Lakiery klasyczne

Astor Perfect Stay Gel Color Lakier do paznokci

• 28 stycznia 2023 o 15:57
    Lakier do paznokci Astor
    +łatwa aplikacja +korzystna cena +dostępność w drogeriach +wygodny pędzelek +ladne opakowanie +ładnie prezentuje się na paznokciach +dobra jakość +ładne kolory + długotrwałość + bogata gama kolorystyczna
  • 12 lutego 2022 o 23:27
    Dobra jakość
    Dobra jakość w korzystnej cenie. Lakier posiada wygodny aplikator, dzięki czemu użytkowanie jest szybkie i bezproblemowe. Lakier do paznokci jest trwały oraz bardzo wydajny. Bogata, ładna kolorystyka. Atutem jest korzystna cena oraz dostępność. Produkt warty zakupu. Estetycznie prezentuje się na paznokciach.
  • 18 czerwca 2020 o 23:22
    Idealny dla mni e
    Mąż mi kupił lakier do paznokci z imnymi kosmetykami na początku jak zobaczyłam kolor byłam nim zachwycona bardzo lubię lakiery w kolorze czerwonym odrazu musiałam wypróbować jedna warstwa i idealny kolor pozytywnie mnie zaskoczył gdyż byłam przyzwyczajona że zawsze muszę robić parę warstw a tu jedna warstwa i odrazu idealnie bardzo fajny pędzelek wygodnie się nim nakłada jak sobie nie ma wad nie odpryskuje długo się utrzymuje. Polecam
    Zalety:
    • Trwały . Nie odpryskuje . Kolor .wydajny. wygodny pędzelek wygodne opakowanie
    Wady:
    • Nie ma
  • 1 maja 2020 o 19:00
    Piękny i trwały efekt
    Mam kolor czerwony, taki jak na zdjęciu. To właściwie rubinowa czerwień - piękna, trwała i głęboka. Lakier jest bardzo dobrze napigmentowany, toteż jedna warstwa w zupełności wystarczy, nie ma żadnych smug czy prześwitów. Lakier równomiernie pokrywa paznokcie, nadając im elegancki błysk. Oczywiście finalny - żelowy efekt uzyskamy z top coatem (krok 2), ale i bez niego lakier prezentuje się nienagannie. Szybko wysycha, nie wymaga lampy, w zasadzie od razu można nakładać top coat, który nadaje paznokciom żelowe wykończenia i zapewnia kilkudniową trwałość. Pędzelek jest wąski, dobrze wyprofilowany, nie odstają z niego żadne włoski. Lakier długo zachowuje świeżość, nie gęstnieje, nie rozwarstwia się, czego już niestety nie mogę powiedzieć o wersji Gel Shine z laycrą.
    ev6
    11 marca 2017 o 17:12
    tragiczny
    Kolejny raz przekonuję się, że Astor to marka nie dla mnie, może poza jednym tuszem - standardowo wszystko, co wypróbowywałam z ich oferty, okazywało się bublem. Kolor lakieru - 024 lavender dream, urzekł mnie i sam kolor jest piękny. A poza tym - krótko: lakier odpryskuje (nie ściera się nawet - odpryskuje) jeszcze tego samego dnia, pomimo top coatu! Po nałożeniu jest od razu nierówny, schnie wieki (także z seche vite - próbowałam, chyba jedyny który jest na seche vite odporny - po pół godzinie można sobie zrobić z paznokcia gluta). Nigdy nie wygląda elegancko - już po godzinie, dwóch tu coś odłazi, tam się ściera, tam nierówno... Dramat. Nie polecam, szkoda czasu na malowanie do powtórzenia po godzinie. Najgorszy jaki miałam ever.

Zobacz także inne Lakiery klasyczne