Peelingi do twarzy

Bandi Medical Expert Anti Acne, Peeling kwasowy antytrądzikowy

Bandi Medical Expert Anti Acne
Bandi Anti Acne Peeling Kwasowy Antytrądzikowy 30ml

• 14 kwietnia 2025 o 22:38
    Kwaśny gagatek do zadań specjalnych
    Peeling kwasowy od Bandi to produkt, który zdecydowanie zasługuje na uwagę w pielęgnacji cery problematycznej. Zawiera mieszankę trzech aktywnych kwasów, które skutecznie złuszczają naskórek, regulują wydzielanie sebum, a także pomagają w walce z zaskórnikami i przebarwieniami potrądzikowymi. Produkt zamknięty jest w granatowej, szklanej buteleczce z pipetą, co ułatwia higieniczne dozowanie. Konsystencja bardzo gęsta, przezroczysta, a zapach – intensywny, kwaśny i długo utrzymujący się na skórze, co może być minusem dla osób wrażliwych na aromaty, do tego ten smak - jak niechcący się poliże okolice wokół ust :P. Wystarczy naprawdę niewielka ilość produktu, by pokryć całą twarz. Peeling dobrze się rozprowadza i nie pozostawia tłustej warstwy, szybko się wchłania. Stosowałam go regularnie 3 razy w tygodniu, od jesieni do wiosny – zawsze na noc, nic na niego już nie nakładałam, czasami zdarzyło się, że nakładałam krem Eveline Egyptian Miracle, który dodatkowo nawilżał i zatrzymywał serum, aby "nie uciekało". Serum jest bardzo wydajne, zostało mi jeszcze 1/3 buteleczki i raczej jej nie wykorzystam ze względu na to, że już jest wiosna i słoneczko grzeje, a nie chce mieć przebarwień na skórze. Efekty: skóra oczyszczona, zaskórniki i wypryski wyraźnie się zmniejszyły, a przebarwienia potrądzikowe stały się mniej widoczne. Cera wygląda na zdrowszą, gładszą i bardziej ujednoliconą. Mocno polecam!
  • 21 lutego 2025 o 11:44
    Fajne serum
    Mam dojrzałą, skłonną do wyprysków cerę. Serum kupiłam w promocji w Hebe. Działa bardzo delikatnie ale systematycznie. Póki co, używam go 2x w tygodniu i już zauważyłam, że skóra jest nieco bardziej uspokojona, pory odrobinę zmniejszone, mniej niespodzianek się pojawia. Nie jest jakoś mocno wysuszona - zwykłe serum nawilżające na dzień przywraca równowagę. Trochę lepi się po aplikacji, więc trzeba je zastosować z wyprzedzeniem. Jest bardzo dobre, chociaż wolałabym, by efekt był nieco silniejszy.
  • 17 września 2024 o 13:22
    Najlepszy peeling jaki miałam.
    Na początku chciałabym wspomnieć o tym że warto używać go co drugi dzień, a nie dwa razy w tygodniu tak jak jest napisane na opakowaniu. Kolejną rzeczą jest to aby uważać jakich kosmetyków używa się podczas kuracji. Zamieniłam swoją piankę do mycia twarzy z witaminą C na piankę marki Bandi, ponieważ witamina C okropnie podrażniała mi twarz. Kolejną sprawą jest używanie SPF podczas kuracji. To bardzo ważne! Teraz możemy przejść do efektów. Stosuje ten peeling już 3 miesiąc i widzę efekty. Na początku twarz była tylko nawilżona. Po około miesiącu miałam okropny wysyp, a po około 2 miesiącu trądzik stał się o wiele łagodniejszy. Na prawdę nie pamiętam kiedy ostatni raz miałam tak czyste czoło bez kaszki. Dlatego daje temu produktowi 5 gwiazdek. Muszę również dodać, że moja koleżanka, która również używa tego produktu, ale ma znacznie możniejszy trądzik, na nią niestety ten peeling nie działa. Dlatego jeśli ktoś ma taką bardziej kaszkę jak ja. Gorąco polecam!
    Zalety:
    • Działanie
    • Skład
  • 21 lipca 2024 o 13:19
    Bandi super peeling kwasowy anty trądzikowy
    Natrafiłam na ten produkt w drogerii Hebe Polecała go kosmetyczka na tik toku. Ratuje moją skórę za każdym razem Gdy wyskakuje mi kaszka , wypryski , mam zaczerwienioną skórę, przed miesiączką. Stosuję go na noc 1x w tygodniu Ma w sobie Mix kwasów: pirogronowy, salicylowy i migdałowy. Delikatnie działa. Peeling redukuje powstawanie niedoskonałości i lekkie przebarwienia. Konsystencja jest lepka. Ładnie pachnie Przysięgam że rano skóra jest gładka mięciutka Kaszka znika !! DUZY PLUS ZA : -dobry skład - oczyszcza -odświeża skórę -nie podrażnia - zmniejsza występowanie zaczerwień trądziku i kaszki -wygodne opakowanie z pipetą Najlepiej palcami delikatnie wklepywać w skórę
    Zalety:
    • Skład
    • Oczyszcza odświeża skórę
    • Pipetka wygodne opakowanie
    • Zastosowanie 3 kwasów
    • Nie podrażnia
    • Niweluje niedoskonałości blizny trądzik zaczerwienienia
    Wady:
    • Lepka konsystencja bezpośrednio przed snem nie nakładać
  • 3 lipca 2024 o 18:33
    Działa
    Kupiłam, ponieważ zależało mi na przyoszczędzeniu pieniędzy na co miesięczne zabiegi kwasami u kosmetyczki. Nie miałam wysokich oczekiwań, jednak działanie mnie zaskoczyło. Nakładam trzy razy w tygodniu po wieczornej pielęgnacji, na całą noc. Rano po zmyciu twarz jest jak nowa. Promienna, miękka i oczyszczona. Mam wrażenie że nawet część przebarwień została zredukowana. Bardzo pozytywnie zaskoczona. Konsystencja żelu / serum, jakoś bardzo się nie klei, przynajmniej mi nie przeszkadza. Nie szczepie i nie podrażnia. Bałam się że po użyciu będę się łuszczyć jak gad w niekontrolowanych miejscach, a tu nic. Krostki i grudki są wyciszone, szybciej się goją i mniej pojawia się nowych. U mnie się sprawdził i polecam do cer wrażliwych i mieszanych. Co ważne reguluje sebum i nie błyszczę się jak bombka. Używam od 3 miesięcy, trzy razy w tygodniu a nawet nie zużyłam połowy.
    Zalety:
    • Działanie
    Wady:
    • Nie odnotowałam