Odżywki do brwi

L'Biotica Serum wzmacniające rzęsy i brwi na dzień, 7 ml

crayola
    24 lutego 2025 o 10:54
    Nie polubiliśmy się
    Na moje rzęsy nie działa nijak. Serum ma dziwną szczoteczkę - twardą, silikonową, niewygodną do stosowania, a do tego cienki pędzelek na czubku. Dziwne połączenie. Szczoteczka jest bardzo niemiła i drapie skórę. Przy regularnym stosowaniu nie zauważyłam żadnych zmian. Rzęsy jakie były, takie są. Brwi także bez zmian. Opakowanie starczyło mi na około 3,5 miesiąca codziennego stosowania. Jest mało wydajny. Dobrze, że jest tani i nie szkoda pieniędzy. Nie polecam
    Zalety:
    • tani
    Wady:
    • mało wydajny
    • drapiąca dziwna szczoteczka
    • nie działa na rzęsy
    • nie działa na brwi
  • 2 stycznia 2025 o 9:50
    Dobre serum jako pełna kuracja z krem wzmacniającym
    Lubię to serum. W duecie z kremem wzmacniającym do rzęs na noc i długim stosowaniu naprawdę osiągnęłam bardzo fajne rezultaty i najchętniej wracam do tej kuracji chyba najbardziej przesądza tutaj forma aplikator w postaci szczoteczki zakończonej pędzelkiem. Aczkolwiek muszę zaznaczyć, że zmagam się z problemami z tarczycą i chcę zagęścić, wydłużyć rzęski i wzmocnić żeby tak nie wypadały oraz fakt, że od razu stosowałam kurację w duecie z krem na noc oraz często stosowałam to serum dzień w dzień samo lub pod tusz do rzęs jakikolwiek by nie był ponieważ wciąż sporo testuje i chociaż mam faworytów staram się dać wszystkim produktom jakie mam szanse. Nie lubię serum z pędzelkiem jako z jedynym aplikatorem dlatego wydaje mi się, że ta forma ze szczoteczką zawsze będzie u mnie przeważać. Rzęski wydają się być zadowalająco dłuższe, na pewno mniej wypadają, są bardziej elastyczne, wyglądają zdrowiej i zdecydowanie lepejj nakłada się na nie tusz. Póki co jestem naprawdę zadowolona z kuracji i będę do niej wracać. Myślę, że jest to produkt dla systematycznych osób.
    Zalety:
    • Aplikator w postaci szczoteczki zakończonej pędzelkiem, efekty przy długim stosowaniu w duecie z kremem na noc, cena jest ok, wydajność produktu
    Wady:
    • Nie znam
  • 3 czerwca 2022 o 0:21
    Brak efektów
    Serum niestety nie daje żadnych efektów. Bardzo fajne jest jedynie opakowanie oraz aplikator - szczoteczka do rzęs i pędzelek do eyelinera w jednym. Niestety cóż mi po tym opakowaniu, skoro po kilku miesiącach nie widać żadnej zmiany. Na szczęście nie widać też zmiany na gorsze. Ten produkt to niestety wyrzucanie pieniędzy w błoto. Może ewentualnie służyć jako baza pod tusz, aczkolwiek są lepsze i tańsze.
  • 14 listopada 2020 o 8:36
    Nie działa
    To nie jest pierwsze serum do rzęs, z którym miałam do czynienia. Wiem już zatem, jakie efekty mogę osiągnąć i na co zwracać uwagę w produktach z tej kategorii. Otóż zamysł jest fajny: pędzelkiem nakładamy serum na linię rzęs a szczoteczką na same włoski. Banalne w wykonaniu i bezproblemowe. Jednak moja pozytywną opinia o tym produkcie tutaj się kończy. Niestety nie zauważyłam nawet najmniejszej zmiany na lepsze. Rzęsy jakie były na początku takie też zostały do samego końca. Dodam, że 1 opakowanie wystarczyło mi na ok 3 miesiące przy codziennym stosowaniu. Próbowałam też dawać to serum bezpośrednio przed tuszem, coś na zasadzie bazy, ale i tu się nie sprawdziło. Jednym słowem nie polecam. Dobrze, że kupiłam je w promocji za jakieś grosze, przynajmniej człowieka krew nie zalewa.
    Arendta
    9 kwietnia 2020 o 13:45
    Jako baza pod tusz
    Odkąd zaczęły wypadać mi nagminnie rzęsy szukam ratunku gdzie się da i jak się da. Stosowałam różne kosmetyki na porost oraz wzmocnienie. Jednak potrzebowałam czegoś co będę mogła nakładać na dzień pod tusz. Mój wybór padł na serum L'biotica. Białe opakowanie ze srebrną obrączką wokół zatyczki oraz srebrne napisy zdecydowanie dodają elegancji. Produkt wydaje się być bardzo profesjonalny. Po odkręceniu ukazuje nam się fioletowa szczoteczka z zakończonym pomarańczowym pędzelkiem. Wcześniej nie spotkałam się z takim rozwiązaniem i szczerze mówiąc nie przypadło mi ono do gustu. Przez ten pędzelek ciężko jest mi nałożyć szczoteczką serum w kąciku oka. Dodatkowo na owym pędzelku często zostaje sporo produktu, który notorycznie muszę wycierać o kant opakowania. Serum stosowałam pod tusz w ciągu dnia,ale też kilkukrotnie zdarzyło mi się nałożyć go samodzielnie a czasem i na noc. Spektakularnych efektów nie zauważyłam mimo regularnego stosowania. Faktycznie rzęsy lekko się wydłużyły i minimalnie było czuć wzmocnienie. Jednak nie zauważyłam,żeby urosły mi jakieś nowe rzęsy. Plusem produktu jest to,że serum nie "zastyga" na rzęsach i praktycznie wgl go nie czuć ani też nie spływa. Jednak bardziej liczyłam na jego działanie a w tej kwestii rozczarowałam się.
    Zalety:
    • eleganckie opakowanie
    • nie czuć serum na rzęsach
    • nie zastyga
    • dobry jako baza pod tusz
    Wady:
    • pędzelek na końcu szczoteczki
    • brak spektakularnych efektów

Zobacz także inne Odżywki do brwi