Wody perfumowane damskie

Emanuel Ungaro Apparition EDP

Emanuel Ungaro Apparition Gold Woda Perfumowana 90ml

Nasi użytkownicy zostawili 41 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Finka2L
    10 kwietnia 2015 o 13:32
    panowie Caron i Kurkdijan mogli się bardziej postarać
    Po dwóch wspaniałych´´ nosach´´ spodziewałam się pięknego, malinowego zapachu z pazurem. Liczyłam na moją ulubioną konfiiturową różę z maliną, a tymczasem Apparition to sok malinowy, ten zagęszczony. W sumie nie jest to ulep, ale zapach w ogóle nie ewoluuje, jedynie dochodzi jakaś niemrawa róża, bo niczego innego nie ma. Słaby, bardzo słaby, wręcz niedopracowany. Nie wyobrażam sobie go użyć nigdzie indziej niż na spacer lub do sklepu po bułki. Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: testy
    Dinulka
    15 marca 2014 o 15:52
    pieprzne
    Zapach mnie dość miło zaskoczył, choć nie jest rewelacyjny. Spodziewałam się mdłych pomyj, a tu jest jakiś mały pazurek i czuć lekki charakterek. Na pewno z czymś mi się kojarzy - może z Romą Laury Biagotti? Myślę, że połączenie intensywnej róży z pieprzem cayenne daje efekt pazura. Trochę mnie odpycha w nim to, że jest lekko chemiczny. Siła rażenia, przynajmniej po aplikacji jest spora. Trwałość nie zachwyca. Widzę, że inne recenzentki także porównują ten zapach do innych perfum, wg mnie z Kenzo Flower on nie ma nic wspólnego. Innych przytaczanych niestety nie znam. Podsumowując, jest lepszy niż myślałam, ale daleko mu do miana "chcę je mieć". Próbkowe używanie przez kilka dni mi wystarczyło i nie będę do niego wracać. Używam tego produktu od: kilka dni Ilość zużytych opakowań: próbki
  • 28 lutego 2014 o 15:44
    Podrasowany Cukierek
    1 plus temu zapachowi za piękny flakon, który sprawia, że ten zapach się przyjemnie aplikuje 2 plus za ciekawą nazwę to razem daje 2, zostaje tylko jedna gwiazdka za sam zapach. Poprawny, owocowy, z chemiczną nutą i smętnie przebłąkującą się w podstawie paczulą która go ratuje od bycia lukrowanym potworkiem uwięzionym w butelce która nijak nie pasuje do jego osobowości. Bardzo podobny do Romy Laury Biagiotti. I to by było na tyle. Zapach ginie wsród tysiąca masowych. Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: miniatura
  • 21 lutego 2013 o 13:40
    Krem nivea + słodkie maliny
    Właśnie tak pachną mi te perfumy: kremem nivea (tym klasycznym, w granatowym opakowaniu) i malinkami. Zapach bardzo przyjemny, w sumie ma w sobie jakąś chemiczną nutkę, ale dobrze mi się go nosi. Łatwo z nim przesadzić, ponieważ jest MEGA trwały. Naprawdę. Wystarczy odrobina i pachną przez długi czas, a ubrania do następnego prania. Dlatego też rzadko go używam, bo lubię zmieniać zapachy w zależności od nastroju, a ten jest tak mocny, że jeśli spryskam nimi sweterek to już innych perfum nie użyję, bo ten zapach je zdominuje ;) Nie wiem, czy kupię ponownie, bo myślę że ta moja miniaturka starczy mi na bardzo długo a większe opakowanie może być męczące w użytkowaniu. Tak czy inaczej, polecam wypróbować. Zapach na pewno godny uwagi :) Jeszcze taka ciekawostka: przypomina mi on trochę Volare z Oriflame ;) Używam tego produktu od: 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie miniaturki
    gidran
    31 stycznia 2013 o 19:42
    Ubogi krewny flower by kenzo
    Tak jak w tytule, te perfumy przypominają mi kenzo flower w nieco uboższej, przytłumionej wersji. Malinowa nuta rodem z owocowych cukierków pudrowych (ktoś je jeszcze pamięta?) i kilo pudru. Całość mniej wykręcająca nos niż w przypadku kenzo, ale dla mnie i tak nie do przyjęcia. Trwałość i siła rażenia całkiem dobra, ale znów nie dorównuje kenzo. Podsumowując: nic ciekawego, ale przynajmniej cena przyzwoita.

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie