Błyszczyki

Maybelline New York Vivid Matte Liquid Matowy błyszczyk do ust

Maybelline New York Vivid Matte Liquid Lip Color Błyszczyk 30 Fuchsia Ecstasy 8 ml

Nasi użytkownicy zostawili 76 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 12 października 2024 o 22:06
    Warzy się i śmierdzi
    To moja pierwsza matowa pomadka w płynie i niestety jest to niewypał. Kolor może i nienajgorszy, wyraźny, żywy, ale niestety ona się nie trzyma ładnie na ustach, warzy się na nich od środka. Poza tym średnia trwałość. I zostawia takie suche wrażenie, niezbyt przyjemne. Dziwna ta formuła jakaś. Ale najgorszą rzeczą z tej pomadki jest jej zapach. Dla mnie jest nie do wytrzymania, noszenie jej na ustach to jest dla mnie udręka. Śmierdzi takim chemicznym "pomadkowym" zapachem, bardzo bardzo intensywnie, przez cały czas czuję ten jej paskudny zapach, używanie jej robi się wyjątkowo nieprzyjemne. To ją zdecydowanie dyskwalifikuje - kosmetyki nie mają sprawiać, że cierpię... a ta niestety to powoduje. Na pewno więcej jej nie kupię.
    Zalety:
    • Żywy kolor
    Wady:
    • Okropnie, za mocno pachnie
    • Warzy się
    • Trochę wysusza
  • 14 maja 2024 o 15:49
    Rewelacja
    Pomadka Maybelline New York. Posiadam pomadkę w kolorze czerwonym. Jest świetna jeśli chodzi o konsystencję i opakowanie . Dobrze się trzyma ale nie na długo . Polecam.
    Zalety:
    • Kolor , trwałość
  • 6 kwietnia 2023 o 14:50
    Electric Pink
    Cześć :) Jeżeli chodzi o pomadke Maybelline, posiadałam kolor Electric Pink. Kupując ją , poczułam letni vibe. Bardzo chciałam postawić na zdecydowany kolor ust, który będzie przyciągał wzrok. I w sumie ten kolor taki był. Mocny, zdecydowany, neonowy róż- tego nie można odjąć tej pomadce. Kolor trzymał się dosyć długo na ustach. Trochę się transferował, ale to mi akurat nie przeszkadzało. Moje usta mają tendencję do mocnego przesuszania się, a ta pomadka niestety trochę do przyspieszała. Kolor nieładnie wchodził w strukturę ust i podkreślał suche skórki. Uważam,że ta pomadka sprawdza się w użyciu raz na jakiś czas.
    Zalety:
    • kolor
    • intensywność
    • łatwo się rozprowadza
    Wady:
    • trochę wchodzi w strukturę ust
    Drogeria Super-Pharm
  • 17 marca 2022 o 16:55
    Ładny kolor dobra jakość
    Produkt zakupiony w prywatnej drogerii,nie jest to błyszczyk tylko matowa płynna pomadka o rzadkiej konsystencji ma brzydki zapach,ma dobrą pigmentację krycie niestety nie zastyga na ustach nadaje pół matowy efekt na ustach trwałość średnia wybrałam kolor nr 15 Electric Pink różowy kolor w ciepłym odcieniu
    Zalety:
    • Dostępność
    • Konsystencja
    • Nie zastyga na ustach
    Kjufcy
    18 listopada 2021 o 0:24
    niemalże idealna
    Pomadka świetnie rozprowadza się na ustach, jest mocno napigmentowana. Nie zjada się w ciągu dnia, można powiedzieć że solidnie trzyma się ust. Ma piękny zapach i nie wysusza ust. Łatwo się zmywa, bo nie jest matowa i nie zasycha mocno. Jest kilka kolorów do wyboru i wg mnie wszystkie są ładne, dość modne kolory. Do tego estetyczne dla oka opakowanie.
    • kolory
    • aplikator
    • łatwe zmywanie
    Wady:
    • w niektórych miejscach kosztuje ona znacznie za dużo