Toniki i hydrolaty

Yves Rocher Serum Vegetal, Perfecting Toning Lotion Tonik dodający blasku [Tonik uzupełniający demakijaż dzień & noc]

• 1 maja 2021 o 15:51
    Mój ulubiony tonik z Yves Rocher
    Jest to mój ulubieniec jeśli chodzi o cała markę. Zużyłam już kilka opakowań i jestem zachwycona tym produktem. Produkt nawilża wygładza i odżywia a co najważniejsze tak jak zapewnia producent dodaje blasku. Skóra jest gładka i miękka i bardzo dobrze przygotowana pod makijaż czy do snu. Szkoda ze go wycofali dużo bym dala aby go jeszcze móc kupić.
    Zalety:
    • Dodaje blasku
    • Nawilża
    • Wygładza
    • Odżywia
    • Dostępność
  • 29 stycznia 2021 o 14:47
    Warto spróbować
    Stosuję od paru tygodni. Uważam, że stosowanie go rano i wieczorem to przesada. Ale jako tonik uzupełniający wieczorny demakijaż to jak najbardziej się sprawdza. Polecam nie nakładać wacikiem a dłońmi. Przyjemniej się to robi i lepiej się wchłania. Zapach ma taki neutralny, nie chemiczny. Trochę wysusza skórę, dlatego lepiej zastosować po nim krem nawilżający.
    Zalety:
    • Wydajność, zapach, uzupełnia demakijaż, nadaje skórze świeżości
    Wady:
    • trochę wysusza skórę
  • 25 lipca 2020 o 12:37
    Nie zauważyłam specjalnych efektów
    plusy: + dosyć przyjemny zapach + odświeża + zwęża pory + wygładza skórę minusy: - żelowa konsystencja - podrażnia oczy inne cechy, których nie biorę pod uwagę przy ocenie: - słaba dostępność - nieco za wysoka cena - niezbyt wydajny + wygodne opakowanie
  • 16 stycznia 2020 o 21:41
    Mój ulubiony
    Ten tonik jest bardzo ciekawą opcją dla suchej skóry. Używam go po oczyszczeniu twarzy. Ma gęstą, lekko żelową konsystencję, nie potrzeba płatków kosmetycznych do nałożenia go. Bardzo dobrze nawilża skórę i przygotowuje ją do nalozenia kremu. Widzę ogromną roznice w utrzymywaniu nawilzenia i gładkiej skóry przy użytkowaniu go.
    • Konsystencja
    • Bardzo delikatny zapach
    • Nawilżenie skóry
    Wady:
    • Cena jest lekko wyższa niz drogeryjne toniki, ale dzialanie jest tego warte
    patsiek
    12 lipca 2019 o 20:32
    naprawdę dodaje blasku
    Mój ulubiony tonik. Przede wszystkim uwielbiam jego konsystencję, jak na tonik jest dość gęsta, ale dzięki temu wylewam odrobinę na dłoń i stosuję jak serum. Jest to również mega ekonomiczny i wydajny sposób, bo cały produkt (a używam go mniej) zostaje na skórze, a nie w waciku. Działanie to jego drugi wielki plus. Wiadomo, że zmarszczek nam nie zlikwiduje, ale zostawia skórę lekko napiętą, nawilżoną i ładnie rozświetloną, dzięki czemu wygląda na świeższą i młodszą. Nie zapycha, nie podrażnia, nie przesusza, pachnie bardzo przyjemnie, delikatnie. Idealny na dzień.