Podkłady

L'Oreal Paris Infaillible, 24h Fresh Wear Foundation Podkład do twarzy

TAGOMAGO.PL
L'Oreal Paris Infallible 32H Fresh Wear Foundation długotrwały podkład do twarzy 15 Porcelain 30ml
Loreal Infaillible Fresh 32H Wear Podkład 145 Rose Beige
Fresh L'OREAL L'Oréal - INFAILLIBLE - 24H WEAR - Podkład do twarzy - 200 - GOLDEN SAND L'OOIFPTW-DOTW-04
Bodyland.pl
Maybelline Infaillible 24H Fresh Wear Make-up 30 ml

wilan8
    22 lutego 2019 o 9:29
    Ostatnio ulubiony
    Kupiłam ten podkład z nadzieję na coś długotrwałego a zarazem nawilżającego. To trudne aby przy mojej cerze dojrzałej w kierunku suchej znaleźć podkład , który oprócz trwałości na skórze gwarantuje uczucie komfortu przez cały dzień na twarzy w postaci nawilżenia skóry. Podkład wybrałam w odcieniu 120 tj.vanilia. I tu rzeczywiście zgodzę się z Kajko,że trochę oksyduje. Poza tym liczyłam (no niestety zamawiałam go przez internet:) ,że vanilia będzie podobna w odcieniu do vanilii z True match (tej nowszej wersji) . Nie jest. Trochę niestety . Bo tamta była jak dla mnie bardziej idealna, neutralna i w ogóle. Ta jest trochę za bardzo żółta jak dla mnie. Powiem szczerze ,że jak wydusiłam trochę na rękę to się przestraszyłam:) . Niepotrzebnie w sumie bo jednak kolor ten ładnie się rozprowadził na twarzy, nakładany gąbeczką z Glam Shop wtopił się i buzia wygląda dobrze, nie odcina się a twarz zyskuje taki lekko oliwkowy odcień, wygląda zdrowo. Może to też zasługa wykończenia tego podkładu bo jest takie satynowe, nie żaden mat, którego nie lubię. Rozprowadza się bez zarzutu. Dobrze współpracuje z kremami różnym , z bazami ,z pudrem sypkim , bronzerem i rozświetlaczem. Dla mnie ostatnio jest hitem , bo z bazą oriflame rozświetlającą wytrzymuje od 6 .00 do 18.00 w nienagannym prawie stanie. Leciutko może się zaczyna warzyć pomiędzy oczami na czole, ale po poprawce nie byłoby tego widać. Nie odczuwam przy nim żadnego dyskomfortu. nie swędzi mnie skora. Podkład wspaniale przez te godziny utrzymuje kontur : bronzer i rozświetlacz. Wszystko po powrocie do domu op 18.00 jest widoczne , a cera wygląda cały czas na ujednoliconą. Jest to jeden z niewielu podkładów, który wprawia mnie w dobre samopoczucie jak wracam do domu po pracy i w aucie spojrzę w lusterko;) Polecam wypróbować.
    Zalety:
    • faktycznie nawilża skórę (ja go stosuję z bazą)
    • ujednolica
    • dobrze kryje
    • efekt na twarzy na postaci takiej satyny?
    • ładnie pachnie
    • łatwo sie nakłada
    • wtapia się idealnie
    • współpracuje z bazami , kremami , pudrami jak i bronzerem i rozświetlaczem
    • nie podkreśla zmarszczek
    • nie wysusza skóry
    • zapewnia uczucie komfortu przez cały dzień
    • pompka i butelka bez zarzutu jak to na L'oreal przystało;)
    • wydajny
    Wady:
    • trochę oksyduje
    • nie do końca te kolory mnie przekonują : liczyłam na vanilię 120 w odcieniu podobnym do tej z True Match
  • 13 września 2019 o 13:29
    Spodobał mi się!
    Bardzo do gustu przypadł mi ten podkład. Po raz pierwszy miałam go na sobie kiedy przyjaciółka pomalowała mnie nim na wesele do koleżanki. Nie dość, że wytrzymał całą noc to prezentował się bardzo dobrze. Dlatego postanowiłam, ze ja również muszę go mieć na co dzień. Dobre i naturalne krycie, długotrwały, wydajny. Do tego wygodne opakowanie z pompką, które starcza na długo. Z minusów moim zdaniem konsystencja za bardzo lejąca, ale może to kwestia przyzwyczajenia. Krycie dla mnie wystarczające, ale jeśli ktoś będzie chciał bardzo coś zakryć, nie uda mu się to. Dziewczyny narzekają też na cenę, około 60-70 złotych, jednak ja zakupiłam go w Hebe na promocji za 33 zł. Jak się poszuka to można upolować w dobrej cenie. Ten podkład nie jest moim numerem jeden, ale zasługuje na uwagę i miejsce w kosmetyczce. Zalety: - naturalny wygląd, - lekkie krycie, - trwały, - wygodne opakowanie, - wydajny, - cena na promocji, - dostępność. Wady: - lejąca konsystencja, - nie kryje bardzo mocno.
  • 7 lutego 2023 o 8:34
    Bardzo dobry, ale trzeba uważać, bo mozna nim sobie zrobić krzywde
    Podkład kupiłam zachęcona różnymi opiniami I doszłam do wniosku, że jak sama nie spróbuję to się nie dowiem. Podklad znajduje się w szklanej, przezroczystej buteleczce o pojemności 30 ml. Opakowanie posiada pompkę, która się sprawdzą. Wizualnie wygląda ładnie, tak czysto i z klas, czuć pieniądz. Konsystencja podkładu jest lejącą, trzeba z nią uważać. Posiada taki kremowo, pudrowa zapach, jest delikatny I nie drażniący. Ci do samego podkładu... Ja posłuchałam rad, że oksyduje lekko i wybrałam jaśniejszy odcień 015 i to był strzał w 10, ponieważ na początku po aplikacji byłam blada jak ściana a z czasem utlenia się tak, że to totalnie dopasował się do mojej karnacji i wypił się w nią wręcz idealnie. Podkład wygląda naprawdę ładnie na buzi pod warunkiem, że skóra jest dobrze nawilżona. Nie będzie wyglądał super na przesuszonej skórze, wiem, bo obecnie używam retinolu i musiałam go odstawić, bo wygląda po prostu źle, wszystko podkreśla. Krycie na dobre, średnie z możliwością dobudowania. Wykończenie ma bardziej satynowe niż matowe, ale przy mojej mieszanej cerze jak nabradziej się sprawdza. Nie zapchał mnie. Mam wrażenie że jest średnio zastygający, niby zastyga, ale nie tak na 100%. Dobrze współgra z innymi kosmetykami czy to pielęgnacja czy kolorówka, nie waży się i nie roluje. Jedyne to teraz przy stosowaniu tego retinolem nie wygląda dobrze,bo podkreśla wszystko co suche. Im mniej go na buzi tym lepiej wygląda, jeżeli przesadzę dobudowaniem krycia, to wchodzi okrutnie w załamania. Jest ok, ale moim zdaniem dla cer, które są prawie idealne, nawilżone na maxa, bez większych ,zmarszczek. Trwałość oceniam na dobrą bez użycia bazy, z bazą jest rewelacja, u mnie wstrzymał wtedy całą noc bez większych poprawek. Lubię go i naprawdę jestem zadowolona z niego, ale dla mnie nie jest na codzień, bo ostatnio jest dla mnie za ciężki, wrócę na pewno do niego jak już mi się buzia uspokoi po retinolu.
  • 19 sierpnia 2024 o 15:40
    Pełne krycie
    Podkład od L’Oreal Paris pokochałam od pierwszego użycia produktu. Szczególnie często po niego sięgam jesienią czy zimną kiedy chce uzyskać odpowiednie krycie i wykończenie. Podkład zamknięty jest w szklanej tuteleczce z pompką. Opakowanie jest bardzo estetyczne, produkt wizualnie już pokazuje, że jest to delikatnie droższy produkt od pozostałych drogeryjnych opcji i myślę, że jak na drogeryjny kosmetyk to jest to bardzo dobra pozycja. Podkład zapewnia pełne krycie z raczej matowym wykończeniem makijażu dlatego też lubię go stosować zimniejszymi porami roku ponieważ wtedy lubię właśnie mocniejsze krycie skóry. Skóra wygląda na wygładzoną po zastosowaniu tego produktu. Zapach jest taki typowo kosmetyczny. Bardzo lubię wracać do tego produktu i myślę, że jest on warty swojej ceny.
    Kashmsj
    18 sierpnia 2024 o 18:00
    Idealny podkład do cery tłustych
    Kupiłam go na prezent mojej mamie. Przeczytałam że w składzie ma kwas hialuronowy który skóra mojej mamy tak uwielbia. Moje zdziwienie było gdy okazało się że sprawdza sie lepiej na mojej tłustej cerze. Niestety podkładu którego moja mama używała nie mogłam zużyć ze względu na kolor. Jednak sama kupuję już kolejne opakowanie tego podkładu tylko w odpowiednim odcieniu. Mysle że sprawdzi się wielu osobom, nie jestem jego największą fanką ale uważam że ma fajną formułe i krycie też zadowala. Polecam ;)
    Zalety:
    • Miła formuła
    • Średnie lecz zadowalające krycie
    • Wygodna pompka