Tusze do rzęs

Rimmel WonderFull tusz With Argan Oil tusz do rzęs 003 Extreme czarny 11ml 360
Rimmel Mascara Wonder`Full Tusz do Rzęs Extra Black

• 1 lutego 2025 o 8:22
    Extreme Normal i Natura, a nie
    Tusz dostałam w prezencie, z czego się ucieszyłam, bo lubię i używam kosmetyków od Rimmel. Niestety efekt nie jest taki jak oczekiwałam, ale zdaję sobie sprawę, że rzęsy też już nie te... Tusz ma przyjemną konsystencję, mimo olejku nie robi mi kleksów (czasami jak pomaluję dolne rzęsy, to po kilku h noszenia się odbije - zazwyczaj jak rano maznę się kremem pod oczy - wtedy się trochę rozpuszcza). Ma bardzo ładne eleganckie opakowanie. Sam pędzelek jest wygodny, i przyjemnie mi się go używa. Czasami mam wrażenie, że opornie maluje mi te rzęsy. - nie wydłuża, nie pogrubia, jedynie nadaje kolor ale czy aż tak ekstremalnie czarny to bym nie powiedziała. - moje oczy nie wyglądają na umalowane po użyciu tego produktu.
  • 26 stycznia 2025 o 21:17
    Tusz posiada zbyt rzadką formułę przez co odbija się na powiekach.
    Mam krótkie i rzadkie rzęsy, dlatego zachęcił mnie tusz do rzęs Wonder's Full od Rimmel. Jest to produkt zamknięty w stylowym, wygodnym opakowaniu. Szczoteczka jest puchatą. Dobrze rozprowadza tusz na rzęsach. Niestety nie dociera do tych najkrótszych rzęs. Jest to tusz o właściwościach wydłużających, pogrubiających i unoszących rzęsy. Ale efektu wow nie ma. Ma dla mnie zbyt rzadką formułę przez co odbija się na powiekach za każdym razem.
  • 24 sierpnia 2023 o 23:57
    Był przyjemny w stosowaniu
    Tusz do rzęs na bardzo fajne opakowanie i szczoteczka która działa cuda, lecz odporny na gorąco i wilgoć nie jest Zaraz na twarzy odbija się. Odcień jest intensywny, ogólnie super
    Drogeria Super-Pharm
    Andill
    24 sierpnia 2023 o 23:41
    Ja go uwielbiam - Ty nie musisz
    Tusz dla mnie jest idealny, dla Ciebie - nie musi być, ponieważ efekt jest bardzo delikatny przez szeroką, grubą szczoteczkę. Bardzo naturalny look bez grudek i efektu "nóżek pająka", sklejania i "sztucznych rzęs". Tusz jest po prostu leciutki, nie każdemu musi podobać się taki efekt. Szczoteczka czasem jedynie sprawia trudności przy malowaniu dolnych rzęs, bo jest bardzo gruba, trochę nieprecyzyjna. Jak dla mnie tusz naprawdę fajny.
    Zalety:
    • efekt naturalnych rzęs
    • dobra cena na promocjach (częstych)
    Wady:
    • cena bez promocji
    • nieprecyzyjny
  • 29 stycznia 2023 o 17:04
    Bardzo dobry tusz
    Używam tego tuszu od około roku, jestem bardzo zadowolona z niego, bardzo dobrze rodziela i wydłuża rzęsy a to jest dla mnie ważne. Opakowanie tuszu jest ładne i co ciekawe często jest w promocjii w Rossmannie. Serdecznie polecam
    Zalety:
    • Dobrze rozdziela i wydłuża rzęsy.

Zobacz także inne Tusze do rzęs