Pomadki i szminki

Maybelline New York Hydra Extreme Lipstick Pomadka do ust

Nasi użytkownicy zostawili 111 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 5 kwietnia 2024 o 13:56
    Bardzo komfortowa szminka
    Bardzo wygodna zarówno w aplikacji, jak i w noszeniu szminka zawierająca filtr SPF 15. Kremowa, nawilżająca, delikatnie wypełniająca wargi formuła, odznaczająca się świetną pigmentacją i naprawdę niezłą trwałością. Na ustach praktycznie niewyczuwalna, ale widoczna z daleka. Co prawda pozostawia ślady na filtrze od papierosa czy kubeczku, ale to czyni praktycznie każda pomadka nie będąca zastygającym matem. Mimo to nie rozmazuje się, nie zjada, nie spija, raczej po czasie wnika w strukturę ust. Lubię ją również za to, że pięknie wygładza usta i nie podkreśla suchych skórek. Producent trochę naciągnął sprawę z tym, że chroni przed pierzchnięciem ust, bo w rzeczywistości nic w tym kierunku nie robi. Nie uważam, że jest to minus, ale w tej kategorii uczciwie ujmuję jedną gwiazdkę. Sztyft bardzo klasyczny, zaokrąglony, estetyczny, minimalistyczny. Jak dla mnie zbyt minimalistyczny, bo nie widnieje na nim nazwa/logo firmy... Nie miałam pojęcia, czyjej produkcji jest to za pomadka, ale obstawiałam albo Rimmela albo Maybellina. Okazało się, że jest to jednak Maybelline. Zdecydowałam się na zakup odcienia "That's Mauvie!" z numerem #210. i jest to bardzo twarzowy beżowawy lilaróż. Koszt tej szminki wynosi niecałe 20 zł. Uważam, że jest to świetna inwestycja, która z przyjemnością powtórzę – o ile trafię ponownie na serię Hydra Extreme, bo przyznam, że już dawno jej nie spotkałam.
  • 2 stycznia 2024 o 23:09
    Sweet Nectarine (430)
    Maybelline Hydra Extreme w odcieniu Sweet Nectarine to szminka, która obiecuje intensywny kolor, nawilżenie i komfort noszenia. Jak wypadła na moich ustach? Cena: W przystępnej cenie około 20 zł, co sprawia, że jest to produkt dostępny dla większości klientek. Dostępność: Niestety, ostatnio nie znalazłam jej w żadnej drogerii. Opakowanie: Czerwona tuba z elementem srebrnym prezentuje się elegancko. Mechanizm na klik działa sprawnie. Aplikacja: Bezproblemowa aplikacja sprawia, że malowanie ust tym produktem to czysta przyjemność. Zapach: Przyjemny, niechemiczny zapach dodaje doświadczeniu używania szminki subtelnego waloru. Konsystencja: Miękka, maślana formuła sprawia, że szminka nie rozmazuje się, ale też nie jest zbyt gęsta ani twarda. Efekt: Szminka Sweet Nectarine daje piękny brązowo-brzoskwiniowy kolor, nadając ustom zdrowy i naturalny wygląd. Formuła wzbogacona olejkiem jojoba i kolagenem zapewnia nawilżenie, co sprawia, że usta wydają się być w doskonałej kondycji. Produkt nie podkreśla suchych skórek, co jest dużym plusem. Nadaje sie w codziennym makijażu jak i na wielkie wyjścia. Kolor schodzi równomiernie (ale leciutki pigmencik i błyszczenie zostaje), nie wchodzi na zęby. Trwałość: Niestety, trwałość tego produktu nie jest jego największym atutem. Konieczne są częste poprawki, zwłaszcza po posiłkach. Wykończenie: Szminka ma satynowe wykończenie, lekko błyszczące, co nadaje ustom delikatny połysk. Demakijaż: bezproblemowo
    Zalety:
    • nie podkreśla suchych skórek
    • Komfortowa i niewysuszająca konsystencja.
    • atrakcyjna cena.
    • Łatwy demakijaż.
    Wady:
    • trwałość
  • 5 września 2021 o 15:07
    Przyjemna wspaniała
    Produkt zakupiony w Super Pharm na promocji nie pamiętam nazwy i nr miałam kolor czerwony w ciepłym odcieniu szminka ma delikatny satynowy blask dobrze nawilża , ładnie utrzymuje się na ustach ma piękne opakowanie polecam
    Zalety:
    • Dostępność
    • Ładne opakowanie
    • Fajna trwałość
    Drogeria Super-Pharm
  • 17 grudnia 2015 o 14:57
    506, lubię
    Posiadam odcień 506 Misty Lilac. Pomadka ma ładny kolor, coś pomiędzy różem, a brązem. Delikatnie mieni się, ale nie jest to nachalny brokat. Utrzymuję się na ustach ok. 2 godziny bez jedzenia i bez picia. później delikatnie ściera się od wewnątrz, jednak nie jest to efekt ust gejszy. Ciągle wygląda estetycznie. Opakowanie po jakimś czasie noszenia w torebce połamało mi się, ale wciąż da radę je zamknąć. Szminka jest wydajna. Ostatnio mam problem z jej dostępnością, więc podejrzewam, że jest wycofywana. A szkoda, z chęcią kupiłabym ją ponownie. Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: została mi końcówka pierwszego
    Figa634
    13 stycznia 2015 o 13:20
    Przyjazna
    Podczas jednej z wizyt w Rossmannie trafiłam na promocję tej szminki CND w cenie 9.49zł. Aż szkoda było nieskorzystać :) kupiłam od razu dwie. I od tego czasu jestem posiadaczką 163 Fuchsia i 633 Desert Bloom + Czerwone opakowanie :) Łatwa w aplikacji, delikatnie sunie po ustach Miękka, ale nie łamliwa Nie podkreśla suchych skórek w moim przypadku Nie przesusza ust Trwałość: ok 3h - Odbija się na szklankach Czasem spływa poza kontur ust Podsumowując: bardzo przyjazna szminka. Polecam każdemu kto ma możliwość ją przetestować :) Używam tego produktu od: Ponad roku Ilość zużytych opakowań: Dwa w trakcie