Serum do twarzy

BingoSpa Kwas hialuronowy

BINGOSPA.EU
BingoSpa Kwas hialuronowy - BingoSpa Hyaluronic acid Kwas hialuronowy - BingoSpa Hyaluronic acid
Bingospa

• 22 marca 2019 o 8:32
    Całkiem dobry kosmetyk
    Używam go od roku (małej butelki), więc potwierdzam, że jest bardzo wydajny. Sam w sobie jest lepki i gęsty, poniżej połowy zawartości butelki mam niewielkie problemy, żeby go wydostać. Bardzo dobrze się wchłania, współpracuje z kremem. Zauważyłam, że po nim twarz jest nawilżona, znikają suche skórki, rano lepiej rozprowadza mi się podkład mineralny. Jestem zadowolona, gdy będzie taka możliwość pewnie do niego wrócę- na razie planuję popróbować kwasy hialuronowe innych firm.
    Zalety:
    • estetyczne opakowanie w szkle
    • niska cena
    • szerokie spektrum zastosowania kosmetyku
    • działanie nawilżające
    • niska cena
    Wady:
    • dostępność w mojej okolicy
  • 28 stycznia 2016 o 0:36
    niezbyt zadowolona
    PLUSEM niewątpliwie jest jego niska cena oraz w wydajność, używam prawie dwa miesiące a nadal jest go sporo. MINUSEM wchłanianie, gdyż w moim przypadku niestety niezbyt dobrze się wchłania oraz nie zauważyłam znacznej poprawy nawilżenia swojej skóry. Raczej skończę to opakowanie do końca, jednak nie kupię już ponownie. Następnym razem wypróbuje kwas hialuronowy firmy Hepatica, bo ostatnio koleżanka zachwalała. Używam tego produktu od: grudnia 2015 Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 8 stycznia 2016 o 18:59
    Świetny kosmetyk
    Produkt umieszczony jest w małej buteleczce z ciemnego szkła. Mały minusik, że otwór, z którego wydobywa się kosmetyk jest dość duży i istnieje ryzyko wydobycia zbyt dużej ilości. Produkt jest bezzapachowy, ma gęstą, żelową konsystencję. Błyskawicznie się wchłania. Nie pozostawia tłustego filmu ani lepkiej warstwy. Stosowałam kwas hialuronowy solo na twarz, a także jako dodatek do kremów. W każdej wersji spisywał się znakomicie. Poprawia stan skóry, sprawia, że wygląda młodziej, jest bardziej promienna, nawilżona i sprężysta. Produkt używałam także jako składnik masek do włosów. Tu także miło mnie zaskoczył. Mimo, że buteleczka ma tylko 30 ml produkt jest bardzo wydajny, bo wystarczy mała kropla na całą twarz. Polecam! Używam tego produktu od: ponad 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego