Kremy do twarzy dla mężczyzn

Roomcays Nawilżający balsam do pielęgnacji wąsów i brody

• 3 kwietnia 2023 o 0:12
    W trosce o moją skórę
    Balsam zakupiłam mężowi głównie z myślą o sobie, Ponieważ zaraz do mojego męża jest tak twardy że zawsze miałam podrażnioną skórą. Z tego względu też postanowiłam kupić mu ten balsam. Okazało się że świetnie nawilża skórę ale to co najważniejsze przystosowaniu zarost staje się mięciutki, również jeżeli damy więcej produktu i delikatnie się błyszczy. Ale najważniejsze jest to że teraz mogę się przytulać co chwila wiedząc że nie będę już miała podrażnionej skóry. Do tego bardzo ładnie pachnie.
  • 23 marca 2022 o 7:34
    Spoko
    Produkt kupiłam dla narzeczonego do jakiegoś prezentu na wypróbowanie czy taka forma kosmetyku będzie mu odpowiadać. Przez rok może jakoś bardzo często go nie używał, ale zdążył już wyrobić sobie na jego temat opinię. Warto podkreślić, że raczej jest typem faceta, który nie lubi zbędnych kosmetyków w swojej pielęgnacji i wiele kosmetyków mu przeszkadza (gdy np. pozostawiają lepką warstwę po nałożeniu). Ten balsam bardzo przypadł mu do gustu i od razu się z nim polubił. Działa pielęgnacyjnie i odżywiająco na zarost, więc jest idealny na poczucie wysuszenia i ściągnięcia. Delikatnie, szczególnie po nałożeniu dużej ilości produktu, zarost może się świecić, ale nie jest to mocno nienaturalny efekt.
    cola201
    14 września 2020 o 12:54
    Mąż zadowolony- Ja również!
    Nawilżający balsam do pielęgnacji wąsów i brody to kosmetyk, który zakupiłam w trosce o mojego męża i moja twarz! Na początku, mąż podszedł do tego sceptycznie, ponieważ w końcu to mnie głównie przeszkadza jego ostry zarost. Jednak gdy zobaczył pierwsze efekty, zaczął stosować je codziennie. Broda i wąsy nabrały miękkości, gładkości, zaczęły się błyszczeć i ładnie pachnieć co mnie jak i jemu bardzo się spodobało. Włosy nie są już sztywne, i nie odstają "każdy w inną stronę". Bogata formuła czystego masła karite, olejku arganowego łagodzi dyskomfort związany ze swędzeniem skóry. Małe opakowanie, ale z mega wydajnym produktem- to zdecydowanie praktyczny prezent!
    Zalety:
    • jakość