Rozświetlacze

Annabelle Minerals Pretty Glow Puder rozświetlający

notino.pl
Rozświetlający puder mineralny do twarzy - Glow Powder Rozświetlający puder mineralny do twarzy - Glow Powder
Annabelle Minerals Puder Rozświetlający Pretty Glow
Annabelle Minerals

Olaox
    17 stycznia 2025 o 20:04
    Średniak
    Kupiłam zestaw próbek z AM i przez to skusiłam się na pełnowymiarowe opakowanie, które jest bardzo drogie, bo za 4 gramy!! kosztuje 64,90 zl. 4 gramy ???????? I cóż nie rozświetla, jest dosyć ciemny co mi nie przeszkadza bo nie jestem turbo jasna. Używam go pod oczy i tam jest okej, na boki twarzy do utrwalenia również. Ale zużyję i nie kupię, wychodzi tak drogo że myślę że pudry z Sephora taniej wychodzą po przeliczeniu na gramy :) Opakowanie też jakieś nie do końca, trzeba się namachać żeby ten puder wyleciał i po zakręceniu też wypada.
    Zalety:
    • Nie wiem, chyba nie ma
    Wady:
    • Brak rozświetlenia
    • Ilość w stosunku do ceny
    ka_va
    30 marca 2023 o 18:57
    Kiepski puder
    Kupiłam puder, skuszona dobrymi recenzjami. Jak dla mnie kiepski puder. W ogóle nie rozświetla i jest zbyt ciemny do mojej jasnej karnacji - czasami używam go tylko jako bronzera. W ogóle nie sprawdza się jako puder, a tym bardziej jako puder rozświetlający.
    Zalety:
    Wady:
    • za ciemny odcień
    • nie rozświetla
    krokuch
    3 lipca 2019 o 13:05
    nie pasuje mi
    Puder jest bardzo wydajny. Niewielka ilość wystarczy, by pokryć twarz. Najlepiej wygląda wklepany wilgotną gąbeczką. Nie trzyma matu ani nie przedłuża trwałości podkładu czy kremu bb. Jest poprawny, ale dla mnie to za mało. Spodziewałam się efektu delikatnie rozświetlonej skóry, a otrzymałam podkreślenie porów i nawet najmniejszych zmarszczek. Uwaga! Strasznie wysusza okolicę oczu.
  • 29 października 2018 o 17:07
    Naturalny efekt promiennej cery
    Na kosmetyki od annebelle minrals czaiłam się już długo. Padło na puder rozświetlający i fajne zaskoczenie :) Efekt rozświetlenia jest bardzo subtelny, delikatny i naturalny. Na zdjęciu starałam się Wam go pokazać ale zdjęcie nie do końca go oddaje. Skóra wygląda promiennie i świeżo i wydaje mi się, że też młodziej. Puder daje wrażenie scalenia makijażu – troszkę jak po użyciu fixera. Warunkiem aby sobie krzywdy nie zrobić to dobranie koloru dla swojej tonacji ale na szczęście jest w czym wybierać - 22 odcienie w różnych kombinacjach- ciepłej, żółto-cytrynowej gamie Sunny; w ciepłej, żółto-oliwkowej gamie Golden; w chłodnej, neutralnej gamie Natural; w chłodnej, różowej gamie Beige. Jest też opcja zamówienia próbek aby dobrać kolor idealny – koszt to 39,90 zł i mamy w tym 16 miniaturek w pięknym opakowaniu – świetny pomysł :) Jako ciekawostkę dodam,że zestawy miniatur powstają w Spółdzielni Socjalnej, która aktywizuje zawodowo osoby niepełnosprawne, to szlachetna akcja i mnie osobiście się bardzo ten pomysł podoba. Dodatkowo jak to kosmetyki annebelle są 100% naturalne, nie zapychają, nie zawierają żadnych sztucznych substancji. Pudry mają też filtry UV 15 i są zamknięte w praktycznych i porządnych pudełeczkach – z zabezpieczeniem aby nie wysypywały się w środku-idealnie w podróży czy torebce. Ja jestem zachwycona prostym składem, naturalnością, opakowaniami i efektem jaki dają te kosmetyki, dawno nie używało mi się niczego z taką przyjemnośćią :)
    errola
    2 marca 2018 o 19:59
    może być
    Wybaczcie mój zupełny brak entuzjazmu, ale kosmetyki AM jakoś średnio się u mnie sprawdzają. Tak właśnie jest z tym pudrem. Ma ładny, jasny i w sumie neutralny kolor. Nie przyciemnia makijażu. Nie przedłuża jego trwałości. Jakoś nie zauważyłam rozświetlenia. Zasadniczo u mnie nie robi nic. Jest tylko kolejną warstwą makijażu. Udaje mi się go zużywać, więc nie długo się pożegnam z nim.