Szampony do włosów

Schwarzkopf Essence Ultime Citrus+ Oil Blond & Bright, szampon, włosy blond naturalne i farbowane

• 5 października 2018 o 21:18
    ciekawy
    Gdy przez pewien czas miałam jasne blond włosy szukałam szamponu, który będzie dbał o ich kolor i odpowiednią kondycję. Spróbowałam tej serii i przyznam, że pozytywnie mnie zaskoczyła. Szampon w połączeniu z odzywką dbał o odżywienie włosów, ich blask, regenerację a przedewszyatkim włosy miały ładny odcień blondu, kolor nie robił się żółty na czym bardzo mo zależało. Dodatkowo ładne opakowanie, przyjemny zapach i wydajność.
  • 19 czerwca 2017 o 16:46
    Mój skarb
    Zdecydowanie najlepszy szampon do blond włosów, naturalnie mam włosy czarne farbuje na odcien 9.0 i włosy szybko robiły się pomarańczowe, szamponów z fioletowymi pigmentami nie lubie, więc postanowiłam że wypróbuje coś nowego, strzał w 10! Nie dopuszczał do pomarańczowych refleksów, ratował po nieudanej koloryzacji, pieknie pachnie a włosy są błyszczące! Rok pięknych chwil za nami ale od dwóch miesięcy w zadnym sklepie nie moge go dostac nad czym strasznie ubolewam i nie moge znalezc zastepstwa :(
    Zalety:
    • nie dopuszczał do pomarańczowych refleksów
    • włosy lśniące
    • elegancka etykieta
    • dobra cena
    Wady:
    • słabo sie pieni
  • 12 czerwca 2017 o 17:34
    Jeden z ulubieńców
    Dla moich naturalnych blond włosów jest idealny jeden z dwóch ulubionych Zalety -nie przyciemnia ich (mam nawet wrażenie,że lekko rozjaśnia) -są miękkie - delikatne - obejdzie się też bez odżywki - ładny zapach - nie obciąża ich Wady Jak każdy szampon trzeba co jakiś czas zmienić na inny
  • 17 października 2016 o 16:51
    Zwyczajny
    Zapachem bardzo przypomina mi Gliss Kur. W końcu to ta sama firma. Szampon jak dla mnie jest zwyczajny. Miałam go parę miesięcy temu. Bardzo mocno się pieni. Jest też wydajny. Włosy się po nim dobrze rozczesują. Niestety pozostają matowe szybko się przetłuszczają. Nie wydobywał mi też refleksów.
  • 28 sierpnia 2016 o 22:37
    Przeciętnie
    Najbardziej zauważalnym efektem jest piękny zapach i miękkość włosów. Nie zauważyłam efektów rozjaśniania, jedynie powstrzymał mój farbowany kolor od żółknięcia, co jest plusem.