Toniki i hydrolaty

Hagi Smart B Naturalna Esencja do twarzy Łagodzenie Bawełna 100 ml
Hagi Smart B - Naturalna esencja do twarzy Łagodzenie Bawełna 100ml

• 22 października 2024 o 9:19
    Jest to produkt na 5
    Tradiłam na tą mgiełkę, przez TikTokowe polecajki (przez co byłam sceptycznie nastawiona), ale że mój tonik się skończył, a promocja wpadła do Rossmana to kupiłam. Miłam wiecznie podrażniona bariera hydrolipidową najbardziej wyczuwalną na policzkach, a on po kilku użyciach świetnie ją nawilżył, napewno zostanie ze mną na dłużej.
    Zalety:
    • skuteczny
    • pięknie pachnie
    • cena na promocji nie taka zła
    Wady:
    • jeśli nałożysz za szybko inny produkt zacznie się pienić
  • 30 czerwca 2024 o 22:26
    Kolejny hit
    Esencję kupiłam w superpharm, przy okazji zakupu innego produktu. Słyszałam kilka dobrych opinii , moja skóra ma zaburzoną barierę hydrolipidową więc postanowiłam włączyć ją do codziennej pielęgnacji. Stosuję już dwa tygodnie , mogę od razu stwierdzić , że widzę różnicę. Zawsze po myciu dwuetapowym aplikuję prosto na twarz i uwaga / nie wcieram i nie dotykam. Po kilku minutach produkt sam się wchłania i dopiero potem aplikuję krem. Nie widzę żadnego problemu z pienieniem sie. Skóra po użyciu jest miękka i gotowa na przyjęcie kremu :)
    • Skóra jest nawilżona
    • Poprawia stan cery
    Drogeria Super-Pharm
  • 8 maja 2024 o 9:44
    Rozczarowanie
    Wszyscy zachwalają ten kosmetyk więc stwierdziłam że i ja wypróbuje.. no i załuję bo kompletnie mi sie ta esencja nie sprawdziła. Największy minus to mocne pienienie się na mojej skórze. I nie ważne czy psikam nią na twarzy czy najpierw na dłonie a potem na twarz - za każdym razem się pieni. Pienią się również następne kosmetyki, które nakładam po niej a mam je już długo i z innymi tonikami tak się nie zachowywały. Po drugie ja nie czuje żadnego ukojenia, nawilżenie może jakieś delikatne jest ale efekt pielęgnacyjny i tak jest dość marny. Atomizer co prawda nie pluje ale ta mgiełka mogłaby być jednak bardziej delikatna i rozproszona. Zapach też mnie rozczarował. Nie potrafię go określić - jest nijaki. Jedyny plus to mała wydajność dzięki czemu nie muszą sie długo z tym kosmetykiem męczyć.
  • 25 kwietnia 2024 o 20:47
    Idealny dodatek do pielęgnacji
    Hagi Smart Naturalna esencja do twarzy z bawełną. Esencję zakupiłam w rossmanie w promocyjnej cenie za około 23 zł standardowa cena to 40 zł. Produkt zamknięty jest w poręcznej szklanej butelce z atomizerem i plastikową zakrętką. Zapach jest bardzo łagodny i przyjemny który nie drażni. Głównym zadaniem tego kosmetyku jest łagodzenie i tonizowanie które przywraca odpowiednie ph naszej skórze.Dodatkowo jest wzbogacona o substancje pielęgnujące takie jak d-panthenol i roślinne ekstrakty z lnu i bambusa. Producent mówi że esencja jest dla osób które posiadają skórę suchą,problematyczną ze skłonnością do niedoskonałości,zaczerwienienia i alergii. Mam cerę mieszaną z niedoskonałościami która jest wrażliwa i potrzebuje ciągłego ukojenia. Produktu używam regularnie najczęściej przy wieczornej pielęgnacji po skończeniu dwuetapowego oczyszczania,aplikuję mgiełkę na całą twarz przed rozpoczęciem dalszej pielęgnacji uważam,że sprawdza się idealnie jako baza pod kolejne produkty nie daje uczucia ściągnięcia,lepkości a wręcz przeciwnie odrazu czuć ukojenie i odświeżenie po regularnym stosowaniu zauważyłam poprawę,skóra dzięki stosowaniu esencji szybciej się regeneruje,faktycznie niweluje podrażnienia i wzmacnia działanie innych produktów. Esencja od Hagi jest moim nieodłącznym elementem która ma bardzo wszechstronne działanie i będę kupować kolejne opakowania bo uważam,że jest warto ale polecam czekać na promocję gdyż przy regularnej cenie 40 zł a słabej wydajności mało się to opłaca dlatego zawsze kupuje po parę sztuk gdy cena jest atrakcyjna. Polecam ten produkt każdemu o wszystkich typach cery ponieważ jest on uniwersalny i warto dodać go jako dodatek do swojej pielęgnacji. :)
    Zalety:
    • koi i nawilża
    • niweluje podrażnienia
    • idealna baza pod resztę pielęgnacji
    • nie lepi się
    • atomizer
    Wady:
    • regularna cena
  • 16 kwietnia 2024 o 10:49
    Świetnie łagodzi i nawilża
    Esencję kupiłam z polecenia na Tiktoku jako świetny tonik na zaburzoną barierę hydrolipidową. I muszę przyznać, że się nie zawiodłam. Super nawilża i łagodzi, ma ładny, delikatny zapach. W połączeniu z esencją nawilżającą SVR uratowała mi twarz. Na pewno będą do niej regularnie wracać. Jedyny minus to mała wydajność. Używam jej chwilę i już nie ma 1/3 opakowania. Więc warto kupować na promkach.
    Zalety:
    • Łagodzi
    • Nawilża
    • Ładnie pachnie
    • Wygodna aplikacja
    Wady:
    • Mało wydajna