Szampony do włosów

Laboratorium Pilomax Daily WAX, Szampon codzienny do włosów ciemnych

Wax Pilomax Daily Szampon do ciemnych włosów 200 ml
e-ZikoApteka.pl
WAX Daily Szampon do włosów ciemnych, 200 ml

Nasi użytkownicy zostawili 22 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 11 lutego 2024 o 13:38
    ŚWIETNY SZAMPON
    Zamknięty jest w plastikowym, zamykanym i praktycznym opakowaniu o pojemności 200 ml. Ma gęstą konsystencję jak też bardzo przyjemny zapach. Łatwo się go dozuje, a także bez problemu rozprowadza oraz spłukuje mimo, iż bardzo dobrze się pieni. Ponadto jest wydajny. Polubiłam go za to, iż rewelacyjnie oczyszcza włosy, jak również skórę głowy. Sprawia, że po wyschnięciu są odbite u nasady, a co za tym idzie daje wrażenie jakby było ich więcej. Nie obciąża włosów. Po umyciu dość długo pachną, są nawilżone i odżywione. I co najważniejsze wygładzone. Bardzo łatwo się rozczesują i ładnie układają. Zużyłam już jego dwa opakowania i chętnie kupię kolejne.
    Zalety:
    • wygodne opakowanie
    • gęsta konsystencja
    • jest wydajny
    • przyjemny zapach
    • dobry skład
    • świetnie oczyszcza skórę głowy jak również włosy
    • odbija włosy u nasady
    • nadaje im objętość
    • odżywia i nawilża
    • wygładza
    • łatwo się rozczesują
    • ładnie układają
    Wady:
    • mało dostępny
  • 31 grudnia 2020 o 0:41
    dobry, ale bywały lepsze
    Mocny szampon, z typu tych oczyszczających z SLS. Przyjemny zapach, dobrze oczyszcza a zapach utrzymuje się na głowie jakiś czas. Niestety jest gęsty i przez to ciężej rozprowadza się na włosach, mam też wrażenie, że nie ma zbyt dużych właściwości pianotwórczych, co w efekcie skutkuje mniejszą wydajnością niż np. szampony Biovax. Nie należy do najtańszych biorąc pod uwagę niską wydajność, dodatkowo dostępny tylko w niektórych aptekach, dlatego najlepiej go wcześniej zamówić. Nie wiem czy kupie ponownie.
    Zalety:
    • ładny zapach
    • dobry skład
    • dobre oczyszczenie włosów i skóry głowy
    Wady:
    • zbyt gęsty
    • niezbyt wydajny
    • stosunkowo niska dostępność
    • stosunkowo drogi
  • 17 listopada 2020 o 22:06
    Jest ok
    Produkt sprawdził się u mnie bardzo dobrze, delikatnie ale skutecznie myje i pielęgnuje włosy oraz skórę głowy. Włosy są odżywione. Będę do niego wracać, bo się po prostu sprawdza.
  • 8 marca 2019 o 12:01
    Dobry szampon
    Szampon jest bardzo wydajny i świetnie oczyszcza skórę głowy.Po jego użyciu włosy nie są splątane, co jest dla mnie ważne.Wręcz przeciwnie są miłe w dotyku i z łatwością, można je rozczesać.Po dłuższym stosowaniu, zauważyłam że moje włosy wzmocniły się.
    Zalety:
    • wydajny
    • nie pląta włosów
    • oczyszcza
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 20 listopada 2018 o 0:45
    Jak dla mnie-super!
    Szampon idealnie spełnił swoje zastosowanie. Według mnie to odżywka powinna nawilżać i odżywiać nasze włosy, a szampon idealnie je oczyścić i przygotować przed dalszą pielęgnacją. Super jest to, że produkt jest hipoalergiczny, nie wywołuje żadnych podrażnień. Po jego zastosowaniu włosy nie plączą się i łatwo się rozczesują.
    Zalety:
    • zgodność z opisem producenta
    Wady:
    • brak.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta