Wody perfumowane damskie

Oriflame Amazing Paradise EDP

Oriflame Amazing Paradise woda perfumowana 50ml

Nasi użytkownicy zostawili 16 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 26 maja 2021 o 12:24
    Nie dla mnie ten raj
    Zapach dostałam w prezencie i niestety okazał się on mocno nietrafiony. Perfumy pachną niby owocowo, ale jednak coś mi w tym zapachu nie pasuje. Może jest tam jakaś nuta owocu, za którym nie przepadam, nie wiem. Niestety zapach musiałam podać dalej. Ale obdarowana osoba bardzo chwali jego trwałość. Buteleczka jest prześliczna, przypomina łuski z syreniego ogona.
    Zalety:
    • śliczny flakon
    Wady:
    • dziwny zapach
  • 31 grudnia 2020 o 0:56
    Piękne
    Dostałam te perfumy od koleżanki. Po pierwsze buteleczka jest przepiękna. ♥️ Zapach bardzo mi się podoba, jest taki elegancki. Co do utrzymywania się nie zwróciłam uwagi ale zazwyczaj perfumuje się w ciągu dnia jeszcze raz ☺️
    Zalety:
    • piekna biletów
    • super zapach
  • 5 kwietnia 2020 o 14:01
    Na lato super :)
    Miałam okazję wypróbować ten zapach w formie perfumetki, na pełnowymiarową wersję raczej bym się nie zdecydowała, chociaż zapach nawet mi się spodobał. Tak jak w tytule - nadaje się na lato. Czuć w nim kwiaty przeplecione egzotycznymi owocami. Trwałość nawet jest zadowalająca. Flakon wygląda ciekawie, ładnie się prezentuje. Cena regularna pełnowymiarowej wersji niestety jest zaporowa, dlatego też nie skuszę się na niego ponownie - chyba że jako perfumetka, wtedy cenowo wychodzi korzystniej.
  • 31 marca 2020 o 15:48
    fajna innowacja
    o ile rozowa butelna jest dla mnie zbyt intenstywna to ten zapach przypadl mi do gustu ,nie czuc ogorków bylam zdziwiona tymi komentarzami , u mnie zapach długo się utrzymuje .wspomnienie wakacji
    Zalety:
    • rzeski owocowy zapach cytrusów i kwiatów tropikalnych byl kiedys podobny zapach aloha ale tamten byl zbyt słodki i zbyt kokosowy
    • stylowy flakon
    • zapach utzrymuje się długo na skórze
    U konsultantki
    Majiko
    17 stycznia 2020 o 22:50
    Średnio
    Pierwsze wrażenie "mój ideał". Tego właśnie szukałam, wszystkie świeże i orzeźwiające nuty, których pragnęłam,które dość szybko zamieniają się w męczącego i dusznego potworka, który zostaje z nami już do końca... Wielki zawód i smutek.

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie