Szampony do włosów

John Frieda Frizz Ease, Miraculous Recovery, Shampoo Szampon do włosów suchych i zniszczonych

notino.pl
John Frieda Frizz Easy Szampon do włosów odbudowujący Miraculous Recovery 250ml new
E-Glamour.pl
John Frieda Frizz Ease Miraculous Recovery szampon do włosów 250 ml dla kobiet

• 5 maja 2023 o 19:13
    Świetny szampon do włosów zniszczonych
    Posiadam bardzo zniszczone włosy po rozjaśnianiu i codziennym prostowaniu. Ten produkt to najlepszy drogeryjny szampon jaki miałam okazje stosować. Szampon używam razem z odżywką z tej samej serii. Jest to duet idealny. Produkt posiada bardzo ładny, delikatny zapach. Dobrze się pieni, wystarczy nałożyć niewielką ilość, przez co produkt jest bardzo wydajny. Włosy po użyciu są jedwabiście gładkie, błyszczące. Wyglądają na zdecydowanie zdrowsze. Szampon bardzo dobrze nawilża włosy. Nawet bez odżywki czy maski, włosy są w lepszej kondycji. Nie obciąża włosów, ale jednocześnie sprawia, że mniej się puszą. Po rozjaśnianiu mam duży problem z plątaniem się włosów podczas ich mycia. Ten szampon sprawia, że włosy mniej się plączą. Minusem jest opakowanie, pod koniec trochę ciężko jest wyciskać produkt. Podsumowując jest to moim zdaniem najlepszy drogeryjny szampon. Sprawia, że włosy są odżywione, wygładzone i miękkie. Zdecydowanie godny polecenia.
    Zalety:
    • nawilża
    • wygładza
    • włosy ładnie się błyszczą
    • sprawia, że włosy mniej się puszą
    • wydajny
  • 20 maja 2022 o 6:37
    Naprawdę działa!
    Szampon do włosów od John Frieda to kolejna perełka jaką stosuje z przyjemnością już kilka miesięcy. Pierwszy zachwyt przyszedł po zastosowaniu maski z serii, później dokupiłam szampon i odżywkę. A więc zamknięty jest w poręcznej zgrabnej fioletowej tubie z solidnego plastiku, zamknięcie na klik ułatwia szybkie otwieranie i zamykanie. Na plus tubę można postawić wszędzie w łazience i się nie przewraca. Napisy z opakowania nie ścierają się podczas używania produktu, z tyłu opakowania znajduje się dodatkowo naklejka w języku polskim. Pojemność 250 ml wydaje się mała, ale zdecydowanie szampon jest bardzo wydajny. Wystarczy niewielka ilość do użycia, super się pieni i roztacza przyjemny kwiatowy, ekskluzywny zapach jak w produktach fryzjerskich z salonu. Kolor szamponu jest perłowy. Stosuje już drugie opakowanie, a kondycja mocno przesuszonych i łamiących się włosów blond od często rozjaśniania nabrały życia. Wyraźnie widać i czuć poprawę stanu włosów, nabrały blasku, życia, są grubsze, lśniące, zregenerowane, przestały być matowe, są dociążone, sprężyste. Zakupię następne opakowanie razem z kosmetykami z całej fioletowej serii teraz są faworytami!
    • mocno się pieni
    • wydajność zaskakuje
    • wygodne poręczne lekkie opakowanie
    • tuba wykonana z wysokiej jakości plastiku
    • zamknięcie na klik ułatwia szybkie otwieranie i zamykanie
    • tubka zawiera 250 ml szamponu, który bardzo wydajny
    • szampon delikatny dla skóry wrażliwej
    • nie plącze włosów
    • czas na zużycie od momentu pierwszego otwarcia to 12 miesięcy
    • cena adekwatna do jakości, a i tak często są promocje
    • dostępność Rossmann
    Wady:
    • Zbyt duża ilość może przetłuścić włosy
  • 22 lutego 2022 o 15:23
    John Frieda, Frizz Ease, Miraculous Recovery,
    Szampon przerósł moje oczekiwania! Produkt jest dosyć gęsty, ale mimo to łatwo się go rozprowadza. Po jednym użyciu widać, że włosy są super nawilżone i wygładzone, nie trzeba nawet po nim używać odżywki czy maski. Zapach jest obłędny. Mam tylko wrażenie, że trochę przetłuszcza włosy.
    Wady:
    • Wydaje mi się, że troszeczkę przetłuszcza włosy
    emma-e4
    21 września 2020 o 12:35
    nie polubiłam
    Szampon nie daje efektu niesamowitego nawilżenia czy wygładzenia włosów, nie da się go używać bez odżywki. Jednocześnie używany kilka razy z rzędu sprawia, że włosy już po wysuszeniu są przyklapnięte, szybko wyglądają na tłuste. Wydajność przeciętna, właściwości oczyszczające również. Nie sprawdził się na moich długuch, kręconych włosach. Zaraz po spłukaniu sprawia, że włosy są splątane. szorstkie. Zapach ładny, tubka wygodna.
    Sunny_M
    14 sierpnia 2020 o 11:29
    Kupiony parę razy, ale moje włosy się z nim mimo wszystko nie polubily
    Kupiony parę razy, szukałam czegoś z ciut wyższej półki zakładając, że większy budżet może dobrze zrobić moim włosom. Pierwszy raz kupiony zrobił furorę, tak bardzo, że partner używał i swojej mamie nawet kupił. Ostatecznie przy trzeciej tubce musiałam się z nim pożegnać. Daję efekt umycia włosów, oczyszczenia, ale ciężko go się zmywa. Zostawia zapach jak przy kosmetykach fryzjerskich, co jest dużym plusem dla mnie. Niestety moje włosy stały się wysuszone z czasem i bardziej łamliwe na końcach, jak również zaczęłam silniej walczyć z kołtunami. Bez odżywki nie da się go stosować.
    Zalety:
    • Zapach.
    • Wydajność.
    • Dostępność.
    • Cena - bardzo dużo promocji.
    Wady:
    • Skład.
    • Skutki stosowania - łamliwości, kołtuny.