Maseczki w płachcie

Medea05
    4 września 2024 o 19:17
    Naprawdę fajna maska
    Używa od:próbka
    Te maske chyba kupił mój mąż i muszę powiedzieć, że bardzo dobrze trafił! Serio maska ma fajne działanie nawilżające, wygładzające #plachta Cieniutka, delikatna i super mocno nasączona. Jest nasączona tak mocno, że aż ścieka z niej płyn. Jedyny minus to sam kształt maski - dla mnie jest ona niezbyt dopasowana (za małe otwory na oczy czy miejsce na nos) #zapach Cytrusowy, lekko kwaskowaty, kiwi raczej mało wyczuwalne #dzialanie + nawilża skórę (raczej tak bankietowo, poprawia wygląd skóry w dobrej kondycji. Z suchej Wam nie zrobi nagle nawilżonej choć daje dość dobre nawilżenie) + wygładza skórę - nie wiem co tu działa, ale skóra po użyciu jest gładka i przyjemna w dotyku + nieco poprawia koloryt skóry Naprawdę całkiem fajna maska w przystępnej cenie (kupiłam chyba w promocji za 3zl)
    Zalety:
    • Działanie nawilżające
    • Wygladzajace
    • Mięciutka, cieniutka dobrze nasączona płachta
    Wady:
    • Słabo wycięta Płachta
  • 1 lipca 2018 o 18:45
    Przyjemne nawilżenie
    Lubię maseczki z tej serii. Płachta jest tak nasączona, że aż z niej cieknie. Niestety jej kształt i materiał trudno jest dobrze ułożyć na twarzy, ale nie zsuwa się. Trzeba ją po prostu pozaginać. Maseczka ma zapach bardziej cytrusowy niż kiwi. Płyn dobrze się wchłania, nawilża, wyrównuje koloryt skóry i rozjaśnia przebarwienia. W opisie jest coś o usuwaniu martwego naskórka, ja nie zauważyłam, aby działała jak enzymatyczny peeling. Ale cera jest super gładka po niej.
    Zalety:
    • Nasączona płachta
    • Nawilża
    • Rozjaśnia koloryt
    Wady:
    • Płachta źle się dopasowuje do twarzy
  • 15 października 2017 o 22:38
    Bardzo dobra.
    Używa od:próbka
    OPAKOWANIE +++ Jednorazowe, higienicze i łatwo się je otwiera. Jednym słowem - nie ma się czego przyczepić. ZAPACH ++ Przypomina trochę Pina Coladę, niż oczekiwane kiwi. Dla mnie nazbyt czuć alkohol żeby nazwać ten zapach ładnym, ale z pewnością jest znośny. DZIAŁANIE +++ Cera nawilżona i wyraźnie odżywiona. To taki zastrzyk witamin przed większym wyjściem. Polecam się w nią zaopatrzyć, bo cena też nie jest zbyt wygórowana (w promocji kupiłam za ok. 4 zł).
    DarineW
    11 czerwca 2017 o 15:41
    Świetna
    Płachta jest dobrze dopasowana do twarzy. Zapach maseczki przypomina kwaśne kiwi, jest przyjemna w użyciu. Po zastosowaniu twarz jest promienna, wygładzona jakbym zastosowała peeling, zaczerwienienia zredukowane. Nie pozostawia lepkiej warstwy więc można na spokojnie nałożyć po niej krem nawilżający bez wcześniejszego zmywania. Na pewno będę do niej wracać zwłaszcza, że cena nie jest wygórowana jak na taki kosmetyk.
  • 31 marca 2017 o 9:31
    Moc witamin
    Maseczka jest silnie witalizującą. Pięknie rozświetla i odżywia cerę. Super sie wchłania. Nie zostawia twarzy tłustej ani klejącej. Płachta jest dopasowana do twarzy. Kiwi nawilza skore i pozostawia ja napięta i młodzieńcza.

Zobacz także inne Maseczki w płachcie