Szampony do włosów

Kallos Omega, Regenerujący szampon do włosów

a84n
    9 kwietnia 2024 o 20:05
    Bubel
    Szampon kupiłam zachęcona niską ceną i dużą pojemnością niestety jak okazało się po czasie był to błąd...Szampon niesamowicie plącze włosy! Nie byłam w stanie ich rozczesać przez pół godziny ???? szampon bardzo wysusza i nie robi nic dobre. Na pewno nie ma w tym żadnej ale to absolutnie żadnej regeneracji. Stracone pieniądze i nerwy. Nie polecam!
    Zalety:
    • Nic
    Wady:
    • Wszystko
    • Słaba wydajność
    • Plączenie włosów
    • Słaby zapach
    • Brak efektów
    Drogeria Natura
  • 25 marca 2024 o 9:49
    Dobrze myje lecz nie zauważyłam regeneracji włosów. Przesuszył mi włosy.
    Szampon ma rzadką konsystencję. Dobrze rozprowadza się na skórze głowy i włosach. Nie spływa. Ma delikatny zapach. Dobrze się pieni i oczyszcza włosy. Nie zauważyłam jednak działania regenerującego. Włosy zaczęły się puszyć po około 2 tygodniach regularnego stosowania. Brakuje im wygładzenia. Nie kupię ponownie. Gdybym miała wskazać zaletę tego szamponu to uważam, że jest nią jedynie cena, wydajność, miły zapach i dobrze pieniąca się, rzadka konsystencja. Ta ostatnia nie dla wszystkich może być zaletą, niemniej szampon nie spływa z włosów.
    PK1020
    4 września 2022 o 12:22
    Więcej szkód niż korzyści
    Regenerujący szampon Omega od Kallos kupiłam w promocji. Duże opakowanie w niskiej cenie - to nie jest dobre połączenie. Szampon dobrze się pieni. Jednak w trakcie jego używania nie zauważyłam regeneracji włosów ani żadnych innych pozytywnych właściwości. Jedyne co mi pozostało po stosowaniu tego produktu to podrażniona i zaczerwieniona skóra głowy. Byłam zmuszona do zaprzestania używania produktu. Opakowanie szamponu jest bardzo niewygodne w codziennym użytkowaniu. Duża, zupełnie nieporęczna butla bez dozownika. Ciągły problem z odmierzeniem odpowiedniej ilości szamponu. W związku z podrażnieniem skóry głowy nie kupię żadnego produktu tej marki.
    Wady:
    • 1. niska cena nie łączy się z jakością produktu
    • 2. mocno podrażnia skórę głowy
    • 3. nie regeneruje włosów
    • 4. bardzo niewygodna butla bez dozownika
    alboco
    25 sierpnia 2020 o 0:32
    Dobrze myje i nic więcej
    Wizualnie opakowanie ładne, jednak nie jest zbyt praktyczne, zwłaszcza pod prysznicem. Często zdarzało się mi się wylać na rękę więcej produktu niż chciałam. Szampon ma dość rzadką konsystencję (dla mnie super, ale wiem, że nie wszystkim pasuje) i ładny neutralny zapach. Dobrze się pieni i ładnie myje włosy, jednak nie zauważyłam działania regenerującego lub odżywczego. Nie dostrzegłam również, aby włosy były bardziej miękkie i jedwabiste. Cena jest zachęcająca, jednak brak efektów przesądził o tym, że nie kupię tego produktu ponownie.
    Zalety:
    • dobrze się pieni i myje włosy
    • niezbyt gęsta konsystencja
    • przyjemny zapach
    Wady:
    • nie odżywia włosów
    • włosy nie są miękkie i lśniące
  • 16 kwietnia 2020 o 7:50
    Ja też dołączę się do niepochlebnych opinii
    Szampon zakupiłam,bo chciałam zobaczyć jak wypadnie w duecie z odżywkami Kallos,które sprawdzają się całkiem nieźle. Szampon ma odpowiedni zapach i konsystencję. Pieni się znakomicie i tak samo o czyszcza włosy i skórę głowy. Czar pryska. Niestety są one po nim suche i szorstkie i nie da się ich rozczesac.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • włosy i skóra głowy oczyszczone,ale
    Wady:
    • Wysusza włosy i skórę głowy
    • Przyczynia się do pogorszenia stanu włosów