-ta paleta troszkę mnie zawiodła, może nie aż tak jak The Basic Moment, ale jednak,
-ostatnio czytałam na forum, że wiele osób nie lubi jej używać, bo jest mdła, bo na powiece makijaże wychodzą tak samo, przemyślałam sprawę i doszłam do wniosku, że jednak trudno będzie się nie zgodzić,
-jasne, paleta ta może być dla kogoś ideałem, jednak ja zdałam sobie sprawę, że nie patrzyłam na nią nigdy pod tym kątem, codziennie maluję się inaczej i już nawet nie pamiętam co było wczoraj, a tutaj stworzyłam 15 makijaży i każdy był niemalże identyczny, problem taki jak z The Basic Moment niestety,
-lubię delikatne i subtelne makijaże, to prawda, ale po co kupować 10 niemalże identycznych kolorów? powtórzę jak w innych recenzjach, że to nie jest ten sam rodzaj co np. w Naked 3, bo tam jednak kolory są inne, ok na powiece często mieszają się ze sobą, ale są ewidentnie inne, a tutaj nie ma po co mieszać, od razu wyglądają jak zmieszane,
-te brzoskwiniowe kolory nie pasują do tych szarych, autentycznie,
-brak możliwości zakupu stacjonarnego, nie można podotykać, zobaczyć kolorów na żywo,
-zdjęcia są przekłamane, producent znowu to zrobił, nie wiem po co, jak patrzyłam na tę paletę, wydawało mi się, że spotkam tu fiolety, byłam w błędzie, fiolety na powiece są brązami, nawet ładnymi, ale co z tego, jak ja akurat chciałam fioletów:)
-wiele kolorów z tej palety dziwnie do siebie nie pasuje, co jest tym bardziej dziwne, że doskonale się miesza, jakiś paradoks lekki,
-cena byłaby ok, gdyby kolory były inne, tak nie jestem przekonana,
-wiele makijaży, również tych z Internetu, wykonanych tylko tą paletą jest po prostu brzydkich, nietwarzowych,
-wiele cieni wygląda na powiece, jakby były jakieś brudne,
-błyszczące nie są aż takie jak na niektórych swatchach, ogólnie słabo błyszczą,
-/+to nie jest bezpośredni minus, bo może ktoś lubi takie kolory, ale ja osobiście wyglądam jak delikatny upiorek, po prostu trupio te kolory wyglądają na mnie, są za zimne,
-/+pigmentacja i blendowanie nie będą tutaj policzone jako plus, bo na co komu pigmentacja w takich szaro-burych kolorach, blendowanie też zbyteczne, mieszają się na powiece i bez blendowania,
-/+osypują się, dla mnie ok, zaczynam makijaż od oka,
-/+wydajność przeciętna,
+te brzoskwiniowe cienie mają śliczne kolory,
+matowy beżowy pod łuk brwiowy jest, do tego super napigmentowany,
+nie ma lusterka, dla mnie plus, nigdy nie używam tych z produktów,
+opakowanie bardzo estetyczne, lekkie, poręczne, w dłoni i na toaletce leży doskonale,
+brązy są nawet niezłe, ale nie pasują niestety do reszty kolorów:(
+konsystencja bardzo miła, plastyczna,
+zmywają się bez problemu,
+nakładają się bez żadnego problemu i przyjemnie,
+trzymają się cały dzień,
+nie bledną,
+nie pachną, ale ja lubię ten ich pseudozapach
- Trwałość