Toniki i hydrolaty

Resibo Tonik – mgiełka nawilżająca

Resibo Tonik Mgiełka Nawilżająca 150ml
topestetic
Resibo Moisturizing Essence Tonik, mgiełka nawilżająca. Przywraca odpowiednie pH skóry 150 ml

• 13 czerwca 2023 o 14:59
    Wart uwagi
    Muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona z tego produktu. Tonik od Resibo jest skuteczny, a zarazem łagodny. Moja skóra jest bardziej nawilżona i wygląda znacznie zdrowiej i promiennie, a dodatkowo zauważyłam znacznie mniej pojawiających się na niej niespodzianek w postaci krostek. Chwile po nałożeniu można odczuć przyjemne ukojenie.Produkt jest wydajny i łatwo dostępny. Uważam, że kosmetyk jest wart przetestowania :)
    Zalety:
    • Nawilża
    • Kojący
    • Dostępność
    • Nie podrażnia
    • Skład
  • 19 kwietnia 2023 o 17:42
    To na pewno nie jest mgiełka,
    tylko typowy tonik. Kupiłam go zachęcona recenzją jednej pani kosmetolog na Youtube. Ogólnie nie potrzebuję toniku w swojej pielęgnacji, ale że miałam wysyp hormonalny to stwierdziłam, że przyda się coś więcej wdrożyć aby ukoić skórę i trochę toników nakupowałam. Zaczęłam używać właśnie ten. Mam cerę hormonalną (już się uspokoiła przy tabletkach), płytkounaczynioną, raczej mieszaną w stronę suchej (teraz). Czy tonik wspomógł jakoś moje nawilżenie? Raczej nie, ot taki sobie produkt dodatkowy i tyle. Nie zachwyca mnie sposób aplikacji. Nie jestem zwolenniczką wacików więc psikałam nim w zagłębienie dłoni i przenosiłam to na buzię. Ogólnie konsystencja spoko, można wmasować do wyschnięcia aby wykorzystać produkt na maksa, albo osuszyć ręczniczkiem po kilkunastu sekundach. Ja wolę typowe mgiełki więc na pewno więcej go nie kupię. Gdy wykorzystam do końca toniki i hydrolaty, które kupiłam to być może zrobię sobie przerwę i wdrożę je ponownie za jakiś czas. Taka a'la kuracja uzupełniająca. Nie zachwycił ale też nie zaszkodził. Zapach bardzo przyjemny.
    Zalety:
    Wady:
    • Nie zauważyłam nawilżenia
    • To nie jest mgiełka
  • 21 lipca 2022 o 2:24
    Przelotny romans, z szansą na powrót kiedyś
    Tonik kupiłam zachęcona skutecznością pozostałych kosmetyków tego samego producenta. Niestety, coś do końca nie zagrało. Jednak w przyszłości postaram się mu dać jeszcze drugą szansę. Nie czułam spektakularnych zmian po dłuższym stosowaniu. Lub ich nie widziałam ????
    Zalety:
    • czas wchłaniania, nie trzeba czekać długo,
    • uczucie odświeżenia,
    • dobra wydajność, starczał na długo,
    Wady:
    • dla mnie niestety zapach, który po dłuższym czasie męczył,
    • psikacz, nie wiem, czy to wina moich egzemplarzy, ale musiałam rozpylać produkt na dłonie/wacik, bo strumień był za mocny,
    Ejvaaa
    30 marca 2022 o 9:16
    Poprawny.
    Posiadam wiele kosmetyków marki Resibo . W końcu przyszedł czas na tonik z ich linii. Jak w każdym produkcie Resibo zapach jest lekki i przyjemny. Nie czujemy tony chemii aplikowanej na swoją twarz. Atomizer - wiele osób zauważyłam używa go w niewłaściwy sposób. Sam producent nie mówi aby używać go bezpośrednio strumieniem na twarz . Zrobiłam test i psiuknęłam nim prosto w swoją facjatę. Efekt? Żadnej mgiełki otulającej twarz ,jedynie strumień wody wylany na mordę . Najlepiej sprawdza mi się po prostu wklepany w twarz prosto z dłoni. Działa poprawnie - nawilża, koi i odświeża skórę twarzy. Skład jak ro w Resibo bardzo dobry . POLECAM.
    Zalety:
    • Działanie- faktycznie robi to co ma robić
    • Bardzo dobry skład
    • Zapach lekki i przyjemny
    Wady:
    • Cena - warto kupić go na promce
  • 30 marca 2022 o 9:02
    Ukochany
    Uwielbiam ten tonik, to najlepszy produkt do tonizacji, jaki miałam. Jego gęsta formuła sprawia, że parę sekund po nałożeniu czuję, jak moja skóra staje się bardziej sprężysta i nawilżona. Nie zamienię go na żaden inny. Nie polecam nakładania na wacik, tylko psikanie na dłonie i wklepywanie w buzię. Używam go od paru miesięcy, razem z żelem do mycia od Resibo i kremem. W duecie z żelem robią super robotę. Mam cerę mieszaną, lekko trądzikową. Dodatkowo czasami mam problemy z łojotokowym zapaleniem skóry. Tonik bardzo ładnie wycisza stany zapalane i zmniejsza rozszerzone pory i zaskórniki. Naprawdę, moja cera nigdy nie wyglądała lepiej, jest promienna i odświeżona, a wiele kosmetyków przetestowałam. Żaden nie poradził sobie z nią lepiej, tak że bardzo polecam!
    Zalety:
    • Gęsta, nawilżająca formuła
    • Wydajność (jedno opakowanie starcza na przynajmniej cztery miesiące, a używam rano i wieczorem)
    • Widoczne działanie już po paru użyciach
    Wady:
    • Nie ma :)