Palety do konturowania

Kobo Professional Face Contour Stick Kredki do konturowania twarzy

Nasi użytkownicy zostawili 27 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 29 września 2024 o 20:51
    Mega rozczarowanie..
    Liczyłam na kredkę, która bez idealnych pociągnięć na skórze stworzy piękne glow. Jednak mocno się przeliczyłam, bo już od pierwszego użycia zauważyłam, że produkt nie spełnia obietnic dotyczących trwałości zamiast utrzymywać się na skórze przez cały dzień, znika po kilku godzinach, pozostawiając nieestetyczne plamy. Jakość kredki również pozostawia wiele do życzenia mimo kremowej formuły, produkt nie rozprowadza się równomiernie i zamiast subtelnego efektu konturowania czy rozświetlenia, pozostawia widoczne smugi na skórze. Zamiast podkreślać naturalne rysy twarzy, tylko uwidacznia niedoskonałości i tworzy sztuczny efekt. Jeśli szukasz produktu, który da Ci efekt profesjonalnego konturowania, niestety ta kredka może okazać się naprawdę niewystarczająca.
    Wady:
    • Kiepska trwałość
    • Zostawia po sobie smugi
  • 14 kwietnia 2021 o 14:19
    Bardzo suchy
    Posiadam stick w odcieniu 2. Niestety roztarcie go graniczy z cudem. Po nałożeniu na policzki musiałam zmyć całą twarz i zacząć od nowa. Żal mi wyrzucać całego produktu, dlatego znalazłam na niego sposób. Najpierw nakładam na dwa palce i dokładnie je rozsmarowuje, dopiero potem wklepuje na policzki, po czym dodatkowo doklepuje gąbeczką. Wtedy konturowanie wygląda całkiem dobrze, jednak aplikacja prosto z opakowania kończy się wielką plamą.
    Zalety:
    • kolor
    • wygodny aplikator
    Wady:
    • bardzo tępy
    • ciężko rozetrzeć
    Drogeria Natura
  • 23 listopada 2020 o 14:24
    Must have!
    Jeżeli chodzi o drogeryjne kredki do konturowania, to moim zdaniem te od marki KOBO nie mają sobie równych. Kupiłam zachęcona pozytywnymi recenzjami na YT i nie żałuję, co więcej używam jej niezmiennie już od dobrych kilku lat :) Posiadam odcień nr.2 - neutralny chłodny brąz, który moim zdaniem będzie pasował zdecydowanej większości dziewczyn. Kredka jest kremowa i miękka, dzięki czemu jej aplikacja jest niezwykle przyjemna. Produkt rozciera się bez zarzutu - fakt, że trzeba to robić dosyć sprawnie. Świetnie łączy się z innymi kosmetykami i co najważniejsze, dobrze utrwalona nie spływa, ani nie ściera się w ciągu dnia. Na duży plus wydajność oraz przystępna cena. Polecam, produkt godny uwagi, zwłaszcza jeżeli jesteście miłośniczkami konturowania na mokro :)
    Mrsx3
    22 sierpnia 2020 o 0:14
    Kto szybciej rozetrze, wygrywa!
    Ma naprawdę bardzo fajne odcienie do konturowania na mokro (mówię tu o tych brązowych kredkach), jednak trzeba naprawdę szybko go rozcierać, od razu po nałożeniu, żeby wyglądało to dobrze. Niestety topornie się je używa, nie jesteśmy na wyścigach,a tutaj łatwo zrobić sobie plamę i się jej pozbyć, żeby była niewidoczna. Jeśli ktoś ma bardzo szybką rękę, to można próbować, ale ja sobie odpuszczę. W dodatku opakowanie jest słabej jakości, "skuwka" pęka, przez co jest niehigieniczne, gdy kredka lata po całej kosmetyczce.
    Zalety:
    • kolory
    • trudna aplikacja
    Drogeria Natura
  • 25 marca 2020 o 9:00
    Super aplikacja
    Kredki są miękkie, bardzo kremowe. Świetnie napigmentowane. Ich aplikacja nie sprawia absolutnie żadnych problemów. Ładnie się rozcierają, blendują. Nie tworzą smug ani nieestetycznych plam. Ładnie współgrają z kremowymi podkładami.
    Zalety:
    • Aplikacja
    • Dostępność

Zobacz także inne Palety do konturowania