Podkłady

L'Oreal Paris Infaillible, 24h Fresh Wear Foundation Podkład do twarzy

Bodyland.pl
Fresh L'OREAL L'Oréal - INFAILLIBLE - 24H WEAR - Podkład do twarzy - 200 - GOLDEN SAND L'OOIFPTW-DOTW-04
Loreal Infaillible 32H Fresh Wear Podkład 120 Warm Undertone
L'Oréal Paris Infaillible 32H Fresh Wear Podkład 220 Sand 30 ml

Nasi użytkownicy zostawili 763 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

kxskiba
    22 kwietnia 2025 o 20:14
    Lekki, trwały i naturalny efekt na cały dzień
    Używam tego podkładu od roku i jestem naprawdę zadowolona. Konsystencja jest lekka, ale dobrze kryje, nie tworzy efektu maski. Dobrze się rozprowadza i wygląda naturalnie na skórze. Trwałość jest świetna – utrzymuje się przez cały dzień, nawet podczas dłuższych wyjść czy pracy. Zgodnie z opisem, nie ściera się i nie wymaga poprawiania co chwilę. Opakowanie jest poręczne i wygodne w użyciu. Moja skóra jest mieszana, i ten podkład dobrze się z nią komponuje, nie powoduje przetłuszczania się. Cena jest adekwatna do jakości, szczególnie biorąc pod uwagę trwałość i efekt końcowy. Polecam wszystkim, którzy szukają lekkiego, naturalnego podkładu, który wytrzyma cały dzień.
  • 14 kwietnia 2025 o 23:22
    Najlepszy podkład
    Ten podkład naprawdę pozytywnie mnie zaskoczył. Ma bardzo lekką konsystencję, która łatwo się rozprowadza – nakładam go gąbeczką i praktycznie od razu wtapia się w skórę. Nie czuję, że mam coś na twarzy, co jest dla mnie ogromnym plusem, bo nie znoszę efektu maski. Krycie określiłabym jako średnie, ale spokojnie można je budować – bez efektu ciasta. Dobrze radzi sobie z zaczerwienieniami i drobnymi niedoskonałościami. Cera wygląda świeżo, zdrowo, a sam podkład daje takie naturalne, lekko satynowe wykończenie – ani płaski mat, ani błysk. Co do trwałości – trzyma się dzielnie cały dzień, nawet przy mojej mieszanej cerze. W strefie T czasem lekko się wyświeca, ale nie spływa i nie waży się, więc wystarczy odrobina pudru i jest okej. Używam go na co dzień i śmiało mogę powiedzieć, że to jeden z lepszych drogeryjnych podkładów, jakie testowałam. Idealny na dni, kiedy chcę wyglądać dobrze, ale bez przesadnego makijażu.
    Zalety:
    • Wydajność trwałość dobre krycie
    Mia_ros
    13 kwietnia 2025 o 22:22
    Podkład
    Ocena ogólna: ★★★★★ Wydajność: ★★★★★ Zgodność z opisem producenta: ★★★★★ Trwałość: ★★★★★ Opinia: Ten podkład to prawdziwe odkrycie! L’Oréal Infaillible 24h Fresh Wear zachwycił mnie już od pierwszego użycia. Ma lekką, płynną konsystencję, która pięknie się rozprowadza – zarówno pędzlem, gąbeczką, jak i palcami. Daje średnie do mocnego krycia, które można budować warstwami bez efektu maski. Skóra wygląda na wygładzoną, świeżą i promienną przez cały dzień. Ogromnym plusem jest jego trwałość – trzyma się nawet do wieczora bez konieczności poprawek, co dla mnie, osoby z mieszaną cerą, jest naprawdę imponujące. Nie warzy się, nie ściera i nie ciemnieje w ciągu dnia. Dodatkowo jest bardzo komfortowy w noszeniu – nie czuć go na twarzy, a mimo to wygląda świetnie przez wiele godzin. Wydajność również na plus – wystarczy naprawdę niewielka ilość, by pokryć całą twarz. Produkt spełnia wszystkie obietnice producenta, a nawet je przewyższa. Dla mnie to jeden z najlepszych podkładów drogeryjnych, który dorównuje (a czasem przebija) produkty z wyższej półki. Polecam każdemu, kto szuka trwałego, lekkiego, a jednocześnie dobrze kryjącego podkładu o naturalnym wykończeniu.
  • 9 kwietnia 2025 o 14:38
    podkład l’oreal
    To już moje trzecie opakowanie tego produktu i na pewno nie ostatnie. Produkt spełnił w 100% moje oczekiwania. Ma bardzo dobre krycie i długo się utrzymuje. Polecam go osobą z niedoskonałościami w niektórych miejscach potrzebuje lekko 2 warstwę ale nie ma z tym większego problemu
    Zalety:
    • krycie
    Wady:
  • 16 marca 2025 o 12:17
    Najlepszy wybór
    Ten podkład to najlepszy podkład jaki tylko używałam trzyma się niesamowicie dobrze nie ciastkuje się nawilża cerę używam go ponad już rok i będę używać jeszcze dłużej
    Zalety:
    • Nie wysusza skóry, mocne krycie, idealna trwałość
    Wady: