Szampony do włosów

Garnier Fructis, Oil Repair 3, Szampon wzmacniający 2 w 1 do włosów suchych i łamliwych (nowa wersja)

Nasi użytkownicy zostawili 43 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 27 lipca 2022 o 20:26
    KOCHAM AVOKADO
    uwielbiam wszelakie kosmetyki z avocado w składzie, kocham ten zapach.kocham ten szampon, jeden z ulubionych firmy garnier ! zapach, super myje skóre głowy,cena ,dostepnosc :) polecam uzywac odzywki badz maski po myciu skory głowy nakladac na wilgotne ale nie mokre włosy,splukac rozczesac i gotowe !
    Zalety:
    • dostepnosc, sklad, dzialanie,cena
    Wady:
    • brak wad
  • 26 czerwca 2022 o 11:44
    Super zapach i przyjemne działanie
    Szampon Garnier Fructis 3 olejki kupiłam w promocji w jednej z drogerii. Zdecydowałam się na ten rodzaj działania ze względu na to, że latem włosy są nieco bardziej narażone na przesuszenie i czynniki zewnętrzne. Mam długie, proste włosy w kolorze naturalnym i z tendencją do wypadania. Szampon zapakowany jest w żółtą butlę z szatą graficzną w awokado, dla mnie całość prezentuje się "letnio" i estetycznie. Butla stabilnie stoi na wannie i ważne ,że nie mam problemu z otwarciem zatrzasku mokrymi dłońmi tak jak to było kiedyś gdy zatrzask miał taką kulkę. Na etykiecie są wszystkie niezbędne informacje. Szampon ma perłową konsystencję w kolorze jasnożółtym. Kosmetyk pod wpływem wody bardzo dobrze się pieni i przyznam szczerze lubię taki efekt bo zdecydowanie łatwiej jest mi umyć włosy niż wtedy gdy szampon się nie pieni i jest tępy podczas rozprowadzania. Zapach jest słodki, kremowy, jakby owocowy, ale jest to bardziej nuta otulająca aniżeli orzeźwiająca. Na moich włosach szampon nie zostaje długo więc w sumie nie ma to większego znaczenia. Chociaż podczas mycia unosi się w łazience i naprawdę poprawia humor, także tutaj Garnier się dobrze spisał. Szamponu używam zwykle dwa razy w tygodniu, razem z moim partnerem i jak na razie oboje jesteśmy zadowoleni. Szampon dobrze oczyszcza skórę głowy, sprawia, że są włosy są czyste, bardziej sypie, wszelkie zanieczyszczenia jak łój, kurz, brud z całego tego okresu schodzi i po wysuszeniu włosy są naprawdę przyjemne w dotyku, lekkie, bez problemu bo się układają i nie puszą się, nie elektryzują. Do rozczesywania i tak używam odżywki więc nie zauważyłam żeby szampan jakoś ekstremalnie plątał włosy. Przyznam szczerze, że nie mam większych problem z przesuszeniem włosów, jak już to głównie końcówki, dlatego też ciężko jest mi obiektywnie stwierdzić czy faktycznie poprawię kondycję i nawilżenie. U mnie włosy są naprawdę przyjemne i miłe w dotyku a przy tym nie są zbytnio obciążone, ani też szybciej się nie przetłuszczają. Ogólnie to dobry produkt do oczyszczania bez wysuszania włosów, ale też bez jakiś super wow efektów. Może gdy ma się faktycznie przysłowiowe siano na głowie to widać lepiej różnicę. Mam to szczęście, że moja skóra głowy jest dość odporna na pewnego rodzaju kosmetyki więc szampon ten nie wywołał łupieżu, swędzenia czy podrażnienia skalpu. Wydajność jest całkiem niezła, ale sporo zależy od tego ile osób i jak często się go używa. U mnie szampon wystarcza na 1-2 miesiące. Kupiłam go za nieco ponad 10 zł i jak na szampon drogeryjny to jest niska cena, zwłaszcza, że często kupuję szampony apteczne, o wiele droższe także tutaj cena na plus.
  • 31 marca 2022 o 13:57
    Spełnia swoje zadanie, nie obciąża
    W przypadku moich suchych, cienkich włosów sprawdził się bardzo dobrze. Nie spowodował przesuszenia ani przetłuszczenia skóry głowy. Jestem zadowolona z niego, jak i z odżywki z tej serii.
    Zalety:
    • spełnia swoje zadanie
    • ma przyjemny zapach
    • dobrze się pieni
    • wydajny
    Wady:
  • 28 marca 2022 o 14:03
    Szampon do włosów
    Fajny lekki szampon , nie puszący włosów , moje lekkie włosy uniósł od nasady nie obciążył ich. gęsta przezroczysta konsystencja o pięknym zapachu awokado. Opakowanie nadaje sie do recyklingu
    Zalety:
    • Lekka formuła
    • opakowanie nadające sie do recyklingu
    • Gęsta formuła
    • nie obciąża włosów
  • 21 marca 2022 o 23:16
    Bardzo dobry
    Bardzo przyciągające opakowanie dobrze dobrana kolorystyka. Konsystencja szamponu dobra, dobrze się pieni, piękny zapach, po otwarciu masz ochotę sprubować
    Zalety:
    • Wydajność, cena, zapach