Błyszczyki

L'Oreal Paris Infallible, Mega Gloss Błyszczyk do ust

L'Oreal Paris Infallible Gloss Błyszczyk do ust 103 Protest Queen 8 ml

Nasi użytkownicy zostawili 127 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

IvanaLi
    18 kwietnia 2025 o 13:57
    Dla osób, które cenią sobie naturalność
    Błyszczyk ma bardzo ciekawą trochę kremową konsystencję. Produkt daje efekt zadbanych, odżywionych i nawilżonych ust. Mam kolor 103 i sprawdzi się on dla osób, które cenią sobie naturalność, bo ma bardzo delikatny odcień.
    Zalety:
    • kremowa konsystencja
    • efekt zadbanych, odżywionych i nawilżonych ust
    • duży wybór kolorów
    Wady:
    • nie jest jakoś bardzo trwały
  • 13 lutego 2025 o 21:49
    Cudowny połysk na ustach
    Ten błyszczyk jest jednym z moich ulubionych produktów do ust, ponieważ po jego zastosowaniu usta wyglądają doskonale. Posiadam dwa kolory i z obu jestem zadowolona. Pierwszy to ciemny róż, drugi natomiast to kolor czerwony. Kolory te są bardzo napigmentowane, są intensywne niczym szminka bądź pomadka, a to przecież błyszczyk. Efekt na ustach można swobodnie stopniować. Jedna warstwa daje bardziej delikatny efekt, natomiast więcej warstw daje efekt dość intensywny. Trwałość oceniam bardzo wysoko, ponieważ te kilka godzin błyszczyk utrzymuje się na ustach bez problemu. Zapach delikatny i nie przeszkadzający w codzienności. Nie jest sztuczny, co jest dla mnie istotne, ponieważ nie lubię, gdy błyszczyk pachnie czymś sztucznym i drażniącym. Polecam serdecznie, warto spróbować.
    Zalety:
    • Efekt na ustach
    • Silny połysk na ustach
  • 22 czerwca 2024 o 20:30
    Błyszczący
    Błyszczyk z kwasem hialuronowym i bogaty w pigmenty koloru co powoduje długotrwały efekt wydajności na ustach nie korzystając z dużej ilości produktu ,usta sa nawilżone bardzo dobrze jednak nie czuć efektu lepkości . Nie klei się. Aplikator nakłada odpowiednią ilość kosmetyku co powoduje , że jest bardzo wydajny Błyszczyk jest dostępny w różnych odcieniach kolorystycznych .ja wybieram osobiście te matowe. Pokochałam je.
  • 22 lipca 2023 o 10:16
    Fajny
    Kremowa konsystencja, dobrze pokrywają usta, ładne kolory, długo się utrzymują, nie są lepkie. Takie błyszczyki lubię najbardziej, suche i matowe usta to nie dla mnie. Aplikator ładnie rozprowadza błyszczyk, pozwala dobrze obrysować usta. Delikatne i kobiece usta.
    AnkaKZN
    25 kwietnia 2023 o 23:52
    must have!
    Błyszczyk do ust L`Oreal zakupiłam pod wpływem emocji spowodowanych wielką promocją w Rossmannie. Ach! co te promocje w drogerii robią z nami... :) Pierwsze wrażenie? Opakowanie solidne, wygodny aplikator (aczkolwiek preferuje inne), błyszczyk pachniał niczym błyszczyki z dzieciństwa, dawał połysk ustom, zmiękczał i świetnie nawilżał usta. Nawilżenie ust to jego największa zaleta. Żadna pomadka ochronna nie równała się z tym błyszczykiem. Aktualnie od kilku dobrych lat ten błyszczyk widnieje w mojej kosmetyczce i nie ma sobie równych. Od czasu naszego pierwszego spotkania nie mam już problemu z suchymi ustami. Ten błyszczyk trzyma moje usta nawilżone nawet przez kilka dni, pomadki ochronne do ust stały się zbędne. Niby ten produkt widnieje w sklepach internetowych jako kosmetyk do makijażu, jednak ze względu na jego silne właściwości nawilżające używam go bardziej jako kosmetyk pielęgnujący. Najlepszy kosmetyk do ust jak dla mnie. Polecam z całego serducha. :)
    Zalety:
    • nawilżenie, nawilżenie, nawilżenie
    • pielęgnuje usta
    • zmiękcza usta
    • solidne opakowanie
    • wygodny aplikator
    • wart każdej ceny