Kremy na noc

L'Oreal Paris Ekspert Nawilżenia, Krem nawilżający na noc wszystkie typy skóry

• 5 września 2020 o 11:06
    Fajny produkt
    Bardzo fajny krem, odpowiada potrzebom mojej skóry. Po nałożeniu kremu skóra jest nawilżona i miękka. Ma bardzo przyjemny zapach, szybko się wchłania i nie pozostawia tłustego filmu. Zdecydowanie sięgnę po niego ponownie.
    Zalety:
    • Nawilża
  • 17 kwietnia 2020 o 9:13
    Całkiem niezły
    Kupiłam ten krem w zestawie z tonikiem i kremem na dzień na poświątecznych wyprzedażach. Przyznam się, że kierowałam się głównie ceną i tym, że będę używać tych kremów na noc. Mam cerę mieszaną i dla mnie ten krem na noc jest wystarczający. Tylko wystarczający bo nie robi efektu WOW. Nie mam po nim uczucia dogłębnego nawilżenia. Krem jest treściwy i gęsty, pozostawia taki "film". W przypadku kremu na noc jest to całkiem ok!
    Zalety:
    • odżywienie
    • konstystencja
    Wady:
    • za słabo nawilża
    • chyba lekko zapycha
    Eriska1
    17 listopada 2019 o 17:19
    Plaster dla wrażliwej skóry
    Krem jest rewelacyjny na noc, jednak gdy zapomniałam kupić kremu na dzień i użyłam tego pod makijaż to byłam w szoku, ponieważ spisał się świetnie. Nawilża, wygładza, koi podrażnienia, uwielbiam go! +wygładza i nawilża, +koi podrażnienia, +nie zapycha, +zwarta konsystencja, +delikatny zapach, +wygodne i bardzo ładne opakowanie, +przystępna cena, +nadaje się pod makijaż, choć to krem na noc
  • 7 sierpnia 2019 o 17:39
    Fajny
    Uwielbiam l'oreal i gdy sięgam po produkty tej firmy zawsze wiem że się nie zawiode. Krem bardzo wydajny o ładnym delikatnym zapachu i dość gęstej konsystencji-Byłam pewna że pozostawi tłusty film na skórze A jednak się pomyliłam produkt bardzo szybko się wchłania A skóra staje się gładka jedrna i odzywiona
    aankko
    27 lutego 2019 o 20:57
    Nie polecam
    Kupiłam na promocji w Rosmannie za 15zł. Myślałam, że okaże się bardzo dobrym kosmetykiem, który zagości u mnie na stałe. Trochę się pomyliłam. Krem natłuszcza a nie nawilża. Zostawia niekomfortową powłokę na twarzy. Nie nadaję się na makijaż. Działanie nawilżające jest minimalne. Jest bardzo gęsty. Już w dłoniach czuć, że jest bardzo sztuczny. Mam cerę mieszaną i wrażliwą. Strasznie zatkał mi pory. W zasadzie nie ma żadnego działania po długotrwałym użytkowaniu. Dawałam mu szansę 3 miesiące. Nie widzę poprawy kondycji skóry. Jedyna zaleta to to że jest wydajny. I to bardzo.
    Zalety:
    • Wydajny
    Wady:
    • Zatyka pory
    • Natłuszcza a nie nawilża
    • Ciężki
    • Nie nadaję się pod makijaż
    • Potęguje powstawanie pryszczy