Fixery i utrwalacze makijażu

Catrice Prime And Fine, Multitalent Fixing Spray Spray utrwalający makijaż

Catrice Prime And Fine Multitalent Fixing Spray utrwalający makijaż 50 ml
hairstore.pl
Catrice Catrice Longlasting Prime And Fine Fixing Spray utrwalający do twarzy 50ml 39311-uniw
Catrice Prime and Fine

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Natx88
    30 stycznia 2025 o 19:32
    Fajny
    Nakładam kilka razy podczas robienia makijazu dzięki niemu wszystko razem ładniej się blenduje i zlewa, też pomaga jak np. produkt zdąży już nam wyschnąć przed rozblendowaniem. Mam wrażenie że trochę utrwala jednak nie jakoś spektakularnie bo niestety i tak pod koniec dnia makijaż jest,, zciastkowany" ale na codzień myślę że może być. Ściąga pudrowosc z twarzy. Mamy zimę więc nie wiem jak poradziłbym sobie w upale ale jak na razie sprawdza mi się dobrze. Niestey cena jak za tak mała pojemność jest dosyć duża
  • 26 stycznia 2025 o 9:38
    Na co dzień może byc
    Utrwalenie na 5/10. Przy codziennym makijażu może być , ale na jakieś większe wyjścia to raczej się nie sprawdzi. Dość mocno wyświeca twarz.. co uważam za naprawdę spory minus. Atomizer obficie psika sporymi kroplami co też nie do końca jest przyjemne ???? Na plus to ładny zapach produktu oraz fakt,że zdejmuje pudrowość z twarzy.
  • 29 czerwca 2024 o 18:28
    Raczej "scalacz" niż utrwalacz
    Nie powiedziałabym, żeby to był spray utrwalający. Minimalnie przedłuża trwałość ale nie jest to coś wybitnego. Lubiłam go za to jak ładnie scalał makijaż. Wszystkie warstwy makijażu łączyły się w jedność i tworzyły idealną powierzchnię. Nie było suchości i pudrowości, makijaż wyglądał pięknie i świeżo. Bardzo mi się podobało małe i zgrabne opakowanie. Zabierałam go w każdą podróż bo zajmował mało miejsca. Mimo małej pojemności był wydajny i wystarczył mi na długo. Atomizer tworzył drobniutką i delikatną mgiełkę, która równomiernie rozkładała się na twarzy. Dopiero na samej końcówce zaczął pryskać większymi kroplami. Kochałam zapach tego fixera, pachnie pięknie kwiatowo (kojarzy mi się z bzem i jaśminem). Spray idealny na co dzień, na większe wyjścia stawiałabym na coś bardziej utrwalającego.
    Zalety:
    • ściąga pudrowość
    • scala makijaż
    • zgrabne opakowanie
    • dobry atomizer
    • przepiękny zapach
    • wydajny
    Wady:
    • nie utrwala makijażu
    • pod koniec opakowania atomizer zaczął pryskać dużymi kroplami
    Edytaj7
    27 lipca 2023 o 20:57
    Może być
    Nie mam za bardzo do czynienia z fixerami. Może dlatego, że nie robię zbyt często pełnego makijażu. Ale też jakoś nie mam przekonania do tego typu kosmetyków. Ale że ten akurat był w promocji w Hebe to się skusiłam. Opakowanie to niewielka fioletowa buteleczka z atomizerem. Który na szczęście działa bardzo dobrze. Może nawet aż za dobrze. Trzeba uważać, bo czasem strumień mgiełki jest bardzo silny. Chociaż i tak psikam go zanim nałożę tusz. Fixer ma całkiem przyjemny zapach. Ale utrwala makijaż. Chyba trochę tak. W moim przypadku może o dwie czy trzy godziny przedłuża jego trwałość.
  • 23 maja 2023 o 22:39
    Dobrze sprawdzi się na co dzień
    Spray utrwalający makijaż od Catrice ma lekką i przyjemną dla skóry formułę, dzięki czemu sprawdzi się idealnie codziennego utrwalania makijażu. Spray stosuje po zakończeniu wykonywania makijażu. Mała uwaga - wg mnie najlepiej utrwalić makijaż przed nałożeniem maskary do rzęs, ponieważ spray może je podklejać. Zauważyłam znaczne wydłużenie trwałości mojego makijażu po jego zastosowaniu, jednak mimo wszystko twarz lekko się wyświeca po jakimś czasie. Na większe wyjścia, gdzie makijaż musi przetrwać cały dzień i noc - niestety nie da rady. Produkt ma przyjemny zapach co odróżnia go od innych mgiełek do utrwalania makijażu. Cena jest bardzo przystępna, warto sprawdzać promocje. Niestety na minus aplikator, który rozpyla produkt w dość dużych kroplach co może powodować uszkodzenie makijażu (np. dziury w podkładzie, jego przemieszczanie). Należy zwracać uwagę na odległość mgiełki od twarzy, tak, aby nie zepsuć makijażu.
    Zalety:
    • delikatnie utrwala makijaż
    • scala" makijaż
    Wady:
    • aplikator
    • duże krople podczas rozpylania mgiełki