Szampony do włosów

Kallos KJMN, Multivitamin, Hair Shampoo Energetyzujący szampon multiwitaminowy

Nasi użytkownicy zostawili 14 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 3 września 2022 o 8:30
    Taki sobie
    Szampon zakupiłam w zestawie z odżywka. Lubię duże pojemności bo są lepsze dla środowiska. Warto jednak od razu mieć na uwadze, że wygodniej przelać go do mniejszej buteleczki, bo ta pod prysznicem jest nie podręczna. Ciężko nalać z niej mało produktu. Szampon ma ładny, nieco słodki owocowy zapach. Konsystencją dosyć lejąca i taka nieco kremowa. Dobrze rozprowadza się po włosach i ładnie pieni, nie ma na co narzekać. Jednakże jego skład idealny nie jest. Wiadomo szampon ma za zadanie oczyszczać, a nie odżywiać i to też robi. W tej cenie jest to na pewno jakość, która jest do niej adekwatna. Włosy nie są po nim jakieś przesuszone, ani przetłuszczone. Nie zaobserwowałam też żadnych reakcji alergicznych czy fali łupieżu.
  • 12 lutego 2020 o 23:13
    Masakra
    Używa od:próbka
    Kupiłam szampon, ponieważ chcę zapuścić włosy do ślubu.. Po pierwszym użyciu włosy nigdy nie były tak szorstkie, sztywne i splątane jak po tym szamponie mimo olejku do włosów płakałam próbując je rozczesać... Ponadto pojawił się łupież z którym nigdy nie miałam problemu...
    Zalety:
    Wady:
    • Łupież
    • Szorstkie sztywne włosy
    • Problemy z rozczesaniem mimo odżywki
    Drogeria Natura
    szzzsz
    9 listopada 2019 o 20:46
    Fajny
    Jeden z lepszych kallosow jeśli chodzi o szampony, bo idź odżywki kocham całym sercem. Włosy po nim są lejące i gładkie, nawet się błyszczą (gdzie na moich spalonych włosach to wyczyn)
    Zalety:
    • włosy po nim są lejące i gładkie
    • dobrze myje
    • ładny zapach
    • lepiej się układają
    Wady:
    • butelka
  • 24 marca 2019 o 9:55
    Multivitaminkowelove
    Szampon jest bardzo wydajny i tani. Do zakupu zawsze zacheca mnie fakt, ze kallos produkuje szampony, ktore czyszcza wlosy, delikatnie je wspomagaja zalezenie od rodzaju szamponu ale nigdy nie robia krzywdy. Multivitaminowy Kallos ma bardzo przyejmny zapach, pozostawia wlosy nawilzone, gladkie oraz odzywione. Nawilzenie po uzytkowaniu tego szamponu jest gwarantowane poniewaz w skladzie ma wiele nawilzaczy i jest on emolientowym typem szamponu. Wydajnosc to oczywiscie nawjwiekszy plus szamponu, zyskujemy 1 litr szamponu za okolo9 zl.
    Zalety:
    • Nawilza
    • Zawiera w skladzie olej awokado i ekstrakt z zen szeniu
    • Wydajny
    • Tani
    • Latwo dostepny
    Wady:
    • Nie ma po nim efektu, wow , to zwykly szampon
  • 17 czerwca 2018 o 12:14
    Przeciętniaczek
    Szampon mnie nie zachwycił. Ma dość przyjemny zapach. Konsystencja jest dość rzadka, co oznacza większe zużycie produktu podczas mycia. Opakowanie jest nieporęczne - pękata butelka nie mieści mi się na półeczce pod prysznicem, źle się ją trzyma, a odkręcanie korka mokrymi rekami jest bardzo niewygodne i często kończy się upuszczeniem lub rozlaniem produktu. Działanie szamponu też nie jest rewelacyjne. Owszem, dobrze oczyszcza on włosy, ale przy dłuższym używaniu trochę je przesusza. Po użyciu produktu, włosy niezbyt ładnie mi się układają i mają tendencję do puszenia. Gwoli sprawiedliwości muszę jednak nadmienić, że mam trudne, wysokoporowate włosy, z ogromną skłonnością do przesuszania i puszenia się, i naprawdę niewiele produktów się na nich sprawdza. Ogólnie, szampon Kallosa na mojej długiej liście wypróbowanych już produktów do włosów, zajmuje mniej więcej środkową pozycję.