WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Maści i kremy lecznicze dla dzieci

Dove Baby, Rich Moisture, Nappy Cream Krem przeciw odparzeniom

• 30 maja 2024 o 13:27
    Super krem dla wszystkich
    Ten krem zawsze jest w mojej łazience stanowi ratunek dla podrażnionej skóry nie tylko dziecka . Używam na podrażnienia u dzieci oraz u siebie . Polecam każdemu kto walczy z odparzeniami np ud latem lub pod biustem . Pomaga mi na wypryski na twarzy czy podrażnienia po słońcu . Zostawia delikatny biały filtr wystarczy spryskać twarz tonikiem . Uratował mi dłonie po remoncie były czerwone podrapane . Dla mnie must have każdej kosmetyczce . Ratuje odrapane kolana , obdarte łokcie . Krem biały dość gęsty zamknięty w poręcznej tubce . Zawsze kupuje kilka opakowań .
    Zalety:
    • działanie
  • 26 marca 2020 o 22:09
    Najlepszy dla skóry dziecka
    Pierwszy raz miałam styczność z tym produktem, kiedy teściowa kupiła w prezencie dla synka cały zestaw kosmetyków z serii Dove Baby. Wcześniej używałam Linomagu jednak ten krem jest o niebo lepszy! Jest bardzo wydajny - już niewielka ilość wystarczy na pokrycie całej powierzchni w celu ochrony przed odparzeniami. Ma bardzo fajną konsystencję, którą łatwo się rozprowadza. Świetnie chroni delikatną skórę dziecka. Nasz numer 1 :)
    • super ochrona
    • łatwość aplikacji
    Wady:
  • 12 grudnia 2019 o 22:36
    Idealny dla delikatnej skóry
    Ten krem kupiłam do wyprawki mojej córeczki. Zaczęłam go stosować od pierwszych dni. Sprawdza się u nas bardzo dobrze. Nie podrażnia skóry dziecka, nawilża ją i zapobiega wszelkim odparzeniom. Gdy tylko kończy się jedno opakowanie, biegnę po następne.
    ewaz30
    19 listopada 2018 o 11:50
    Daje rade
    Co prawda mam swoj ulubiony krem na odparzenia ale alurat ten dostaliamy w prezncie wiec postanowialam go wyprobowac. Ma mala tubke wiec jest wygodny do wkladania do torby gdy wychodzimy. Po jego zaatosowaniu pupa byla w dobrym stanie wiec nie uczula i chorni przed odpazeniami wiec spelnia swoja role.
    Zalety:
    • Dziala
    Wady:
  • 8 kwietnia 2017 o 17:54
    Świetnie poradził sobie z odparzoną skórą
    Krem ma fajną konsystencję, dzięki której łatwo się rozsmarowuje. Nie jest taki toporny jak sudocrem. Świetnie dał sobie radę z odparzoną skórą w okolicach pachwin, w przeciwieństwie do sudocremu, po którym było coraz gorzej. Widzę w nim tylko jedna wadę - za szybko się kończy, tubka mogłaby być większa.