Fixery i utrwalacze makijażu

Bielenda Total Look Make-up, Nude Mist Utrwalacz makijażu

• 10 września 2018 o 8:29
    utrwalacz makijażu
    Utrwalacz który daje ciekawe wykończenie makijażu , zakrywa pudrowość ,cer wydaje się promienna ,odświeżona .Co do samego utrwalenia to jest ok. Przystępna cena. Poje. 75 ml. Nie zbyt przyjemny zapach.
    Zalety:
    • odświeżona cera
    • zakrywa pudrowaość dając efekt naturalnej promiennej cery
    • szybko zasycha
    Wady:
    • średnia trwałość produktu
    Drogeria Natura
  • 26 sierpnia 2018 o 7:43
    Dobry fixer
    Kupiłam go z braku laku bo nie było mojego ulubionego fixera z Makeup Revolution. Już kilka razy go użyłam i nie jest zły. Fajnie utrwala makijaż, sciąga pudrowość, dobrze rozprowadza produkt. Jedyne co mi przeszkadza to zapach ale da się z tym żyć :)
    Drogeria Super-Pharm
  • 18 września 2017 o 21:40
    Ujdzie w tłumie
    Zakupiłam w desperacji bo nie mogłam znaleźć... zostawia na twarzy pełno plamek nie wiem może to moja wina coś źle robie..nie wiem, zostawia te klejące plamki ktore trzeba wetrzeć co powoduje rozmazanie podkładu..co do ceny ok, wydajności ok, co utrwalenia makijażu daje 4/10. Mogłobyć lepiej, jednakże nie zdecyduje sie na nastepny zakup tego utrwalacza.
    Zalety:
    Wady:
    • Pozostawienie śladu na makijażu
    • Niska ochrona makijażu
  • 27 lipca 2017 o 12:58
    ładnie utrwala makijaż, sztucznie pachnie
    Mgiełka super utrwala makijaż! Cena bardzo przystępna, bardzo wygodna aplikacja, nie podrażnia i nie wysusza skóry. Ładnie niweluje nadmierny mat i pudrowość jaka pozostaje po przypudrowaniu podkładu. Jedy minus to paskudny sztuczny zapach niby udający różany... Ale jest to przyjęcia, zalet jest znacznie więcej.
  • 18 kwietnia 2017 o 23:25
    polecam
    Zdecydowanie utrwala makijaż oraz ładnie go odświeża. Skóra wygląda na nawilżoną, a w dodatku ładnie pachnie. Utrwalacz szybko wysycha i nie pozostawia tłustej powłoki. Minus za alkohol na drugim miejscu w składzie.