Podkłady

Bourjois City Radiance Rozświetlający podkład do twarzy

Bourjois City Radiance Foundation Podkład 02 Vanilla 30ml

Nasi użytkownicy zostawili 90 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 lipca 2021 o 10:25
    Najlepszy codzienny podkład
    Podkład używam od półtora roku i jestem nadal tak samo zachwycona jego wyglądem, jak na początku. Skóra po jego użyciu jest ujednolicona, nawilżona i co ważne, cały czas wygląda naturalnie a nie jak maska. Jest też wydajny. Osobiście kupuję go w sklepach internetowych, bo jest 3 krotnie tańszy niz w znanej drogerii stacjonarnej
  • 18 lutego 2021 o 12:18
    Nie dla wszystkich
    U mnie się nie sprawdził, po użyciu miałam wrażenie jakiejś ciężkości i zapchania. Dodatkowo się ciastkuje i niezbyt chętnie trzyma nawet nawilżonej twarzy. Cena niezbyt wygórowana, często w promocjach.
  • 27 stycznia 2021 o 23:16
    Przyjemniaczek nawet dla skóry mieszanej
    Zakupiłam swój podkład (w kolorze vanilla), skuszona ceną w drogerii internetowej. Pomyślałam, że raz się żyje, a jeśli mi się nie sprawdzi to najwyżej się go pozbędę. Bałam się jedynie koloru, bo jak dobrze wiemy firma Bourjois lubi zaszaleć z kolorystyką i te najjaśniejsze odcienie są pomarańczkami. Ten też nie nada się dla bladolicych, u mnie wyraźnie odcina się od szyi, natomiast będę go używała, gdy zastosuję samoopalacz. Zapach podkładu jest praktycznie niewyczuwalny. Moja cera jest dość kapryśna, nie lubi ciężkich konsytencji. Ten podkład mimo, że gęsty i wcale nie należy do najlżejszych to nie zapycha. Ładnie się rozprowadza palcami, gąbeczką nie polecam ponieważ mógłby smużyć. Bezpośrednio po aplikacji skóra jest subtelnie rozświetlona, można użyć sformułowania- wygląda młodzieńczo. City Radiance lekko zastyga, ale nie na mur beton, pozostaje plastyczny. Przypudrowany pudrem sypkim z ecocery utrzymał się w świetnym stanie przez 7 godzin, pozniej wymagał poprawki w okolicy nosa (starł się od maseczki), delikatnie się wyświecił. Jestem naprawdę zadowolona. + Co ciekawe podkład ten NIE ZAWIERA DROBINEK. Po opisie można się ich spodziewać. Więc... Posiadaczki cer mieszanych lub nawet tłustych- nie bójcie się.
    Zalety:
    • lekkość na twarzy
    • trwałość
    • naturalne rozświetlenie
    Wady:
    • cena w drogeriach stacjonarnych
    • kolorystyka
  • 11 stycznia 2021 o 8:55
    Ciężki podkład
    Bourjois City Radiance jest ciężkim i niewygodnym podkładem, nie raz mi się zważył i po zużyciu połowy tubki wyrzuciłam go. Nie ma nic rozświetlającego, lekkiego czy chroniącego w nim. W porównaniu to healthy mix serii jest to bubel i nieporozumienie.
    Zalety:
    Wady:
    • Waży się
    • jest ciężki i nieprzyjemny do noszenia
  • 12 listopada 2020 o 22:31
    Jest ok ;)
    Patrząc na cenę to mogłoby się wydawać, że podkład ten do niczego się nie nadaje. Do końca nie jest w moim typie ale ładnie kryje. Jest delikatny. Nie jest dla osób z problematyczną cerą. Jest trochę ciemny jak dla mnie ale poza tym jest okej.