Fixery i utrwalacze makijażu

Golden Rose Make Up Fixing Spray Spray utrwalający makijaż

Golden Rose Make Up Fixing Spray Spray Utrwalający Makijaż 120ml
Golden Rose Make Up Fixing Spray Mgiełka utrwalająca

Nasi użytkownicy zostawili 377 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 28 marca 2025 o 17:32
    Mój faworyt
    Robi wszystko, co powinien robić - ściąga pudrowość, scala makijaż i solidnie utrwala. Nie pozbywa się jednak matu zupełnie i nie daje efektu świecenia się. Mój idealny setting spray na codzień i na większe wyjścia
    psobota
    4 marca 2025 o 0:55
    Super utrwalenie makijażu
    Bardzo fajna mgiełka w przystępnej cenie. Dobrze scala makijaż zostawiając delikatne rozświetlenie. Makijaż faktycznie utrzymuje się dłużej po użyciu tej mgiełki. Ma przyjemny nienachalny zapach. Jest całkiem wydajna. Jedynie do czego bym się doczepiła to do atomizera, ponieważ strzela dość mocnymi kroplami i jest to trochę nierównomierne. Zużyłam już 4 opakowania i na pewno kupię ponownie :)
    Zalety:
    • Ładny zapach
    • Dobrze utrwala makijaż
    Wady:
    • Słaby atomizer
  • 28 lutego 2025 o 19:50
    Fajnie utrwala makijaż
    Mgiełka naprawdę świetnie utrwala makijaż , szybko wysycha, zapach jest przyjemny który szybko znika, daje naturalny efekt. Ma wygodne opakowanie z atomizerem więc fajnie rozpyla produkt. Może nie jest równomierne i ten samej wielkości ale za tą cenę i za to jak ładnie wygląda makijaż i go utrzymuje to wartoo. Sama zużyłam już kilka opakowań więc z chęcią do po niego wracam.
  • 24 lutego 2025 o 15:09
    Polecam!
    Mgiełka znajduje się w lekkim, wygodnym, plastikowym opakowaniu z atomizerem, który niestety nie rozpyla drobniutkiej mgiełki i trzeba się przyzwyczaić do nieregularnych wielkości kropli i dostawaniem nimi w twarz. Całkiem szybko się wchłania i ma nienachalny zapach. Produkt z pewnością przedłuża trwałość makijażu i ściąga pudrowość z twarzy. Według mnie jest to fantastyczny kosmetyk w dobrej cenie (wiem co mówię, bo zużyłam kilka opakowań). Szczegóły:
  • 20 lutego 2025 o 21:22
    Spray utrwalający makijaż
    Bardzo dobry fixer do makijażu. Robi wszystko co powinien, utrwala makijaż oraz ściąga uczucie pudrowości na twarzy. Bardzo polecam działanie i cenę .
    Zalety:
    • Działanie
    Wady: