Palety do konturowania

L'Oreal Paris Infallible Sculpt, Contouring Palette Highlight + Contour Paleta do konturowania

Nasi użytkownicy zostawili 46 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 grudnia 2022 o 22:56
    Badziew w kosmicznej cenie
    Ciszę się, że paletkę zakupiłam w promocyjnej cenie bo bym strasznie żałowała kupując normalnie. Paletka tragedia, kolory piękne w opakowaniu, po nałożeniu na twarz ledwo są widoczne. Ciężko się rozprowadzają, brak jakiegokolwiek aplikatora. Jak już damy więcej produktu, powstają paskudne smugi. Nie polecam.
  • 2 maja 2020 o 21:18
    Najgorzej wydane pieniądze
    Paletkę kupiłam jak wchodziła moda na konturowanie. Nie było wtedy zbyt dużego wyboru. Wydałam na nią ponad 50zł i... żałowałam wydanych pieniędzy. Spodziewałam się lepszego efektu. Nie wiem jaką metodę nakładania należy zastosować by uzyskać jakikolwiek efekt. Próbowałam palcami, pędzlami i zawsze wychodziło średnio. W dodatku konsystencja nie pomaga aplikacji... Nigdy więcej nie wróciłam do tej palety i zdecydowanie nie wrócę.
    • aplikowanie
  • 8 kwietnia 2020 o 19:04
    nie polecam
    Dostałam ten zestaw do konturowania w prezencie. Niestety jest to słaby prezent. Niby zawartość jest spora, ale wydajność bardzo słaba. Mam wersję 01 i używam jedynie brązera. Do suchej cery nie nadaje się kompletnie. podkreśla wszystkie skórki i zostawia smugi. Wygląda dobrze jedynie na początku, z czasem zbija się na skórze, powoduje przesuszenia. By zauważyć widoczny efekt trzeba go użyć stosunkowo dużo, dlatego stosunek ilości do ceny jest bardzo niekorzystny
    Zalety:
    • dostałam go za darmo
    • jakość
  • 2 września 2019 o 18:22
    Kiedy masz ochotę podrzeć 80 zł
    ... Zawsze jeszcze możesz kupić tę paletkę :) To jest jeden z koszmarów zakupowych. Produkt nie do używania. Nie nadaje się do stosowania na podkład- rozmazuje go i ściera, ciemniejsza warstwa wygląda jak nieudolnie roztarty brud. Nałożony na puder - również nie rozprowadza się dobrze. Produkt ma dziwaczną tłustą i jednocześnie pudrową konsystencję, jakby masło wymieszać z mąką. Ohyda. Nie łączy się z innymi kosmetykami. Chyba większą satysfakcję miałabym z podarcia stówy :P
  • 2 września 2019 o 15:33
    Zawód
    Produkt prezentuje się pięknie i profesjonalnie, ma dołączoną ulotkę jak prawidłowo używać tych kosmetyków i jak wykonturować nimi twarz, wszystko niby pięknie ale prawidłowe nałożenie tego kosmetyku graniczy z cudem, o ile z bronzerem można coś jeszcze zdziałać gąbeczką (pędzlem wszystko się ściera) to jasny produkt jest zupełnie bezużyteczny, nie nadaje się do niczego jest tłusty i nie da się nim kompletnie nic zdziałać bo robi dziwne smugi. Produkty bardzo brudzą się od siebie i wyglądają nieestetycznie, moim zdaniem produkt nie jest wart zachodu i ceny.
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    • zamieszczona instrukcja
    Wady:
    • produkt zbyt tłusty
    • strasznie schodzi
    • produkty bardzo brudzą się od siebie

Zobacz także inne Palety do konturowania