Spraye do włosów

Schwarzkopf Styliste Ultime Sea Salt Beach Look Spray do włosów z solą morską

• 13 czerwca 2020 o 15:53
    NIE NIE NIE
    Spodziewałam się czegoś innego po tym produkcie, a dostałam posklejane włosy i tłuste u nasady. Strasznie przesuszył mi końce. Sam zapach okropny, bardzo chemiczny. Cena wysoka. Nie umiem wskazać w tym produkcie żadnych plusów. Szybko się go pozbyłam.
  • 31 marca 2020 o 21:11
    Zdecydowanie NIE
    ja: Mam dużo cienkich, kręconych włosów w typie wurly (zmieszanie fali i loka czyli typ 2c/3a). Średniporowate w kierunku niskoporowatych, długości do ramion. W okresie zimowym lubią się plątać nad karkiem i mają tendencje do wypadania. Często bywają matowe i szorstkie. Opakowanie: Plastikowe z atomizerem. Dobrze się nim operuje, daje odpowiednią ilość produktu na włosy. Nie widać zużycia produktu. Wrażenia: Właściwie to ten kosmetyk jest zbędny w pielęgnacji włosów. Po spryskaniu niewiele robi. Może nieco skleja włosy, ale nic poza tym. Atomizer się zacina, dozowanie przez to jest ograniczone. Ładnie pachnie, ale zapach nie utrzymuje się na włosach po użyciu. Na pewno ten produkt nie jest wart swojej ceny. Ja zużyłam, jako podkład do olejowania włosów, czasem się nadał przy reanimacji loków. Jak wlałam do środka wody, atomizer przestał się zacinać i teraz służy mi za klasyczny zraszacz.
    errola
    6 marca 2018 o 18:41
    takie nic
    Używałam, dawałam szansę wiele razy, ale szczerze mówiąc szkoda czasu i pieniędzy na ten kosmetyk. Jest po prostu zbędny. Już na samym początku używania popsuł mi się psikacz i musiałam kombinować z używaniem. Niemiłosiernie sklejał mi włosy. Tego zupełnie się nie spodziewałam. "Beach look" to ja uzyskiwałam bez pomocy tego kosmetyku. nie warto.
    Rhaweth
    31 sierpnia 2017 o 0:05
    Pudło
    Mam włosy dosyć proste, a nawet specjalnie poskręcane długo takie nie zostają. Jak przeczytałam, że spray ma nadawać plażowe, falowane włosy to się skusiłam. Był to mój pierwszy spray do włosów z solą morską, na pewno ostatni tej firmy. Nie widziałam na włosach żadnego efektu - nie robił dla mnie nic, może trochę sklejał włosy, ale fal żadnych. Na dodatek w sumie nie dużo go zużyłam bo psikacz cały czas się zacinał albo strzelając niezłymi strumieniami, albo w ogóle nic nie wypuszczając. Zajmował tylko miejsce w szafce więc wylądował w śmietniku.
  • 8 kwietnia 2017 o 13:45
    jak klej
    Straszne paskudztwo. Ten spray miał podobno sprawić, że moje włosy będą wyglądały na naturalnie zmierzwione i poskręcane. Nic z tego. Po pierwsze okropnie wysusza, a po drugie włosy są bardzo posklejane. Totalny bubel.