potrwa dłużej. Produkt zapobiega dalszym uszkodzeniom. Nie podrażnia ani nie obciąża włosów. Polecam dla każdego kto zmaga się ze zniszczonymi włosami.
    Zalety:
    • Ładne opakowanie
    • Dobra konsystencja
    • Piękny zapach
    • Wydajny
    • Wzmacnia
    • Odbudowuje
    • Poprawia ogólną kondycję
    • Nadaje blasku
    • Nie obciąża
  • 27 czerwca 2020 o 16:48
    Coś, czego długo szukałam
    Ten produkt to dla mnie perełka. Używam go za każdym razem na mokrych włosach - niesamowicie je wygładza i ułatwia rozczesywanie, niweluje wszelkie kołtuny po myciu, a po wysuszeniu włosy są błyszczące, nie puszą się i wyglądają o wiele zdrowiej i po prostu ładniej!
    Zalety:
    • kremowa konsystencja;
    • wydajność - wystarczy niewielka ilość, żeby dobrze ją rozprowadzić na włosach (udało mi się raz kupić 30ml opakowanie z pompką i to już był dla mnie hit);
    • zapach;
    • wygładza włosy, sprawia że są lśniące i sypkie po wysuszeniu;
    • UŁATWIA ROZCZESYWANIE! Długo szukałam czegoś, co pomogłoby mi rozczesać włosy po myciu bez ciągnięcia ich i niechcianego wyrywania. TO JEST TEN PRODUKT!
    • cena.