Szampony koloryzujące

L'Oreal Paris Magic Retouch, Błyskawiczny retusz odrostów w spray'u (różne odcienie)

Bodyland.pl
Loreal Paris Magic Retouch Chłodny brąz 75 ml
Loreal Magic Retouch Spray do Retuszu Odrostów Chłodny Brąz
Loreal Magic Retouch ciemny blond
Magic Retouch 2 Spray Na Odrosty Ciemny Brąz 75 ml

Nasi użytkownicy zostawili 431 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 11 marca 2025 o 22:28
    Na odrosty - nie, na zakola - tak
    Ogólnie kolor jest dość ciemny, to raczej rudawy odcień blondu. Na pewno nie nada się do rozjaśnienia włosów - tutaj raczej suchy szampon się sprawdzi który faktycznie rozbielone i rozjaśni :D Ja jednak z produktu jestem zadowolona, testowałam: - na mamie która ma siwy odrost - ciepły odcień to strzał w dziesiątkę bo faktycznie maskuje siwiznę - na moich włosach do maskowania zakoli - ujdzie chociaż… jeszcze nie znalazłam niczego lepszego. Pod tym drugim względem to mój ulubiony produkt bo jako jedyny działa skutecznie. Farbuje skórę, jest wodoodporny, bardzo trwały. Niestety mam takie geny, żadne ampułki wcierki na to nie pomagają a dzięki temu sprayowi mogę zatuszować coś co jest dla mnie problematyczne. Kolor jest nieco za ciepły ale trudno. Usztywnia włosy ale mi to odpowiada, bo i tak noszę je w kucyku - dzięki temu trochę dodaje objętości. Niestety jest mało wydajny, używam tylko tyle co na zdjęciach a starczy na miesiąc :(
  • 8 marca 2025 o 11:14
    L'Oreal Paris Magic Retouch – szybki ratunek na odrosty!
    Nie zawsze mam czas na regularne farbowanie włosów, a odrosty i siwe włosy potrafią pojawić się w najmniej odpowiednim momencie. Właśnie dlatego postanowiłam wypróbować L'Oreal Paris Magic Retouch – spray, który obiecuje błyskawiczne zakrycie odrostów w kilka sekund. I muszę przyznać – działa! Co mi się w nim podoba? ✔️ Ekspresowy efekt – wystarczy kilka psiknięć i odrosty znikają. Idealne rozwiązanie przed ważnym wyjściem. ✔️ Naturalny kolor – dobrze stapia się z resztą włosów, nie tworzy sztucznego efektu. ✔️ Łatwość użycia – aplikacja jest szybka i bezproblemowa, nie wymaga specjalnych umiejętności. ✔️ Nie obciąża włosów – nie skleja ich ani nie sprawia, że wyglądają na przetłuszczone. Dlaczego 4 gwiazdki zamiast 5? ???? Efekt jest tymczasowy – zmywa się już po pierwszym myciu, więc to tylko doraźne rozwiązanie. ???? Może lekko brudzić – jeśli dotkniemy włosów lub jeśli pada deszcz, kolor może się trochę przenieść na dłonie czy ubrania. ???? Wydajność – przy częstym używaniu produkt dość szybko się kończy. Podsumowując – to świetne rozwiązanie na nagłe sytuacje, kiedy trzeba szybko ukryć odrosty, ale nie zastąpi regularnego farbowania. Mimo kilku drobnych minusów, zawsze mam go pod ręką na awaryjne momenty!
    Pani_D
    15 grudnia 2024 o 20:50
    Ratuje mnie
    Farbuję włosy na ciemny, chłodny brąz a moje naturalne włosy są trochę jaśniejsze, dlatego gdy pojawia się odrost na moich włosach to wygląda to jakbym siwiała. Wygląda to nieestetycznie, dlatego między wizytami u fryzjera na farbowanie ratuję się właśnie tym sprayem z L'Oreal. Odcień który wybrałam to ciemny brąz. I tak jak nazwa wskazuje jest to ciemny, chłodny brąz ale nie czarny. Jeśli chodzi o używanie tego sprayu to faktycznie trzeba uważać, ponieważ może brudzić wszystko dookoła. Dlatego ja wolę go zawsze użyć przed makijażem. Pamiętam jak raz użyłam go zbyt blisko nasady włosów i bolała mnie aż skóra głowy, dlatego polecam trzymać odległość tak z 10 centymetrów. Fajne jest to, że już niewielka ilość produktu wystarczy na pokrycie odrostów. Polecam naprawdę w sytuacjach gdy chcecie jakoś się prezentować a do wizyty u fryzjera jeszcze trochę czasu. Mnie ten spray ratuje. Jedyny minus tego sprayu to to, że włosy po nim są sztywne i szybko się kończy.
  • 18 października 2024 o 2:09
    W nagłych przypadkach
    Gdy nagle pojawia się odrost ten spray jest wybawieniem. Trzeba używać z wysokości ok 5 cm lub więcej . Minus -trzeba uważać, czasem chlapie (można zafarbować sobie ubranie) Sposób aplikacji mógłby być wygodniejszy ponieważ ciężko jest użyć tego przy linii włosów bez ryzyka pofarbowania skóry.
    Sana50
    4 października 2024 o 11:22
    Taki sobie
    Spray retuszujący odrosty L'Oreal Paris to praktyczny produkt, który miał potencjał, ale niestety nie do końca spełnił moje oczekiwania. Mam ciemne blond włosy i choć spray miał szybko wysychać i idealnie maskować odrosty, w rzeczywistości efekt nie był tak równomierny, jak bym chciała. Kolor nie złapał w pełni, szczególnie przy nasadzie włosów, przez co odrosty były nadal delikatnie widoczne. Pjest to, że produkt rzeczywiście szybko schnie i łatwo mieści się w torebce, co sprawia, że można go użyć w awaryjnych sytuacjach, ale jego krycie pozostawia trochę do życzenia. Dobrze sprawdzi się jako szybka pomoc, ale dla osób z ciemniejszym blondem może nie dawać pełnego efektu.