Spraye do włosów

L'Oreal Paris Stylista #curls, The Curl Tonic Spray podkreślający skręt loków

Nasi użytkownicy zostawili 139 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 24 maja 2022 o 13:09
    świetny do loków
    Chociaż naturalnie mam proste włosy to bardzo polubiłam ten tonik. Łatwo się go aplikuje, nie obciąża włosów i ujarzmia puszenie. Dodatkowo nawet na moich trudnych do ułożenia włosach pojawiły się loki (po użyciu sprayu i spięciu ich gumką). Bardzo ładnie pachnie, używanie go to sama przyjemność. Zdecydowanie polecam ten produkt. Osobom z kręconymi włosami spodoba się zapewne jeszcze bardziej niż mi. ZALETY: - Ujarzmia puszenie - Łatwa aplikacja - Ładny zapach - Dzięki niemu pojawiły się u mnie loki WADY: - Brak
  • 15 kwietnia 2020 o 14:04
    Lubię
    Od czasów wycofania mleczka do loków z Pantene poszukuję produktu, który pięknie podkreśli loki, ale ich nie zlepi ! Tonik delikatnie podkreśla, włosy nie są "sianowate". Fajny produkt, ale to jeszcze nie to ;)
    Zalety:
    • Spray ułatwia aplikację
    • delikatnie podkreśla loki
    • nie przesusza włosów
    • nie zlepia włosów
    Anna48
    15 grudnia 2019 o 15:26
    słaby
    Mam włosy cienkie, kręcone. Używam pianki i po niej mam fajnie podkreślone loki. Skusił mnie tonik i były to całkiem niepotrzebnie wydane pieniądze. Efekt mizerny. Tonik nie obciąża włosów, nie skleja ale też nie podkreśla moich loków. Raczej pozostawia fale. Włosy są po nim matowe. Wracam do pianki.
    Zalety:
    • nie obciąża
    • nie skleja
    Wady:
    • Nie podkreśla loków
    • matowi włosy
    • drogi w stosunku do jakości
    NinaAb
    13 października 2019 o 18:07
    Nie zachwyca
    Tonik nadaje włosom lekkości i ładnie pachnie, trochę jak kosmetyki w salonach fryzjerskich. Nie obciąża. Spray jest dość wygodny w używaniu, jednak ja jestem zwolenniczką produktów do włosów w kremie, mam wrażenie że lepiej docierają do wszystkich włosów. Podkreślenie loków jest, ale bardzo subtelne. Mam długie i grube włosy, być może na krótkich fryzurach lepiej się sprawdza. Najlepiej działa na krótszych pojedynczych pasemkach. Nie ma jakichś specjalnych funkcji nawilżających. Zdecydowanie używałam parę lepszych kosmetyków do włosów podkreślających skręt.
    Zalety:
    • ładnie pachnie
    • nie obciąża
    Wady:
    • za słabo podkreśla loki
    • niezbyt precyzyjna aplikacja
    • mało trwały
  • 10 października 2019 o 1:11
    Cudny zapach!
    Jak w tytule, uwielbiam jego zapach. Moglabym miec perfumy o tym zapachu :) mam wlosy falowane, puszace sie. Cudnie ujarzmia wlosy, nie skleja ich. Kupie ponownie :)
    • nie skleja
    • ladnie uklada wlosy w fale
    Wady:
    • Nie ma wad