Tusze do rzęs

Miss Sporty Tusz do rzęs 001 Black Studio Lash Mythic Mascara 8 ml
Miss Sporty Studio Lash Tusz do Rzęs 001 Black
Pachnidelko
Miss Sporty Tusz do rzęs 001 Black Studio Lash Mythic Mascara 8 ml

Nasi użytkownicy zostawili 124 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 5 grudnia 2023 o 14:51
    Kupuje
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Mascara świetnie pogrubia rzęsy , świetnie sprawia się na domowy codzienny makijaż . Jednak na wyjście na dłuży czas trzeba go zabierać ze sobą aby dokonywać poprawek. Opakowanie jak tusz zgrabne i średniej wielkości . Szczoteczka świetnie rozczesuje i pogrubia rzęsy. Cena jak na macare dobra.
    Miroku
    21 września 2023 o 23:44
    Dobry, ale na krótko
    (Moje rzęsy są mocno przeciętne-niezbyt długie, dosyć gęste i cienkie, jasne od połowy długości, a więc słabo widoczne. Od tuszu oczekuję zawsze pogrubienia oraz zagęszczenia z dobrym rozczesaniem-w jednym miejscu mam lukę gdzie rzęsy mi nie rosną i dobre wyczesanie pomaga mi to zakryć. Ważne jest też dla mnie by mascara nie powodowała podrażnienia moich wrażliwych oraz alergicznych oczu.) Na wstępie recenzji zaznaczam, że ten tusz kupiłam w zaufanej drogerii internetowej, więc mam pewność, że był świeży, niezmacany oraz nienagrzany przez lampy w drogeryjnej szafie z kolorówką ;) Studio Lash Mythic zamówiłam ze względu na szczoteczkę-lubię takie małe i proste silikonowe maleństwa, dobrze mi się takimi manewruje przy moich małych oczach. Jednak tutaj zdarza mi się nią brudzić powiekę, mam wrażenie, że jest dziwnie sztywna, a jej igiełki nie wchodzą dobrze między rzęsy i dlatego muszę ją mocniej dociskać. Dziwny fakt na który nie umiem znaleźć przyczyny. Mimo problemów ze szczoteczką początki z tą mascarą były naprawdę obiecujące-rzęsy wydłużone, pogrubione, ale jednocześnie dobrze rozdzielone oraz lekkie z efektem ładnego zagęszczenia. Bez grudek czy ciężkich owadzich nóżek, zupełnie jak nie Miss Sporty gdzie każdy ich tusz jest dla mnie ciężki oraz toporny formułą. Jednak już po miesiącu odezwała się klątwa Miss Sporty i ten tusz stał się zwyczajnie za gęsty-podczas malowania mocno skleja i ciężko go wyczesać. Można nadal nim uzyskać ładny efekt, ale wymaga to duuużo rozczesywania. Rano zwyczajnie nie mam na to czasu i ochoty :) Z trwałości jestem zadowolona-przez cały dzień w pracy nie osypuje się oraz nie robi pandy czy odbitek pod brwiami, a przy tym nie osłabia rzęs. Co też dla mnie istotne-nie podrażnia moich wrażliwych oczu
  • 9 lipca 2023 o 16:43
    Tani i przyjemny w uzyciu
    Chyba kiedyś przeczytałam o tym tuszu artykuł na Wizażu. Akurat wtedy maskar miałam kilka w kosmetyczce, wstrzymałam się więc z zakupem kolejnej. W końcu jednak kupiłam w Rossmanie oceniane tutaj cudo- nie pamiętam, ile dokładnie zapłaciłam, ale były to- zważywszy na aktualnie szalejącą inflację - jakieś grosze. Mamy więc pierwszy plusik. Maskara jest tania. A inne zalety? Zatem po kolei Miss sporty raczej nie zaskakuje jakimiś wybitnie eleganckimi designami- w końcu Miss Sporty to raczej strefa niskobudżetowa. Niemniej szata graficzna jest ładna i schludna, napisy nie ścierają się. Kolejnym plusem jest to, że tusz nie posiada nachalnego chemicznego zapachu jak niektóre maskary. Kolejny atut to szczoteczka- silikonowa, wygięta w łuk i pozwalająca precyzyjnie rozdzielać rzęsy. Fakt, maskara nie robi efektu wow, nie daje efektu rzęs jak u lalki. Niemniej ja takiego efektu bynajmniej nie oczekuję. Liczę sobie 47 wiosen, pracuję na poważnym stanowisku i rzęsy w rozmiarze XXL wyglądałyby u mnie raczej śmiesznie. Natomiast oceniana tutaj maskara daje mi to, czego od niej oczekiwałam. Ładnie rozdziela rzęsy, nie robi z nich owadzich nóżek. Lekko je pogrubia i unosi- akurat tak, żeby można było z pomalowanymi rzęsami pokazać się w biurze. Jest trwała, choć pod koniec długiego dnia minimalnie się osypuje. Maskara nie podrażnia wrażliwych oczu ( jestem po dwóch operacjach okulistycznych), nadaje się dla osób noszących soczewki kontaktowe. Jestem bardzo zadowolona i polecam to cudo z całego serducha. Maskara jest tania i wprost idealna do grzecznego, codziennego, biurowego makijażu. Warto spróbować
    Zalety:
    • nie podrażnia oczu
  • 4 grudnia 2022 o 13:31
    Naturalny efekt
    Na wstępie zaznaczę że uwielbiam bardziej spektakularny efekt rzęs. Mocno wydłużone i pogrubione. Kupiłam ten tusz pod wpływem recenzji, spodziewałam się czegoś lepszego. Opakowanie jest bardzo ładne, przyciągające wzrok. Szczoteczka silikonowa, bardzo precyzyjna. Konsystencja tuszu jest bardzo rzadka (stosuje mc i nic się w tej kwestii nie zmienia) Ładnie rozdziela, nie rozmazuje się, nie grudkuje, nie osypuje. Ale efekt który możemy uzyskać tym tuszem jest delikatny, naturalny. Nie uzyskamy nim efektu wow. Moim zdaniem jest to tusz dla miłośniczek naturalnego dziennego efektu.
  • 4 czerwca 2022 o 18:35
    Całkiem OK
    Skusiłam się na kupno po przeczytaniu kilku recenzji i nie żałuję. Tusz kupiłam na promocji w sklepie Rossmann. Ładnie przyciemnia rzęsy, rozdziela, lekko pogrubia. Fajna wygięta szczoteczka - takie preferuję. Niestety mam skłonność do przetłuszczania się powiek i tusz z rzęs odbija się na powiekach. Tak więc w ciągu dnia muszę sprawdzać swe odbicie w lustrze. Generalnie jestem zadowolona z tuszu i mimo tej przypadłości używam go często.
    Zalety:
    • ładne złote opakowanie
    • szczoteczka i jej kształt
    Wady:
    • odbija się na powiekach