Pomadki i szminki

Couleur Caramel Rouge a Levres Mat Matowa pomadka do ust

Peanna
    18 października 2019 o 0:23
    Rewelacja
    Pomadkę kupiłam z polecenia Pani, która prowadzi Kosmetologię Naturalnie na YouTube. Bardzo się cieszę, że się skusilam, bo ta pomadka jest świetna. Po pierwsze ma naturalny skład. Po drugie jest umieszczona w ciekawym papierowym opakowaniu. Ponadto rozprowadza się idealnie ,nie potrzeba konturówki, nie rozmazuje się. Bardzo dobrze nawilża usta. Ściera się równo. Jest trwała. Odkąd zakupiłam pierwszą sztukę drogeryjne pomadki poszły w odstawkę. Mam już kilka kolorów couleur caramel. Po prostu ideał.
  • 10 października 2019 o 10:16
    Najlepsza naturalna szminka matowa
    Odkąd zaczęłam interesować się składnikami kosmetyków do kosza poszły wszystkie szminki. Pomadki dostępne m.in. w drogeriach zawierają substancję chemiczne, których wolałabym unikać. Szminki zjadamy więc substancję tego kosmetyku wędrują do naszego organizmu. Ta szminka jest moim ideałem, bo nie zawiera ołowiu i innych szkodliwych substancji chemicznych. Szminka mimo, że ma wykończenie matowe to absolutnie nie wysusza ust. Jest bardzo dobrze napigmentowana. Nie wylewa się poza kontur ust, więc można spokojnie stosować ją bez konturówki. Kolor utrzymuje się na ustach bez poprawek spokojnie przez 5-6 godzin i zjada równomiernie. Mam 3 kolory i każdy jest idealny.
    Zalety:
    • długotrwała
    • dobrze napigmentowana
    • nie wysusza ust
    • piękne kolory do wyboru
    • naturalny skład
    • fajne papierowe opakowanie
    Wady:
  • 15 lipca 2019 o 9:43
    Pomadka, która nawilża usta
    Świetna pomadka która zastępuje mi zarówno szminkę jak i balsam do ust. Jest trwała, dobrze napigmentowana. Stopniowo ściera się z ust, zostawiając piękną barwę. Jej zapach jest roślinny i tutaj fani zapachów mogą być zawiedzeni. Natomiast trzeba pamiętać, że jest to produkt całkowicie naturalny! Uwielbiam jej ciepłe odcienie.
    Zalety:
    • kolory