Bazy do paznokci

NeoNail Hard Base UV 15 Baza pod lakier hybrydowy

NEONAIL Lakier Hybrydowy Hard Base 6ml

Nasi użytkownicy zostawili 145 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 stycznia 2025 o 20:33
    Baza, która nie gęstnieje
    Kupuję tę bazę od lat. Próbowałam innych, ale zawsze do niej wracałam. Przede wszystkim przy aplikacji nie spływa, trzyma się paznokcia. Mam wrażenie, że na tej bazie lepiej prezentują się lakiery. Druga ważna zaleta to to, że produkt z czasem nie gęstnieje. Nadaje się do użycia aż nie skończy się buteleczka. Ten produkt również dobrze sprawdza się przy przyklejaniu żelowych tipsów.
    Zalety:
    • nie gęstnieje, nie spływa, wydajny produkt
  • 3 listopada 2024 o 9:29
    fajny
    NeoNail Hard Base UV 15 to baza pod lakier hybrydowy, która już od pierwszego użycia udowodniła mi, że jest niezawodnym fundamentem każdej trwałej stylizacji paznokci. Jeśli jesteś miłośniczką hybryd i zależy Ci na tym, żeby manicure trzymał się bez zarzutu przez długie tygodnie, ta baza będzie świetnym wyborem. Moje paznokcie są raczej przeciętne – nie mam ich ani szczególnie łamliwych, ani super mocnych, więc dobrej jakości baza to dla mnie podstawa, żeby całość wyglądała estetycznie i wytrzymywała codzienne wyzwania. Zacznę od aplikacji, bo to bardzo ważny aspekt każdej bazy. NeoNail Hard Base UV ma idealną konsystencję – nie jest ani zbyt gęsta, ani zbyt rzadka, co ułatwia jej równomierne nałożenie. Pędzelek jest dobrze wyprofilowany, co sprawia, że baza rozprowadza się bez smug i bez zalewania skórek. Nakładanie jej jest szybkie i bezproblemowe, nawet jeśli nie jesteś profesjonalistką, co jest dużym plusem dla osób robiących manicure hybrydowy w domowych warunkach. Co do efektu po utwardzeniu – baza tworzy mocną, elastyczną warstwę, która świetnie współgra z płytką paznokcia. Jest idealna do wyrównania nierówności i nadaje się także do delikatnego nadbudowania paznokcia, co było dla mnie ogromnym plusem, gdy chciałam uzyskać bardziej wyrafinowany kształt. Po utwardzeniu w lampie LED/UV baza nie pozostawia klejącej warstwy, która mogłaby powodować trudności z nakładaniem kolorowego lakieru. Dzięki temu kolejna warstwa hybrydy aplikuje się gładko i równomiernie. Jeśli chodzi o trwałość, NeoNail Hard Base UV spełnia wszystkie obietnice producenta. Manicure wytrzymuje bez odprysków nawet do trzech tygodni, co w moim przypadku oznacza całkowity spokój o estetykę paznokci. Dzięki tej bazie lakier nie odkleja się od płytki, nawet przy intensywnym używaniu rąk – sprzątanie, praca na komputerze, gotowanie czy zakupy nie były dla niej wyzwaniem. Co więcej, baza chroni naturalną płytkę przed przebarwieniami, co jest istotne, zwłaszcza jeśli lubisz intensywne kolory lakierów. Na koniec słówko o cenie. NeoNail Hard Base UV 15 ml to produkt z wyższej półki, ale patrząc na jakość i wydajność, zdecydowanie warto. Jedna buteleczka starcza na wiele aplikacji, a trwałość i komfort użytkowania są warte każdej złotówki. To inwestycja, która zwraca się przy każdym kolejnym bezproblemowym manicure. Podsumowując, NeoNail Hard Base UV to baza, którą poleciłabym każdemu – od początkujących po doświadczone osoby zajmujące się stylizacją paznokci. Świetnie nadaje się do tworzenia trwałych stylizacji, wyrównuje płytkę i nadaje jej dodatkową wytrzymałość. To must-have, jeśli chcesz, aby Twój manicure hybrydowy był nie tylko piękny, ale i trwały.
    Wika_a
    12 maja 2024 o 17:22
    Super
    Super baza do paznokci, świetnie utwardza, można nią dobrze nadbudować paznokcia bo jest bardzo gęsta, szeroki pędzelek ułatwia bardzo prace. Dobrze się utwardza w lampie. Cena tez ok.
    Manta21
    9 grudnia 2023 o 20:24
    Dobra, trwała baza
    Bazy od neonail naprzemiennie z innymi markami używam już kilka lat. Lubię testować nowości, ale lubię też wracać dokładnie do tego produktu. Baza sprawdza mi się w domowym zaciszu jaki i w salonie na klientkach. Jest trwała, nie uczula, nie odpryskuje. Pędzelek jest super wyprofilowany dzięki czemu łatwo się nim pracuje. Produkt wydajny
  • 23 listopada 2023 o 0:02
    Cudowna baza
    Baza posiada przezroczysty kolor. Oczywiście baza się błyszczy po zaaplikowaniu na paznokcie. Rozprowadza się bez problemu na płytce paznokcia. Jest dosyć gęsta, można ładnie manewrować rękami. Jedna cieniutka warstwa wystarczy, aby nalozyc na nią resztę produktów. Zawsze staram się te warstwy robić bardzo cieniutkie (tyczy się to zarówno bazy jak i lakierów i topu). Wtedy efekt jest naprawdę powalający. Jestem niesamowicie zadowolona z tej bazy, szczególnie, gdzie udało mi się ją kupić na jakiejś promocji za nawet mniej niż 20 zł, a lakiery Neonail normalnie są znacznie droższe. Jeśli będę miała okazję, napewno kupię ja ponownie.

Zobacz także inne Bazy do paznokci