Kosmetyki antycellulitowe

Eveline Cosmetics Slim Extreme 3D Spa!, Krem wyszczuplający + ujędrniający antycellulit

EVELINE - Slim Extreme 3D Antycellulit - Krem wyszczuplający+ujędrniający 200ml

• 6 stycznia 2023 o 21:16
    Ujędrnienie ciała
    Po zastosowaniu kremu zauważyłam, że skóra stała się bardziej ujędrniona i napięta. Nie zauważyłam jednak wyszczuplenia i redukcji cellulitu. Fajny efekt chłodzenia
    • ujędrnienie skóry
    Wady:
    • brak redukcji cellulitu
    • brak wyszczuplenia
  • 26 sierpnia 2022 o 17:39
    Fajny
    Skóra po nim jest bardziej napięta i gładka. Daje przyjemne uczucie chłodzenia, przez co używam go latem. Najlepiej sprawdzi się w połączeniu z treningami i zdrową dietą. Produkt uważam za udany, tani i wydajny.
    Zalety:
    • efekt
    Agala89
    10 lipca 2021 o 22:32
    Nie oczekiwałam wiele, więc się nie zawiodłam
    Do tego typu produktów zawsze podchodzę dosyć sceptycznie. Nie oczekuje, że wyszczuplą uda czy pozbędą się cellulitu, jeśli nie ćwiczymy i nie dbamy o dietę. Nie oczekiwałam cudów, więc też się nie zawiodłam. Oczywiście wyszczuplenia nie zauważyłam, cellulitu ogólnie nie mam, więc w tej kwestii ciężko powiedzieć. Co zaskoczyło mnie na plus to to, że przy regularnym stosowaniu skóra była miękka, elastyczna, bardzo miła w dotyku. Ogólnie produkt nie spełnia obietnic, ale i tak zostawia fajny efekt zdrowej skóry.
    Zalety:
    • wygładza, nawilża, uelastycznia skórę,
    • dosyć wydajny
    Wady:
    • nie wyszczupla jak obiecuje producent
    kinkiet
    11 listopada 2020 o 0:07
    Jedwabiste 4 litery
    Swietny produkt! Nie wiem, czy wyszczupla, ale przy codziennym uzytkowaniu skore na tylku mialam miekka, bez cellulitu, gladka, jak niemowle. Rewelacja.
  • 26 października 2020 o 7:59
    Może być
    Kiedy skończyło mi się serum z tej samej serii, postanowiłam przetestować krem. O ile w przypadku serum byłam zadowolona z efektów to już krem nie wywarł na mnie aż tak dobrego wrażenia. Podczas regularnego smarowania wieczorem i ćwiczeń 4 razy w tygodniu zauważyłam dalej postępujące efekty, skóra była bardziej napięta, a cellulit delikatnie zredukowany. Efekty przychodziły w o wiele dłuższym czasie niż kiedy używałam serum. z tej samej serii. Po wsmarowaniu kremu można odczuć silne uczucie chłodzenia. Mi się ono podobało, zwłaszcza w lato. Co do nawilżenia skóry to niespecjalnie je odczułam. Zapach produktu jest mocny, mentolowy, mi nie za bardzo pasował. Opakowanie to tubka, ale zatyczka nie jest zbyt solidna, bo się urywała. Za te pieniądze lepiej kupić sobie serum Eveline w srebrnej tubce niż ten krem, daje lepsze efekty.