Maści i kremy lecznicze dla dzieci

Bayer Bepanthen baby, Maść ochronna

e-ZikoApteka.pl
Bepanthen Baby maść na odparzenia dla dzieci, 30 g
Bepanthen Baby, Maść ochronna od 1. dnia życia, 30 g 30 g
Apteka Polska APTE.PL
Bayer Baby, maść ochronna, 30 g

• 5 kwietnia 2025 o 9:15
    Cudnie się sprawdza, łagodzi wszelkie podrażnienia
    Bepanthen to kultowa maść- krem do bobasowej wyprawki. Jest gęsta, przez co bardzo wydajna. Tuba dobrze dozuje produkt, umożliwiając wydobycie go do końca. Zatrzask trzyma i działa bez zarzutu. Krem ślicznie pachnie, dobrze się rozprowadza i natłuszcza skórę. Stosuję go zawsze pod pieluszkę, do tej pory obyło się bez żadnych podrażnień, czy odparzeń. Mało tego, jak córeczce zrobiło się odparzenie pod szyjką to po jednej aplikacji kremu ładnie wszystko się zagoiło. To nasz must have i zawsze muszę go mieć w zapasie
    Zalety:
    • Wydajny
    • Dobrze natłuszcza skórę
    • Łagodzi podrażnienia
    • Świetny na strefę pieluszkową
    Wady:
    • Dla mnie brak
  • 2 kwietnia 2025 o 21:49
    Bardzo dobra maść
    Polecam serdecznie. U mojego maluszka sprawdziła się bardzo dobrze. Super nawilża i chroni skórę dziecka od odparzeń. Konsystencja jest lekka, dobrze się rozprowadza . Mimo że dziecko nie korzysta już z pieluch, mamy w zapasie jedna tubkę. Ja osobiście używam do suchych ust na noc. Duża tubka 100 g starcza na bardzo długo.
    Zalety:
    • Wydajność konsystencja
  • 26 marca 2025 o 21:41
    Super krem pod pieluszkę
    Krem ma gęstą formułę dzięki czemu fajnie się rozprowadza. Na gęsimi często są na niego promocje więc można kupić za ok 35zł. Fajne opakowanie - cały krem można wykorzystać. Nie podrażnia i nie uczula. Nawilża i chroni skórę dziecka.
    Zalety:
    • Działanie
    Wady:
    • Cena w sklepach stacjonarnych lepiej kupować na gemini
  • 26 marca 2025 o 7:32
    **Must-have na odparzenia u malucha!**
    Maść pierwsza klasa! Działa szybko na odparzenia, nawilża i chroni skórę malucha. Lekka, łatwo się rozsmarowuje i nie klei. Bez zapachu, nie podrażnia, a pupa dziecka jest zadbana i bez zaczerwienień. Zawsze mamy ją pod ręką!
    Zalety:
    • Szybko łagodzi odparzenia i podrażnienia
    • Dobrze nawilża i chroni skórę
    • Łatwo się rozsmarowuje i nie klei
    • Bezzapachowa, delikatna, nie podrażnia
    • Można używać codziennie, nawet dla najmłodszych
    • Wygodne opakowanie, zawsze pod ręką
    Wady:
    • Trochę droga jak na taką tubkę
    • Trzeba smarować regularnie, żeby dobrze działała
    • Przy mocnych odparzeniach nie zawsze pomaga od razu
  • 17 marca 2025 o 19:01
    Niezawodna
    Bepanthen Baby, Maść ochronna to produkt, który jest absolutnym numerem jeden w naszej rodzinie! Wychowałam na niej dwoje dzieci i nigdy nie mieliśmy żadnych problemów z odparzeniami. Maść jest niezwykle skuteczna w ochronie delikatnej skóry maluszków, a jednocześnie bardzo łagodna i bezpieczna. Od pierwszych dni stosowania zauważyłam, jak szybko łagodzi zaczerwienienia i podrażnienia, a skóra staje się jedwabiście gładka i nawilżona. Co ważne, Bepanthen Baby to produkt, który nie tylko skutecznie chroni, ale także dba o naturalną barierę ochronną skóry dziecka. Dzięki niej nigdy nie musiałam się martwić o odparzenia, nawet po długich spacerach czy w gorące dni, kiedy skóra maluszka jest bardziej narażona na podrażnienia. Dodatkowo, maść ma przyjemną konsystencję, która łatwo się rozprowadza, nie pozostawiając tłustych plam ani lepkiego uczucia, co sprawia, że jest bardzo wygodna w użyciu. Używałam wielu różnych produktów do pielęgnacji dziecięcej skóry, ale żaden nie dawał takich efektów jak Bepanthen Baby. To najlepsza maść ochronna, jaką miałam okazję stosować. Z pełnym przekonaniem polecam ją wszystkim rodzicom – to niezawodna pomoc w codziennej pielęgnacji!
    Zalety:
    • Wydajna skuteczna delikatny łagodny