Kremy na dzień

Clarins Multi-Active Jour Krem dla każdego rodzaju skóry na dzień (nowa wersja)

Clarins Clarins Multi Active Krem na dzień 50 ml

• 9 kwietnia 2024 o 9:55
    Dobry ale nie za te cenę
    Produkt mam od trzech miesięcy, używam go codziennie na dzień. Od kremu oczekuje nawilżenia i odżywienia. Uważam ze jak na te cenę oczekiwałam czegos lepszego. Krem za mało nawilża, nie odżywia świetnie. Skóra jest sucha już po godzinie.
    Zalety:
    • Opakowanie w słoiku
    • Lekkość kremu
    • Szybkie wchłanianie się
    Wady:
    • Nie nawilża za bardzo
    • Mało odzywia
  • 7 czerwca 2022 o 18:05
    Dobry ale …
    Chciałam zafundować skórze odrobinę luksusu, po raz kolejny wróciłam do tego kremu. Zapamiętałam go bardzo dobrze i taką opinię nadal o nim mam. Pięknie pachnie, jest delikatnie różowy. Doskonale nawilża, pozostawia skórę przyjemnie miękką i napiętą. Jedyną jego wadą jest cena, która do najniższych nie należy. Na chwilę obecną na rynku kosmetycznym znajdziemy bardziej nowoczesne formuły/składniki aktywne, nawet w tańszych produktach.
    • wygładzenie skóry
  • 20 kwietnia 2021 o 11:11
    Mój faworyt pod makijaż
    To już moje 3 opakowanie. Krem ma bardzo przyjemną konsystencję, lekką formułę, dzięki temu szybko się wchłania. Ja stosuję go tylko na dzień, pod makijaż, bo nie przetłuszcza skóry i nie powoduje też suchych skórek. Mam cerę mieszaną, w kierunku suchej i ten krem jest moim faworytem! Bardzo polecam, chociaż cena trochę odstrasza.
    Zalety:
    • lekka formuła
    • idealny pod makijaż
    • nawilża i pielęgnuje
    • nie zapycha
    • solidne, ekskluzywne opakowanie
    • przyjemny, świeży zapach
  • 11 kwietnia 2021 o 17:57
    Przyjemne uczucie wypielęgnowanej skóry !
    Zakochałam się w tym kremie od pierwszego użycia ! Mam cerę wrażliwą i bardzo wymagającą. Bardzo dużo kosmetyków powoduje u mnie wypryski czy zaczerwienienie. W tym przypadku tego nie było. Krem ma lekką kremową konsystencje przyjemną dla skóry. Szybko się wchłania. Pozostawia uczucie dogłębnego nawilżenia. Moja skóra tak jakby go chłonęła niczym gąbka. Mam cerę wysuszoną po różnych kuracjach antytrądzikowych. Ten krem złagodził poczucie dyskomfortu. Dobrze zachowuje się w słoneczne i wietrzne dni. Zazwyczaj w wyniku różnych warunków atmosferyznych szybko moja cera stawała się zaczerwieniona, po tym kremie jest tak jakby zabezpieczona. Mam 31 lat i to jest chyba idealny na obecną chwilę dla mnie krem ! Krem nie roluje się pod makijażem.
    Zalety:
    • Przyjemna kremowa konsystencja
    • Szybkość wchłaniania
    • Dogłębne uczucie nawilżenia
    • Idealny dla cery suchej jak i skłonnej do wyprysków
    • Ochrona SPF 15
    • Idealny dla wrażliwej i szybko czerwieniącej przez warunki atmosferyczne
    • Nie podrażnia
    • Nie powoduje wyprysków
    • Dobry pod makijaż
    Wady:
    • Cena ale wart jest każdej ceny!
  • 25 kwietnia 2020 o 12:15
    niezły, ale są lepsze
    Miałam chyba 3 opakowania tego kremu w ciągu ostatnich lat, pierwszym byłam zachwycona - idealny pod makijaż, nawilżał, nie lepił się, wchłaniał się dobrze. Skóra była wypielęgnowana i dobrze odżywiona. Kolejne opakowania nie były już tak zachwycające - zdarza się, że krem roluje się na skórze. Nie kupię ponownie, cena jest wysoka i można zainwestować te pieniądze lepiej.