WIZAŻ logo
Szampony koloryzujące

L'Oréal Paris Magic Retouch, Błyskawiczny retusz odrostów w spray'u (różne odcienie)

3,8 (435)
57 hitów!

allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
star fullstar fullstar fullstar half fullstar empty
star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
Nasi użytkownicy zostawili 435 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 sierpnia 2026 o 22:11
    Hit na odrosty
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Od lat farbuję włosy naturalną farbą (henna z indygo). Moje włosy, całe już siwe, odrastają dosyć szybko, tak więc siwy przedziałek pomiędzy kolejnymi farbowaniami nie wygląda dobrze. Spray poleciła mi koleżanka. Zdecydowałam się na mahoniowy brąz, bo mniej więcej taki kolor mają moje włosy po farbowaniu. I to był strzał w dziesiątkę! Opakowanie należy trzymać w pewnej odległości i rozpylać równomiernie, pasmo po paśmie. Cienki aplikator jest trochę problematyczny, ale z czasem nabiera się wprawy. Ja rozpylam go tylko na górę głowy w kierunku poprzecznym, od czubka głowy do czoła, które trzeba zasłonić dłonią. Należy uważać, aby rozprowadzać spray równomiernie i nie przesadzić z ilością. W efekcie daje bardzo naturalny efekt, który utrzymuje się do kolejnego mycia włosów.
    Zalety:
    • naturalny efekt, kolor bardzo zbliżony do naturalnego
    • utrzymuje się do kolejnego mycia włosów
    Wady:
    • trochę problematyczny, cienki aplikator
    • brudzi dloń, którą należy zakryć czoło i twarz przy aplikacji.
  • 8 czerwca 2026 o 14:31
    Ratunek między farbowaniami
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    To jeden z tych produktów, które warto mieć pod ręką na awaryjne sytuacje. Świetnie sprawdza się, kiedy odrosty zaczynają być już widoczne, a do kolejnej wizyty u fryzjera albo farbowania zostało jeszcze trochę czasu. Spray szybko pokrywa odrost i dobrze stapia się z kolorem włosów, dzięki czemu efekt wygląda naturalnie. Aplikacja jest bardzo prosta i zajmuje dosłownie chwilę. Po wyschnięciu produkt nie przemieszcza się na włosach i dobrze utrzymuje się przez cały dzień. Trzeba tylko uważać, żeby nie przesadzić z ilością, bo przy zbyt obfitej aplikacji włosy mogą stać się lekko sztywne w miejscu nałożenia. Mimo to jest to świetny produkt awaryjny, który skutecznie maskuje odrosty i pozwala szybko odświeżyć wygląd fryzury.
    Zalety:
    • Pokrywa siwe włosy
    • Idealny na awaryjne sytuacje
    Wady:
    • Mała paleta kolorów
  • 8 kwietnia 2026 o 8:32
    Ratuje wygląd ulizanych fryzur
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Moje włosy już od nastoletnich lat zaczęły siwieć. Z biegiem czasu jest ich coraz więcej i po miesiącu od farbowania na ciemnych włosach widać coraz więcej białych nitek. Przy rozpuszczonej fryzurze nie rzucają się tak bardzo, jak przy ulizanych fryzurach, które lubię. Pomyślałam że to może być rozwiązanie dla mnie. Kupiłam spray w kolorze ciemnego brązu i dopasowuje się dość dobrze. Wystarczy kilka psiknięć i kolor przy przedziałku staje się jednolity. Nie znalazłam jeszcze jednak dobrego rozwiązania na aplikację - przysłaniam czoło dłonią ale to wiąże się z wykropkowaną skorą na rękach, co wcale nie jest takie proste do zmycia. Spray co prawda faktycznie trochę skleja włosy ale ja zazwyczaj wiążę włosy w dzień mycia, dlatego i tak po kilku godzinach go zmywam, więc nie mam problemu z rozczesaniem itp. Jest to wygodna opcja pomiędzy farbowaniami, gdy odrost zaczyna być mocno widoczny. To moje pierwsze opakowanie ale już wiem że będę go kupować regularnie.
  • 23 marca 2026 o 5:51
    Magic retouch
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    To naprawdę szybki ratunek między farbowaniami! Spray świetnie maskuje odrosty i siwe włosy już po kilku sekundach – efekt jest natychmiastowy i wygląda bardzo naturalnie. Duży plus za to, że produkt szybko wysycha i utrzymuje się aż do mycia włosów
  • 11 marca 2025 o 22:28
    Na odrosty - nie, na zakola - tak
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Ogólnie kolor jest dość ciemny, to raczej rudawy odcień blondu. Na pewno nie nada się do rozjaśnienia włosów - tutaj raczej suchy szampon się sprawdzi który faktycznie rozbielone i rozjaśni :D Ja jednak z produktu jestem zadowolona, testowałam: - na mamie która ma siwy odrost - ciepły odcień to strzał w dziesiątkę bo faktycznie maskuje siwiznę - na moich włosach do maskowania zakoli - ujdzie chociaż… jeszcze nie znalazłam niczego lepszego. Pod tym drugim względem to mój ulubiony produkt bo jako jedyny działa skutecznie. Farbuje skórę, jest wodoodporny, bardzo trwały. Niestety mam takie geny, żadne ampułki wcierki na to nie pomagają a dzięki temu sprayowi mogę zatuszować coś co jest dla mnie problematyczne. Kolor jest nieco za ciepły ale trudno. Usztywnia włosy ale mi to odpowiada, bo i tak noszę je w kucyku - dzięki temu trochę dodaje objętości. Niestety jest mało wydajny, używam tylko tyle co na zdjęciach a starczy na miesiąc :(
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty

szukaj