Tusze do rzęs

Hean City Fashion, Waterproof Mascara Wodoodporny tusz do rzęs

• 25 maja 2019 o 22:48
    To nie jest mascara wodoodporna
    Ojoj, przede wszystkim ta mascara nie jest wodoodporna. Pierwsza warstwa schodzi przy użyciu zwykłej wody... Nie użyłabym jej na deszcz. Poza tym szczoteczka ma gęste włosie, przez co słabo maluje rzęsy; maluję, maluję i nic. Muszę nałożyć około 3 warstw, aby był jakiś tam efekt. Czerń też jakoś mało czarna. Ekspedientka w drogerii odradzała mi ten tusz i teraz już wiem, dlaczego.
    luuu_la
    16 marca 2019 o 17:08
    Całkiem, całkiem
    Całkiem przyzwoity tusz jak na tak niską cenę, jednak rewelacji też nie ma. Daje lekki, naturalny efekt, niestety nieco skleja rzęsy i często robi grudki. Maskarę dostałam w prezencie i jest OK, ale raczej sama jej nie kupię.
    Zalety:
    • daje naturalny efekt
    Wady:
    • skleja rzęsy
    • niefajna konsystencja
  • 3 września 2018 o 12:13
    nic specjalnego
    Niestety jakość tuszu idzie w parze z jego niską ceną. Efekt, który daje na rzęsach jest minimalny. Po solidnym namachaniu się szczoteczką, osiągniemy tylko ciut ciemniejsze i pogrubione rzęsy. Tusz ten mógłby mi się sprawdzić gdy miałam 15 lat - coś tam by mi zrobił na oczach, ja miałabym satysfakcję, że mam "makijaż", a mama by nie krzyczała, że się maluję, bo by tego nie zauważyła. Teraz natomiast, efekt, który daje jest dla mnie niewystarczający. Żeby nie ganić zbytnio produktu, dodam, że szczoteczka jest fajna i wygodna. Tusz jest dość trwały - nie osypuje się, nie tworzy efektu pandy, nie odbija się na górnej powiece. Jednak, pomimo jego wodoodporności w nazwie, nie odważyłabym się nim umalowana pójść na basen.
    Summer
    15 kwietnia 2017 o 17:44
    Średniak
    Tusz daje bardzo delikatny i naturalny efekt, nic spektakularnego. Rzęsy są lekko pogrubione, lekko wydłużone i, niestety, lekko posklejane. Ma dość maziowatą konsystencję i na szczoteczce często zdarzają się grudki. Jest trwały i nie osypuje się. Z wodoodpornością to przesadzili; tej cechy ten kosmetyk nie posiada, zmywa się łatwo przy użyciu zwykłych środków do demakijażu. Powiedziałabym, że to taka maskara, którą można nabyć przy braku większych funduszy, jak człowiek mimo wszystko chce to oko sobie maznąć. Opakowanie bardzo kojarzy mi się z 'The Colossal Volum` Express' Maybelline.