Syoss Renew 7, Szampon do włosów suchych i zniszczonych

Osa24
    24 października 2019 o 15:21
    Absolutnie nie
    Niestety szampon powodował, że chciałam sobie zdrapać skórę głowy! Owszem, zapach ma ładny, cenę dobrą, opakowanie ok, ale już na drugi dzień po umyciu włosów skóra głowy zaczynała niemiłosiernie swędzieć (tak, spłukiwałam dokładnie). To go absolutnie u mnie skreśla. Dawałam mu szansę kilkukrotnie przez jakiś czas, używałam na zmianę z innym szamponem, ale niestety za każdym razem było to samo. Co do efektów: w sumie to żadnego nie zauważyłam, włosy nie były w lepszej kondycji, za to skóra głowy tylko w gorszej.
  • 7 czerwca 2019 o 1:47
    Zwykły zampon
    Producent zapewnia o cudownej redukcji siedmiu oznak zniszczenia wlosow, jednak to tylko nasze oczekiwania, bo rzeczywistość jest inna. Szampon co prawda piekbie pachnie, myje wlosy, wspaniale sie pieni i na tym koniec. Szkoda, no pokladalam w nim duze nadzieję
    Zalety:
    • Piękny zapach
    • Ekonomiczne opakowanie
    Wady:
    • Absolutnie nie spełnia żadnych obietnic
  • 17 września 2018 o 11:29
    Mocne obciążenie
    Szampon ma fajną konsystencje ani rzadką ani gęstą, w sam raz, w niej też znajdziemy malutkie drobinki złota, nie pozostają one jednak na włosach. Po umyciu szamponem są bardzo miękkie, gładkie, super się rozczesują i to bez uzycia olejków, masek itp. Wielkim minusem szamponu jest jednak ogromne obciążenie włosów, kiedy umyje wieczorem włosy to na drugi dzień już w południe są tłuste. Czasem nawet już rano wstałam ze smalcem na głowie, być może źle go spukałam aczkolwiek raczej robie to dość dokładnie. Dłuższe jego stosowanie nie przyniosło także jakiś spektakularnych efektów.
    Zalety:
    • wydajny
    • miłe, gładkie i miękkie włosy
    • dobrze się rozczesują
    Wady:
    • mega obciążone
    • tłuste
  • 4 kwietnia 2018 o 20:52
    Porażka
    Raczej nie wybierałam nigdy szamponów tej marki, używałam tylko farb. Ale do tego przyciągnęła mnie cena, jestem zawiedziona efektami. Szampon ma niby regenerować włosy bardzo zniszczonych, niestety po kilku myciach tym szamponem włosy są tak szorstkie i matowe.. nawet dobra odżywka nie pomagała przy rozczesywaniu ich po myciu.... nie dokończyłam nawet tego opakowania, nadaje się do kosza ! nie polecam.
    Zalety:
    Wady:
    • szorstkie i matowe włosy po umyciu
    • ciężko rozczesać włosy
  • 19 kwietnia 2017 o 13:08
    przetłuszcza włosy
    Kupiłam po pozytywnym zaskoczeniu ze strony jego brata- Syoss Repair. Tamten sprawdzał się nieziemsko, ten jednak całkiem odwrotnie. Opakowanie jednakowe jak przy innych wersjach, duża pojemność. Zapach jest przepiękny, utrzymuje się na włosach nawet do 2 dni po umyciu, to trzeba mu przyznać. Szampon jest przepiękny, bo ma w środku złotawe drobinki, których absolutnie nie widać później na włosach- ot taki gadżet. Włosy są niestety przetłuszczone, zdarzało się że po porannym umyciu, wieczorem miałam już tzw smalec na głowie. Było to następstwem używania tego szamponu. Nie wrócę do niego.