Płyny do demakijażu

Cosrx BHA Blackhead Power Liquid Płyn przeciw zaskórnikom

Bodyland.pl
Cosrx BHA Blackhead Power Liquid esencja złuszczająca przeciw zaskórnikom 100 ml
hairstore.pl
COSRX BHA Blackhead Płyn-Esencja Przeciw Zaskórnikom 100ml
Cosrx

• 25 marca 2025 o 23:16
    efekt dość nijaki
    Szczerze mówiąc, miałam duże oczekiwania wobec Cosrx BHA Blackhead Power Liquid – w końcu tyle osób zachwalało go jako game-changer w walce z zaskórnikami. Niestety, w moim przypadku efekt był dość nijaki. Używałam go regularnie, dając mu czas na działanie, ale nie zauważyłam żadnych spektakularnych zmian. Skóra była czysta i wygładzona, ale dokładnie taki sam rezultat uzyskuję po demakijażu olejkiem i podwójnym oczyszczaniu pianką lub żelem. Biorąc pod uwagę, że produkt do najtańszych nie należy, oczekiwałam czegoś więcej. Nie mogę powiedzieć, że to zły kosmetyk – nie podrażnił mnie, nie pogorszył stanu cery, ale też nie zrobił nic, czego nie dawałaby mi dobra rutyna oczyszczająca. Może po prostu nie jest dla mnie, albo po prostu nie potrafię go stosować ... :(
  • 8 lutego 2025 o 19:48
    Pomaga utrzymać efekt po silniejszych produktach
    Nie jest to game changer jeśli chodzi o zaskórniki. A mam ich mnóstwo, zwłaszcza na brodzie i regularnie stosuję BHA 2% od Paulas Choice. Produkt od cosrx raczej nie nada się do metody czyszczenia porów ;) jest za delikatny. Ale uważam, że nieźle spisuje się na co dzień i pozwala wydłużyć efekty silniejszych produktów. Nie wiem, czy kupię ponownie, bo produkt otrzymałam za grosz do zamówienia, ale zdecydowanie nie jestem rozczarowana. Ale też mniej więcej czułam, czego się spodziewać.
    Zalety:
    • Wygodne opakowanie
    • Pojemność! Wydajność!
    M_R_
    17 sierpnia 2024 o 18:41
    Bez szału
    Uwielbiam koreańskie kosmetyki i w 90% każdy kupiony w ciemno koreański kosmetyk się u mnie sprawdza. Niestety ten produkt znajduje się w tych 10% które całkowicie nie sprostały moim oczekiwaniom. Kupiłam ten produkt w ciemno przy okazji dużej promocji, na szczęście więc nie straciłam zbyt wiele pieniędzy na nietrafiony zakup. Buteleczka wykonana jest z grubszego, solidnego plastiku. Produkt wyposażony jest w wygodną pompkę, dzięki której można wygodnie wycisnąć płyn. Produkt ma według mnie bardzo dziwną konsystencję - płyn jest jakby tłusty i po zastosowaniu pozostawia na skórze dziwne wrażenie. Jeśli chodzi o działanie to nie zauważyłam żadnego z opisanych przez producenta efektów, pomimo codziennego użytkowania. Niestety nie kupię ponownie.
    Zalety:
    • Cena na promocji
    • Solidne opakowanie
    Wady:
    • Dziwna konsystencja
    • Brak efektów
    Yanka99
    19 kwietnia 2023 o 13:23
    Moje odkrycie
    Produkt skutecznie redukuje widoczność zaskórników i poprawia ogólną teksturę skóry. Zmniejszenie liczby trądzików i wyprysków po regularnym stosowaniu produktu. Ten produkt zrobił cuda dla moich zaskórników! Próbowałem już wielu produktów w przeszłości, ale nic nie działało tak dobrze jak ten. Moja skóra jest bardziej gładka i czystsza niż kiedykolwiek wcześniej! Stosuję od kilku tygodni, i moja skóra jeszcze nigdy nie wyglądała tak dobrze. Moje zaskórniki zniknęły, a moja skóra jest tak miękka i gładka. Uwielbiam ten produkt.
    Zalety:
    • Wydajność, skuteczność
    Wady:
    • Wysusza skórę
  • 21 marca 2021 o 17:24
    Cudo na pozbywanie się nieprzyjemnych gości na twarzy.
    Początkowo stosowałam według zaleceń opisanych na opakowaniu w języku polskim jednak coś mi nie pasowało, produkt ubywał a ja nie mogłam się przekonać do niego. Po długiej przerwie sięgnęłam po niego z powrotem zmieniając technikę nakładania, czystymi rączkami na całą twarz lub tylko na wypryski i działał cudownie. Zdecydowanie szybciej znikały wypryski i inne takie koszmary a jeśli chodzi o całość jako twarz to nie zauważyłam pojawiania się zaskórników. Jest to droższy produkt ale wart zakupu, wydajny i działający! Dostępny już na wielu stronkach ja natomiast kupiłam stacjonarnie w pigmencie. Plus za opakowanie ponieważ mamy pompkę na zamknięcie więc nie ma mowy o dostaniu się żadnych bakterii.