Toniki i hydrolaty

KTC Edibles Rose Water Naturalna woda różana

• 12 października 2023 o 11:48
    Najlepsza, nie uczula.
    Używam od dłuższego czasu. Próbowałam tez wodę z kewry. Ma zapach baardzo różany, ale ulotny. Nie uczula. Mam wrażenie, że przyśpiesza gojenie się ran po trądziku. Idealna do przetarcia buzi. Robię nią też peeling kawitacyjny. :) Zdecydowaną zaletą jest duża ilość w niskiej cenie :) Kupuję najczęściej w promocji.
  • 28 czerwca 2023 o 7:42
    Idealna
    Idealna jako aktywator do masek. Czasami używałam do spłukania włosów po myciu, na sam koniec, daje przyjemny efekt. Można przelać do atomizera i korzystać w formie mgiełki. Jeszcze tego nie robiłam, ale na pewno wykorzystam. Lubię też jako dodatek do herbaty zielonej czy białej. Pięknie pachnie i jest pyszna. Mój numer jeden!. W dodatku jest wielozadaniowe, niewiele kosztuje i ma szklaną butelkę, którą później można wykorzystać do czegoś innego.
  • 7 maja 2023 o 17:57
    Mam ją zawsze na półce (i w lodówce)
    Uwielbiam! Używałam już kilku wód różanych, ale zawsze wracam z przyjemnością do KTC. Po przelaniu do butelki z atomizerem to mój bazowy tonik do twarzy. Stosuję ją do rozrobienia maseczki glinkowej, więc uprzyjemnia leżenie z błotkiem na twarzy (czasami dodaję też kroplę olejku eterycznego z lawendy -wtedy już w ogóle jest luksusowo, bo taka mieszanka oczyszcza, nawilża, rozjaśnia i ściąga pory). Pięknie pachnąca baza pod olej jojoba, gdy masuję komuś dłonie (klienci zawsze niuchają z rozmarzeniem i pytają co to) oraz "magiczny składnik" wielu przepisów. Mam ją zawsze w lodówce i nie wyobrażam sobie by kiedykolwiek było inaczej!
    Zalety:
    • Działanie -tonizuje, wygładza cerę
    • Piękny, nienachalny zapach smakowitej róży
    • Wszechstronność -produkt spożywczy, którego można używać także na twarz, wkomponować w różne etapy pielęgnacji
    • Szlane opakowanie
    • Wygodna pojemność
    Wady:
    • Brak!
  • 25 listopada 2022 o 16:06
    Świetna!
    Szukałam alternatywy dla tonik do twarzy i trafiałam na ten produkt. Skusiła mnie bardzo niska cena jak za tak dużą pojemność produktu. Mam cerę wrażliwą oraz suchą i byłam ciekawa jak się u mnie sprawdzi. I jestem w szoku. Pierwsze na co zwróciłam uwagę to piękny zapach róży. Nie jest on bardzo intensywny, więc nie powinien być drażniący dla osób które nie lubią tego zapachu. Kolejną zaletą był fakt, że po użyciu tej wody nie miałam uczucia ściągnięcia (co się niestety zdarzało przy zwykłych tonikach do twarzy). Skóra była nawilżona oraz oczyszczona.
    Zalety:
    • działanie nawilżające
    Wady:
  • 20 września 2022 o 9:10
    Bardzo dobry produkt
    Cześć:) Trochę o wodzie różanej. Cena - idealna, a jakość- pierwsza klasa. Woda Różana: - nawilża - łagodzi - oczyszcza - odświeża - tonizuje - uealastycznia - regeneruje - rozświetla Sprzedawana jest w szklanym opakowaniu, co jest dużym plusem. Pachnie przepięknie, jest bardzo wydajna. Co zauważyłam po jej stosowaniu? Zaznaczam, że używałam jej jedynie jako tonik do twarzy w swojej pielęgnacji. A więc : - wyraźnie nawilża moją wrażliwą, suchą skórę - lekko ją napina (nie powoduje ściągnięcia) - rozświetla - nie zapycha, nie podrażnia, nie uczula - twarz wygląda świeżo Niedługo sprawdzę jak zachowuje się w kosmetykach DIY. Myślę,że będzie dobrze współpracować z innymi składnikami☺️ Produkt idealny, prawda? Bardzo polecam :)