Tusze do rzęs

Urban Decay Perversion Mascara Pogrubiający tusz do rzęs

• 9 stycznia 2022 o 8:43
    Średnio udany eksperyment
    Tusz kupiłam skuszona nie tylko pięknym wyglądem opakowania ale i świetną opinią marki. Niestety kleista konsystencja tuszu sprawia , że cała ta wielka szczotka jest przy każdym wyjęciu z opakowania obklejona zbyt dużą warstwą tuszu, którego jest o wiele za dużo by umalować rzęsy. Aby zacząć malowanie trzeba by go usunąć częściowo ze szczotki. Próbowałam szorować szczotkę przy wyjmowaniu w tę i z powrotem dość mocno i kilka razy jednak mam nieco wątpliwości czy to na prawdę musi tak wyglądać. Sam tusz jest jednak wysokiej klasy i jak już uda nam się umalować rzęsy to siedzi na nich cały dzień i nie obsypuje się. Panie , które tak jak ja lubią tuszowe eksperymenty pewnie się skuszą, ale ja nie kupię go ponownie.
    Zalety:
    • Piękne opakowanie. Raz umalowanych rzęs nie trzeba poprawiać bo tusz jest bardzo wytrzymały.
    Wady:
    • Bardzo problematyczne nakładanie tuszu na rzęsy. Obklejona szczotka. Szczotka jest za duża.
  • 22 marca 2020 o 19:42
    A mnie właśnie powalił na kolana, jestem w nim zakochana, tylko dlaczego jest taki drogi?!
    Kolejny świetny kosmetyk od Urban Decay, który trafił w moje ręce. Tusz miałam okazję przetestować w formie miniaturki 3 ml, którą dostałam przy zakupach w Douglasie i na lepszą miniaturkę nie mogłam trafić. Dla mnie ten tusz robi furorę i gdyby nie jego cena (ok. 100zł) już zamawiałabym go przez Internet. W czasach przedłużanych rzęs jednak bardziej opłaca się zrobić owe rzęsy niż kupić tak drogą maskarę. ;-) Mascara ma czarne opakowanie z fioletowymi napisami na grzbiecie. Szczoteczka jest rewelacyjna, taka, jaka lubię, podobną ma L'Oreal Paradise, który jest moim ulubieńcem. Tusz jest ultra czarny, a jego użycie daje dla mnie spektakularny efekt i nazwa Perversion jest strzałem w dziesiątkę! Zazwyczaj tuszowanie rzęs zabierało mi sporo czasu, musiałam uważać, by się nie skleiły, co wygląda potwornie. Z tuszem od Urban Decay po 2-3 tuszowaniach mam rzęsy jak doczepione. Nie dość, że genialnie pogrubione, to jeszcze wydłużone! Tusz również świetnie podkręca, rzęsy wyglądają tak samo perfekcyjnie przez cały dzień. Tusz się nie osypuje, nie kruszy. Geniusz! <3
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 30 września 2018 o 11:00
    na kolana nie powalił
    Wydaje mi się, że myśl do zakupu tej mascary zaszczepiła mi w głowie Zuzia z kanału lamakeupebella. Kilka razy pokazywała ją w swoich filmach i pozytywnie się o niej wyrażała. Mascarę kupiłam ze zniżką, jednak nie zmienia to faktu, że cena jest dość wysoka. Zalety: -duża szczoteczka -wydłuża rzęsy -wydajna -ładne opakowanie Wady: -nie robi żadnego efektu wow, którego nie zrobiłaby mascara z drogerii -cena -trochę skleja rzęsy
  • 12 lipca 2018 o 12:07
    Nie moja bajka
    Maskara ma piękny kolor, i konsystencje niestety szczoteczka totalnie nie nadaje się do moich rzęs. Zachęcający jest piękny czarny kolor maskary oraz jej trwałość. Maskara bardziej dla miłośniczek malowania rzęs w typie "drama", mocno skleja rzęsy.
    Zalety:
    • piękne opakowanie
    • piękny czarny kolor
    Wady:
    • szczoteczka
  • 20 lutego 2018 o 18:30
    Nie spełnił oczekiwań
    Używa od:próbka
    Dostałam próbkę, ale tusz nie spełnił oczekiwań. Spodziewałam się lepszego efektu za tę cenę. Rzęsy nie są dość pogrubione - jestem wymagająca w tym względzie, bo mam rzadkie.