Wody toaletowe damskie

Jesus del Pozo Halloween EDT

Halloween Women
Jesus Del Pozo Halloween Woman Woda toaletowa 100ml spray

Nasi użytkownicy zostawili 207 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 kwietnia 2025 o 15:17
    Trochę magia trochę kontrowersja
    To zapach, który lubię – ma w sobie coś intrygującego i nietypowego. Kojarzy mi się z czymś tajemniczym, jak wieczorny spacer po mieście w chłodny dzień. Jest słodki, lekko pudrowy i bardzo charakterystyczny. Ale muszę przyznać, że mam w otoczeniu osobę, której ten zapach zdecydowanie przeszkadza – więc nie zawsze po niego sięgam, mimo że sama czuję się w nim dobrze. Jak pachnie (po ludzku, nie jak w perfumerii): Na początku czuć coś świeżego i trochę kwiatowego – jakby bukiet z fiołków i lilii. Potem zapach robi się bardziej słodki, lekko kremowy, nawet trochę jak puder. Ma w sobie coś dziewczęcego, ale nie dziecinnego. Końcówka jest cieplejsza, taka przytulna – i zostaje długo na skórze. Opakowanie: Fioletowy płyn wygląda bardzo fajnie, ale sam flakon ma trochę plastikowe wykończenie, szczególnie ta srebrna podstawa. Jest lekki, prosty i wygodny, ale nie daje wrażenia luksusu – bardziej “codzienny”, trochę młodzieżowy. Podsumowanie: Halloween to zapach, który może się podobać, ale też może podzielić. Ma swój styl – niepowtarzalny, trochę nostalgiczny. Ja go lubię, choć wiem, że nie każdemu w moim otoczeniu wpadł w nos. Jeśli szukasz czegoś innego niż typowe perfumy drogeryjne, to może być ciekawy wybór – tylko najlepiej najpierw przetestować na sobie i… zapytać, czy nikogo nie drażni!
    • Dostępność
    nakate_
    18 stycznia 2025 o 16:14
    Mój ukochany zapach!
    Od wielu lat pryskam się tym perfumem, ale kiedyś był mocniejszy i trwalszy, niestety to się zmieniło i teraz jest lekko bardziej „rozwodniony”. Mimo to, zapach ten to mój personalny hit, sprawdza się świetnie. Zapach ten daje mi neutralne/chłodne odczucia, zdecydowanie na pierwszy plan wysuwają się nuty fiołka, konwalii. Jest w nich coś unikalnego, nieuchwytnego, kojarzącego się tajemniczo. Bardzo intrygujący zapach, świeży, ale zarazem czuć lekko kadzidlane nuty w tle, coś jak mirra i drzewo sandałowe. Dodatkowo, flakon przywodzi na myśl jakiś tajemniczy, magiczny eliksir zatknięty srebrnym korkiem. W tym zapachu jest pewna klasa, nie znajdziemy tu cukierkowej słodkości czy orzeźwiających nut cytrusa. Mimo wszystko myślę, że jest to zapach unikalny, ale przyjemny. Dostałam za niego nawet parę komplementów :)
  • 19 sierpnia 2024 o 20:59
    Kiedyś Hit, dziś już nie tak trwały
    Używałam go wiele lat temu gdy studiowałam. Wówczas był to zapach niecodzienny bo łączył świeżość z ciepłem mirry i odrobiną wanilii. Przypominał mi wzburzone bałtyckie morze jesienią. Świeżość w nim walczy z ciepłem, jest w nim też wyczuwalna czasem jakaś metaliczna nuta i wiatr. Całą kwiatową kompozycję zaokrągla wanilia i mirra nadając lekko tajemniczy ton. Kiedyś był to killer, dziś już niestety jego moc rażenia jest mniejsza.
    Zalety:
    • Połączenie świeżości i ciepła
    Wady:
    • Słabsza projekcja i trwałość niż kiedyś
    W perfumerii
  • 9 grudnia 2023 o 17:16
    flakon ładny, kolor nietypowy, zapach delikatny, ale nietrwały
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Naprawdę wygląda ładnie. Ten fiolecik jest przyjemny i kojarzył mi się z fiołkami. Ale zapach nie jest fiołkowy i właściwie nie wiem jaki jest. Z niczym mi się nie kojarzy. Tuż po nałożeniu jest właściwie średnio przyjemny, ale szybko zmienia się w coś delikatnego, ale znów trudnego do opisania. Troszkę mydlany? Myślę, że gdybym nie miała nic innego, to mogłabym używać tej wody toaletowej, choć odbiega daleko od moich ulubionych gorzkich cytrusów i liści pomidora. Nie wiem dla kogo, nie wiem na jaką porę roku. Jest tak subtelny, że dla każdego i na każdą porę. Pomimo, że to nie mój garnek ryb (znacie to powiedzenie not my kettle of fish), to dam 5 gwiazdek, bo trudno się tu przyczepić. Może tylko trwałość mogłaby być lepsza. Ale zawsze można się spryskać ponownie.
    Zalety:
    • delikatny zapach
    • ładny flakonik i kolor
    Wady:
    • nie bardzo trwały
    W perfumerii
  • 4 grudnia 2023 o 21:35
    Muszę przyznać, że nie należę do jakiś bardzo dobrych znawców perfum czy wód zapachowych. Kupując je najczęściej kieruję się głównie swoją intuicją i tym, jakie nuty zapachowe mogą wydawać mi się trafione w mój gust. Mimo to moja chęć testowania i eksperymentowania w sprawie kosmetyków nie ustaje i czasami mam ochotę na spróbowanie czegoś, co z pozoru wydaje mi się nietrafione do końca dla mnie zwłaszcza, że na ten moment nie znalazłam jeszcze zapachu idealnego, którego nie będę chciała zastąpić niczym innym. Recenzowany perfum o dość wpadającej w pamięć nazwie Halloween otrzymałam w prezencie od mojej mamy, która sprawiła go sobie ale który nie do końca finalnie jej odpowiadał i oddała mi go w połowie buteleczki. Ja posiadam ten o pojemności stu mililitrów, którego cena regularna wynosi około stu dwudziestu złotych. Sam flakon jest bardzo prosty graficznie natomiast jest to jakaś jego moc i spora zaleta ponieważ jak wiadomo prostota zawsze będzie się bronić sama. Opakowanie jest szklane i umieszczone na srebrnej podstawce na której znajdziemy logo producenta. Nuty tej wody toaletowej śmiało określiłabym jako orientalne i mroczne zarazem, Czuć tutaj pewną tajemniczość i nieoczywistość jednocześnie połączoną z elegancją. Podstawa z uwielbianego przeze mnie kadzidła czy drzewa sandałowego robi swoje, przyciąga i zwraca uwagę. Szczerze mówiąc bałam się, że woda ta będzie bardziej ciężka i przytłaczająca, natomiast na szczęście nic bardziej mylnego. Kosmetyk jest kobiecy, kwiatowy i orientalny, na swój sposób uwodzicielski i idealny raczej na większe wyjścia niż na co dzień. Dodatkowo bardzo dobrze u niego z trwałością. Halloween to woda toaletowa o nieoczywistych nutach z ciekawą podstawą w formie kadzidła. Ostatecznie bardzo mi się podoba, doceniam nie tylko za ciekawy zapach ale i za bardzo dobrą trwałość. Zdecydowanie mogę polecić tę propozycję.
    • Nuty zapachowe